...juj, to je blesk! ...kuju moooc!![]()
![]()
Oblíbený krém na obličej...
Miru To bylo rychlý, páč málo ingrediencí, a hlavně rozdíl mezi formami použitého vit. A je nebetyčný ![]()
...prosím, mrkla jsi už na ty produkty.?.![]()
Miru Bohužel jsem ještě neměla čas, mrknu o víkendu
...kuju moc!.
Prosím nenašel by se tady někdo, kdo má ten klasický krém od La Mer a byl by ochoten prodat vzoreček? Případně uvítám jakékoliv zkušenosti s touto značkou.
MiruProsím ťa, už si našla vyhovujúci anti age make up? Mala som rôzne vzorky a zatiaĺ som so žiadnym nebola spokojná.
...jo, perfektní je
(přestože v názvu "glow" - tak žádný nepříjemný lesk, ale naopak pleť je omlazená, se zdravým finišem, lehounce matujícím. Prostě akorát)
Miru ďakujem a neutral ti tiež sadol? Predpokladám, že máme rovnaký odtieň pleti.
milacka ...v parfumerce jsem sáhla po odstínu, který se mi nejvíce líbil. U žádné jiné značky jsem ho nikdy neviděla.
2WO(má totiž olivový podtón a je dožluta).
Sama prodavačka byla překvapená, jak mi odstín sedí, když jsem ho zkusila.
No, já vím, co potřebuji, co chci... ![]()
Miru tak to ti gratulujem. Pôjdem vyskúšať. Som zvedavá, ako sadne mne. A ešte raz ďakujem. Dám ti vedieť.
...tak jo, tak jsem zvědavá![]()
Ono to chce opravdu vidět ty odstíny v reálu a zkusit na vlastní kůži...
Veverka já měla vzorek klasickýho a odlehčenýho, klasickej byl na pleť moc příjemnej, ten odlehčenej už ne tolik..neposoudím kvality složení, ale když odhlídnu od ceny, tak ten klasickej bych si klidně koupila..bohužel vzorek ti neposkytnu, už nemám..
Miru Tak jsem se zasekla hned na tom prvním krému s poměrně náročným seznamem složek
a u druhého si nejsem tak úplně jistá, jestli mám aktuální složení (taky pěkně rozsáhlé
), protože na odkazované stránce není uvedeno INCI.
Atelo Collagen 500 Power Plumping Cream (Missha): krém je opravdu nadupaný skvělými a účinnými ingrediencemi, i když jsem si říkala, že v tomto množství složek to asi bude někde trochu na úkor doporučeného minimální množství ![]()
Použitý alkohol by podle všeho měl být pod 2%, a silikon dokonce pod hranicí 1% - zmiňuji je proto, že někdo na ně může mít alergii a chce se těmto složkám vyhnout.
Předpokládám, že si nikdo nebude od krému slibovat doplnění kolagenu, protože ten tu má funkci spíš kondiciační a při odlíčení/mytí se spláchne. Jinak z pohledu ostatních aktivníhc složek je tu nezvykle široké zastoupení ingrediencí, které jsou potřebné pro pro obnovu a posílení tvorby kolagenu a elastinu a v naprosté většině přípravků jsou opomíjeny (Alanine, Cystein, Glycine, Glucosamine Hcl, Lysine, Methionine, Proline, Threonine, ... a spousta dalších
). Použitý anti-age peptid (Copper Tripeptide-1) je vynikající. Krém samozřejmě obsahuje množství hydratujících složek a složek pro zklidnění a regeneraci, šetrná rozpouštědla jsou další plus ![]()
Podle množství použitých esenc. olejů se dá předpokláddat, že krém bude z těch parfémovanějších ![]()
Super Aqua Ultra Hyalron Emulsion (Missha): složení vypadá velmi povedeně a to ve všech ohledech - množství různých hydratujících složek s různým působením, použité oleje jsou z těch opravdu přínosných a vyživujících, jemná rozpouštědla, která zajistí lepší penetraci, a ceramidy pro posílení ochranné bariery kůže (škoda, že bez cholesterolu, ale i tak skvělé!) ![]()
Ginseng Revive Serum (Beauty Of Joseon): sérum je postavené kolem Niacemidu a Adenosine, skvěle doplněné o poměrně široké spektrum bylinných extraktů. Oproti předchozím dvěma produktům je složení výrazně jednodušší, ale určitě přínosné pro pleť ![]()
Miru Ještě jak jsem nad tím složením Plumping Creamu přemýšlela, tak mě napadlo, že to může být opravdu ideální doplňující krém k nějakému séru, které obsahuje hlavní složky pro obnovu kolagenu a elastinu + nějaké anti-age peptidy. Hlavně díky množství složek, které jsou prekurzory procesu regenerace a tvorby kolagenu v pokožce ![]()
...Ty jsi prostě neuvěřitelná!![]()
![]()
No, já, když jsi psala, že na to jukneš o víkendu a bylo ticho..., nechtěla jsem prudit a objednala
(pár dobrých ingrediencí jsem poznala, v tabulce cosdna mi to taky vycházelo dobře, tak jsem si říkala, že až na to jukneš, že to takový snad propadák nebude.?.).
Čeká to na mě v zásilkovně, protože jsem měla teď dvakrát do večera a MOC DĚKUJI za posvěcení! To mám mnohem větší radost z nákupu.
Objednala jsem ten krém Missha, hydr. sérum Missha a od The Ordinery Granactive Retinoid(co jsi mi schválila už dříve).
Ještě jednou moc děkuji!.![]()
Já osobně mám parfémovanou kosmetiku ráda. Vadí mi akorát výrazně bylinné parfemace.
Ounz Děkuju moc za zkušenosti, nakonec mi nezbylo nic jiného, než objednat to nejmenší možné balení a uvidíme ![]()
Tak já a allies - brutalní exem po jednom použití ![]()
A i jsem měla pocit takovýho toho těžkýho filmu na kůži, no očividně to nebude pro každou pleť..
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje