Každé ráno se teď budím s tím, že nebudu sledovat média, nebudu se koukat na sociální sítě, prostě si těch 14 dní dám detox. Můj názor nic neovlivní, půjdu a hodím to Pavlovi. Ale realita je jiná, nemůžu to vydržet, twitter projíždím ještě v posteli. Odjakživa Homo politicus prostě.
Aktuální česká politická situace
999 já tě rozveselim, Prchal si právě škube poslední zbytky vlasů.
continuity To fakt řekl? ![]()
![]()
Každé ráno se teď budím s tím, že nebudu sledovat média, nebudu se koukat na sociální sítě, prostě si těch 14 dní dám detox. Můj názor nic neovlivní, půjdu a hodím to Pavlovi. Ale realita je jiná, nemůžu to vydržet, twitter projíždím ještě v posteli. Odjakživa Homo politicus prostě.
![]()
Sweet Potato Já nejdu ani ven![]()
999 taky jsem chtěla detox, ale to prostě nejde!!!! Probiraji to všichni, v rodinném chatu si posíláme info, dnes s masérkou jsme to prodebativaly. První na co se dívám, když se vzbudim je mobil a zprávy.
Z diskuse na idnes:
Žij tak, abys nemusel s kytkama na Národní za tmy ve čtyři ráno.
Staré čínské přísloví
Jako kdo tyhle slogany vymejsli ![]()

Dlouhodobé hulení trávy vymejvá mozek![]()
Lenka22 to je bohužel ryzí marketing. Prodat mrtvýmu zimník. S co nejlepším ziskem. Je fuk, jestli prodáváš Babiše, cigarety, chlast. Etika, morálka, svědomí, to není podstatný
ne, to je nemorální marketing...
![]()

to proste nemuze dopadnout spatne a po dnesnim masakru v Usti si myslim, ze Pavel uz je normalne fenomen.
Dík za článek. Já teda budu klidná, až to budem mít v kapse!
I když si nedokážu představit, že by se voliči těch nepostoupivších zatvrdili a v hojném počtu zůstali doma. Voliči Nerudový, Hilšera i Fischera jsou příčetný lidi - těm přece musí bejt jasný, že tak jako nevolili Babiše v prvním kole, musej ho nevolit i v druhým to jest volit proti němu (jinak vyhoděj z okna hlasy obou kol). To snad dá zdravý rozum... leda by to úplně vzdali, ale pak nechápu proč, hrozí-li jim varianta Babiš, kterýho od začátku nechtěli. To je přece pro ně naprosto neprůchozí varianta. Ale jak říkám, uvěřím našemu štěstí až bude černý na bílým...
Tak to je nejlepší ![]()
Mýmu muži teď volal kámoš, cca 65 let. Karlovarsky kraj. Malé město.
A říká: Twl,jsem v hospodě, je nás osm a jen dva budem volit generála.
Můj: Twl,já už ztrácim naději.
Kámoš: Neboj, Praha nám to vyhraje!
![]()
jerry Já když ho viděla v tom videu rázovat po kostele, tak jsem si říkala, že už musí být v hodně úzkých, když dal na modlení. :D
Kdy se dal ten dobytek na víru?! Jeho zoufalství mě začíná bavit... takhle teda sloníka starejm komunistům a pohanům z přesvědčení neprodá, modloslužebník jeden
Se nakazil vod Ovčáčka?
barbucha On za ty roky patrně vůbec nepostřehl, že Češi nejsou Slováci a víra jim je dost u zad.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje