Kan jo a díky za zmínku o té Bělové, mrknu, jestli to jde ještě dohledat.
Aktuální česká politická situace
... Nastesti zrovna na idnesu neni pro tento jeho oslavny clanek "vhodna" cilovka a v diskuzi z neho maji vsichni srandu... ale v jinych mediich nebo na FB ty diskuze vypadaji
Ale Idnes, potažmo Mafra patří Babišovi, ne?
Lenka22 vsak si Babis stezoval, ze media, dokonce i iDnes, mu nasazujou psi hlavu. Vzdycky to iDnes zduraznil, asi nam to melo rict, ze neporouci svym novinam, co maji psat.
barbucha tak porovnávat radost novinářů a členů volebního týmu z výhry PP mi osobně přijde dost mimo.
Ten pocit, že je lepší než ostatní, jsem teda z toho vysvětlení taky neměla. Spíš to, že ta radost a ty emoce jsou nepřenositelné.
A to jsem taky muži říkala, že bych si představovala něco vážnějšího. Ale tenhle hon na čarodějnice mi už přijde moc. Pavla se na to ptali, jeho vedoucí kanceláře, myslím, že i Nývltové. V každém článku něco. Zas taky prů...h to nebyl. Ale jestli tohle je to jediné zlé, co jsme všichni byli schopni najít, tak to to tým PP udělal sakra dobře.
Kokoska aha, já jsem Idnes přestala číst radši, co je to babišovo
.
Jakej hon na čarodějnice? Von snad měl ten Babiš pravdu, že teď nastoupí cenzura a dostanem ten vymodlenej řád a klid (na práci) ![]()
Jestli se teda musí všem všecko odteď líbit, tak potěš pámbu... Co se nosu nahoru týče, tak snad jen citát: "Kritizují mě lidé, kteří nikdy nevyhráli volby." To snad mluví samo za sebe... ještě mohla pro větší účinek jazyk vypláznout.
barbucha nejaka razorblade se musi vzdycky desne soustredit, aby nevydavala moc hezitacnich zvuku, ke kterym ma sklony![]()
Kan Jo, to jsem taky kdysi poslouchala, hezky udělané.
MaeGandal mě se líbil ten rozhovor s Moravcem. (Tomankovou ještě nemám celou). Tam se řešily vážná témata, která budou za chvíli důležitá. Na mluvčí vůbec nebyl čas.
Ale Idnes, potažmo Mafra patří Babišovi, ne?
Idnes je Babišova, ale komunita diskutérů vůbec ne, narozdíl od Seznamu třeba.
Věděl celou dobu...

barbucha nejaka razorblade se musi vzdycky desne soustredit, aby nevydavala moc hezitacnich zvuku, ke kterym ma sklony
Cha. Ty má i nový pan prezident, takový hlasitý pomlky...
Ale tys položila otázku řečí plynulou, bez zaváhání. Tos byla ty, kdo se ptal taky kde bude pak bydlet?
Neodpověděl! ![]()
barbucha nemusi se ti to libit. Ale mne to zas nemusi vadit, muzu to pochopit v kontextu deni a nedelat z toho drama.
Tak někteří vděční voliči přišli kvůli Burešovi o všechny peníze, a jiní zas vzteky téměř o život!
barbucha nebyla. Tohle je kategorie debilnich otazek, ktere radi prenechavame blesku a prime![]()
Ale jo, samozřejmě. Já k tomu měla dvě poznámky, ty další to jsem už jen reagovala na spoludiskutující, takže to za žádný drama nepokládám. Naopak se divím, že člověk vyjádří svůj (jiskřivě inteligentní) názor, a oponenti ihned detekují nenávist, závist a kdovíjaké další odsouzeníhodné pohnutky včetně toho, že ten názorem postižený je naprostý idiot, který v kontextu dění nic nechápe. A samozřejmě si zas tento svůj názor nenechají pro sebe, čímž pak teprve z toho - někdy - povstane to drama. Ale to si fakt člověk nemůže něco myslet jen tak? Nebo může, ale pak má mlčet?
Mimochodem mi nevadí, že tobě to nevadí ![]()
barbucha nebyla. Tohle je kategorie debilnich otazek, ktere radi prenechavame blesku a prime
Tak kdo to sakra byl?
Ale právě jsme si všimly, že to - snad jako jediný - zůstalo bez odpovědi.
barbucha nebyla. Tohle je kategorie debilnich otazek, ktere radi prenechavame blesku a prime
![]()
Z toho mála co jsem slyšela ale říkal, že bude bydlet zatím doma a rád bude bydlet doma:-D
barbucha Jo manžel říkal hned, že RČ klepla pepka z těch výsledků voleb.
barbucha u nás se podobným kauzám říkávalo "dělat z p*du kuličku".
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.