Ounz který produkt??
Oblíbený krém na obličej...
Já zrovna z Allies odklikla další produkty.
Používám jejich mlhu s niacinamidem, mám oční krém, i to nejnovější sérum za 199 €, taky ceramidový krém (modrá tuba). Nepoužívám v této kombinaci každý den, a nejsem zvyklá takto vrstvit vše na sebe, vždy jsem používala lehčí, fluidní textury. Ten pocit že toho mám na obličeji hodně mívám taky, ale moje pokožka to snáší bez problému, takže budu používat dál.
Ounz to je nepříjemný. Já jsem měla opakovanou alergickou reakci a Resveratol 3%+Ferulic Acid 3% od Ordinary. Přitom jsem tento přípravek používala už dřív a moc mi vyhovoval a teď toto
Miru Missa collagen cream mám doma a vyhovuje. Po olejčekoch iný pocit na tvári, v každom prípade pozitívny. Budem striedať. A dobre sa na neho nanáša aj make-up.
marieu no ty jejich klasicky krémy, taky tonikum s niacinamidem (používala jsem v séru od aesopu a ok) a čistič, ted nevím přesně, který, ale ani mi nešel otevřít - strhnout ta folie z hrdla tuby - asi znamení
jo a oční krém..můžu to zkusit po pauze ješte po jednom, ale teda přijde mi logiš použit´ čistič, tonikum a krém, to zas tak přepálená kombinace není..
clothilde no ordinary nemůžu vůbec, zkoušela jsem opakovaně a blbý, jediný co mi nevadí je ten neck od niodu..jinak modrou niveou si pusu mazat můžu, ta mi neva
, no vrátím se k aesopu asi..
...tak jsem ráda.
Ten krém používám jen kolem očí, rtů a na krk.
Na obličej dávám na střídačku vždy jeden z následujících(+ na to pak ten krém kolem očí...)
Super Aqua Ultra Hyalron Emulsion (Missha)
The Essence Augustinus Bader(ještě dodělávám ze sady)
The Face Oil Augustinus Bader(ještě dodělávám ze sady)
Omega Hydrating Oil With Ferment Complex Lancer
The Ordinary Granactive Retinoid 5% in Squalan(ten teda na noc, obden. Pleť je po něm krásná!).
Jinak - výrobky Augustinus Bader jsou příjemné. Ale žádný extra zázrak. To za méně peněz koupím min stejnou úroveň. Dostat je, využiju. Ale sama už znova nekoupím.
Miru ja si nakrémujem kompletne celú tvár a krk, príjemný pocit, necítim napätie alebo nebodaj nejaké svrbenie. Krém s retinolom alebo ako píšeš retinoid, som nikdy neskúšala, mám však načítané, že na začiatku menej znamená viac.
...od toho The Ordinary to není krém, ale takové lehounce olejovité sérum, které dám na obličej samotné. Nic víc není potřeba. Ano, začínala jsem ob dva dny, teď ob jeden den. Pleť je ve chvilce po nanensení parádní.
Miru skúsim ho objednať, po 60-tke si musím pleť hýčkať ešte viac.
prďola Já bych ti v první řadě chtěla napsat, že tě tady celou dobu mlčky obdivuju, protože tomu fakt věnuješ spoustu času, znalosti jsou neuvěřitelné a já na tvém místě bych tu už minimálně polovinu osazenstva poslala do háje!
Teď se k nim přiřadím, kamarádka Korejka mi hrozně vychválila nějaké sérum, ofotila jsem si složení z krabičky (snad to bude k přečtení), co si o tom myslíš? Zaujalo mě těch 72% hippophae rhamnoides, už jsem zjistila, že je to rakytník, ale do teď jsem netušila, že se využívá v kosmetice.

Prďola ti k tomu určitě řekne víc, ale to složení se dost podobá jednomu pleťovému gelu od I´m from, které momentálně používám, takže jde asi o vitamínové sérum. Rakytník je zdrojem vitamínu C, betakarotenu, vitamínu E, minerálů a nenasycených mastných kyselin, které jsou ideální i na pleť. Takže by měl zajistit hydrataci, rozjasnění a zklidnit začervenání a celkově pomoct obnovit přirozenou kožní bariéru. Používám asi měsíc, přičemž poslední dva týdny ráno i večer a jako jo, na moji mastné problematické pleti je to rozjasnění a zase o trochu lepší hydratace ve srovnání s předcházejícími produkty fakt znát.
Jinak tedy ten rakytník by měl být vhodný kromě mastné pleti i pro suchou a citlivou.
wendulka To mi zní hodně dobře, děkuju!
Prosím, ja sa hlásim, že by som potrebovala hydratačný krém pre mladú pleť....ale s úple odlišnými kritériami ako tu bežne sú....ja ani tak nepotrebujem nejaké extra účinné látky (je to prw dcéru), skôr presne ten "instant efekt", akokoľvek je z dlhodobého hľadiska bezcenný. Potrebujem ju totiž motivovať na diaľku k pravidelnejšej starostlivosti o pleť.
Pokiaľ to bude kórejská kozmetika a nebodaj bude mať ešte aj nejaké roztomilé balenie, efekt bude pravdepodobne dvojnásobný.
slniecko Tak dumám, jaký "instant effect" potřebuje mladá pleť?
Předpokládám, že dcera má bezproblémovou pleť, protože to je pak zase jiná liga.
Pokud dcera nemá problémovou pleť, tak si myslím, že očekávat viditelný okamžitý účinek stejně nemá smysl. To bych se jí snažila spíš motivovat k péči nějakým kvalitnějším krémem ve vymazleném obalu.
Jo, to už mám zkušenost z druhého séra, co jsem používala loni, že niacinamid taky dovede tu pleť dobře projasnit.
Jako vím, že panthenol s allantoinem by měly taky teoreticky zklidňovat, ale to konkrétně jsem u mojí pleti nezpozorovala, že by zvládly - v tomhle ohledu mám během půlroku, co jsem se v tom zvládla doposud zorientovat, výrazně lepší zkušenost s produkty s pupečníkem asijským (centella asiatica) a s produkty s výtažkem z pelyňku.
Poznám už i, že dalším zdrojem vitamínu C k projasnění ve složení toho séra je kyselina ascorbová.
Betaine můžu potvrdit, že stejně jako kyselina hylauronová s tou hydratací u mastné pleti pomáhá, ale výrazně lepší až v té kombinaci s tím výtažkem z toho rakytníku.
Ty to určitě okomentuješ lépe. Já to asi píšu jak tatar amatér
.
prďolamá normálnu pleť s ešte puberťáckym akné. Viditeľne (prw mňa) dehydrovanú.
Vieš čo, taký nejaký efekt, ja som kedysi používala sérum od Estée Laude (také v tyrkysovom obale ja si spomeniem na názov...) a tam bol vyslovene taký efekt, že tá pleť bola ako mávnutím čarovného prútika hladšia, hebkejšia, krajšia.
A ešte som si spomenula, ako mi kamarátka na tábore dala vyskúšať krém na ruky, lebo som sa čudovala, prečo si ich krémuje a to bol taký wow efekt, že som si ho doma okamžite vydrankala, dodnes si pamätám bielu krabičku s tuším zeleným kvetom s názvom Kamille (?).
Proste také niečo, z čoho by mala pocit okamžotého efektu, bez ohľadu na to, že ten efekt nie je trvalý, ona zatiaľ potrebuje maximálne hydratovať.
Ale keď je doma a dáme si babsky deň, peeling a masku, tak si úplne hladí pleť, že aká je hebká.
Idealist! Estee Lauder Idealist. Vyrába sa aj dnes, lenže to už bude iná formula ako pred rokmi, navrch sa obávam, že takúto značku mi ofrfle. Navrch je to sérum a akože by som ju presvedčila Aj sérum Aj krém, to môžem rovno zabudnúť.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje