Buď je to deep fake nebo se otevřel poklop poddna poddna.
https://twitter.com/omicroncz/status/1615290920701759489?s=46&t=WRVRIBBAnqpvkynTW6HgoA
Buď je to deep fake nebo se otevřel poklop poddna poddna.
https://twitter.com/omicroncz/status/1615290920701759489?s=46&t=WRVRIBBAnqpvkynTW6HgoA
Sweet Potato Treba se byl vyzpovidat ze svych zasluh a hrdinskych cinu![]()
barbucha Tak asi mají jiná společná témata. Zas nedělej z burešova voliče sériovýho vraha.
A to se vzájemně vylučuje? ![]()
Hele, mně se zdá že podobnej světonázor v partnerství bejt musí, na politiku a věci s tím spojený narážíš každou chvíli, to bych se s komoušem vůbec nemohla bavit, a v tom případě si troufám tvrdit, že bez dialogu žádný partnerství nemůže dlouho fungovat...
Přijdeš domů z nákupu a "zase zdražili máslo". Ihned se dozvíš o fialový drahotě... Přečteš si zprávy a projevíš svůj necenzurovaný názor na russáky. A odpovědí ti bude přednáška, kterak russko spasí svět... Atd. atd. Jak bys v tomhle chtěla fungovat?
Přijdeš domů z nákupu a "zase zdražili máslo". Ihned se dozvíš o fialový drahotě... Přečteš si zprávy a projevíš svůj necenzurovaný názor na russáky. A odpovědí ti bude přednáška, kterak russko spasí svět... Atd. atd. Jak bys v tomhle chtěla fungovat?
Když ono to takhle asi nefunguje, někdo volí Babiše a prostě drží hubu nebo jsou tak jako názorově vlažní. Já mám taky jednu kamarádku co volí Babiše a jednoho kamaráda, jsou výrazně proukrajinští a vláda jim v něčem vadí, v něčem zas ne.... On asi ne každej volič babiše postuje na sítě dezinformace a je nějak silně vyhraněnej.
999 já tě rozveselim, Prchal si právě škube poslední zbytky vlasů.
I objednavatelé?
Sweet Potato to už je starý snad několik týdnů? Já myslím, že jsem to už videla dříve.
Edit: Ten Babiš teda
Tak ale pro volbu Babiše má jistě svoje důvody, ne? A tak nějak se obávám, že v těch bychom se neshodli
Jako víš co, to je takovej protipól proti mýmu přesvědčení, že by to nemohlo dělat dobrotu, nemohlo.
Na druhou stranu jsou lidi, co jim je všechno jedno, nehádaj se vo politice, zprávy nesledujou a i válka na Ukrajině je nezajímá. Hlavně když maj něco na talíři a v televizi svůj zábavnej pořad. Může bejt, ale ani s nima bych se neshodla. Já se znám ![]()
Sweet Potato to už je starý snad několik týdnů? Já myslím, že jsem to už videla dříve.
Někdy před prvním kolem.
Já si vůbec žádný ceny nepamatuju ![]()
Naprostá většina? A vo čem teda spolu mluvěj? Neříkej mi že si po večerech společně listujou v Nietzschem a při odpolední procházce se dohadujou, kterej malíř nejlépe vystihl valéry zimního Slunce. Nebo se bavěj jen vo žrádle? ![]()
barbucha Já si pamatuju uplně všechny ceny, moje máma, která roky dělala v obchodě se mi hrozně směje a asi i o mě myslí, že teda nemáme ani na mlíko. Ale mojí selektivní pamět na kraviny tu všichni známe. Tak je asi fakt, že třeba s partnerem bych se měla třeba potřebu nějak asi dohadovat, ke kamarádce si to nedovolim, prostě mi řekne nějaký svoje stanoviska, která nejsou nijak extrémní, jen prostě nedomyšlená a tak to je. Ale nemyslim si o ní, že je uplně tupá blbá prorusská, co teda chce na talíři tři párky s hořčicí a šmitec, prostě jen její životní situace a ten mikrosvět ve kterým žije jí nějak nenechává prohlédnout. Ale není žádná extremistka a prostě asi by se s ní dalo žít:-D
Karja hele, já jsem se teď po 1.kole bavila s kolegyní z firmy, ona je starostka nějaký prdele, kde se všichni znaj... a řikala, že nikdo, s kym se baví, nevolí Babiše... a pak mi vyjmenovala počty hlasů... no vyhrál tam, no... ty lidi se normálně styděj to říct!
RoSa Jo, tomu věřím, hlavně já svoje preference na návsi taky nehlásím, mi přijde, že už jako ty názory na covid docela zamíchaly vztahama a když víš, že ten člověk s tebou má společnej plot a stejně starý dítě, tak se ti do jeho pohnutek ani moc vrtat nechce. Tuhle jel sambo taky s jedním známým do práce a hlásil, že to bude pitomiovec, tak jsem mu říkala, at mi to ani neříká, že to nechci vědět, do toho si pak zahrneš i jejich rodinu a prostě zbytečný to vědět a nějak si o těch lidech, co jsou ti sympatičtí a fakt je ráda potkáváš nějak kazit iluze.
barbucha Mám to stejně, s partnerem se o politice bavíme průběžně. Nevolí stejně, ale v blízkém spektru, Babiše a podobnou sebrankou ani omylem. Ostatně, cestu do Itále mi "schválil" až po předložení voličského průkazu. Babišku by nedal, stejně jako já Babišáka.
barbucha On za ty roky patrně vůbec nepostřehl, že Češi nejsou Slováci a víra jim je dost u zad.
No on tím cíli na věřící, nějací tady jsou. To nějaké racio má. Akorát to provedení: já mám nárok. nemůže nikdy u věřících fungovat.
Jdu, požádám, dostanu. ![]()
Karja Máme firemní teambuilding tři dny před druhým kolem. Mi to vůbec nedošlo, když jsem vybírala termín! Teď se budu modlit, abychom a/ nevybílili hospodu b/ byli schopni spolu nadále pracovat. Už teď vim o šikovnych chlapech z dílny koho volej, a my se teď sejdem celorepublikově ![]()
andulka01 to bych asi dala jako pravidlo hned na úvod, že kdo cekne o politice, jde spát
Já bych teda voliče Babiše doma rozdychavala jen těžko. Muž se neustále hádal i se svými rodiči.
Přitom ani původně nechtěl volit generála, to jsem mu sice vymluvila, ale nevadil by mi kdokoliv z těch normálních. Ale Babiš? ![]()
andulka01 No, třeba tam to téma nevytáhnete.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich podmínkách užití.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.