Marbuša jj, nekde jsem to i cetla, ze na zalibu v drahych oblecich. Asi mu uz nezbylo na krejciho
Aktuální česká politická situace
Pinot Noir myslím že by i padnoucí oblek měl,kdyby neměl všechny kapsy narvaný kdoví čím.
stes italský elegán ![]()
V Pruhonicich bude mrzeni

Marbuša Bartkovský to popsal výborně: Pozice jeho těla připomíná krevetu.
Pinot Noir myslím že by i padnoucí oblek měl,kdyby neměl všechny kapsy narvaný kdoví čím.
Tam má lístečky s telefonníma číslama na všechny.
RoSa Teď nevím, jestli mám radši Bartkovskýho nebo Pavla :-)))
Marbuša podle těch boulí to vypadá že má celý telefony
Vlm Na každého státníka kamaráda jeden ![]()
Včera někdo v jednom tweetu psal Kmentovi (to je novinář z Reportér magazínu), že voličům v Brně (kde měl asi nějakou besedu) slíbil, že když nebudou volit Babiše, tak prý (do tří let) odhalí vraha Mrázka. Téma je zde teda teď jinde, ale jen jsem si na to dnes vzpomněla a vrátila se k tomu a dávám tady pro zajímavost, že se třeba ještě máme na co "těšit".
Fakt? Tak to se tedy těším. Asi před měsícem jsem si pustila do sluchátek na rádiudvojka dokument, Té noci pes neštěkal. Příběh z podsvětí vypráví Marie Bělová. Moc povedené, pouštěla jsem si to několikrát.
JanieB On i z prohry udělá vítězství. Všichni už víme, že 2,4 milionu hlasů je rekord. Všude by se honem mělo hlasitě připomínat, že nevýrazný, neznámý, v podstatě nechtěný Drahoš dostal v 2.kole (při nižší účasti) o 300 000 hlasů víc.
A prý rekordní hlasování pro ANO. Jsou výpočty, kde je pěkně vidět, že spousta voličů ANO jeho teď NEVOLILA!
Sweet Potato jednak ho nevolili všichni členové ANO a taky ho naopak volila část jiných stran, ty hlasy by si ANO do parlamentních voleb nepřineslo.
Jinak zase jedno velké kňúúú, jak jinak. A teď bude odpočívat, ovšem nebude se věnovat např. rodině, bude se věnovat SOBĚ!
nerolix otázka je,komu ji budou dávat za vinu.
No komu. Pavlovi přece, když zlovolně naschvál vyhrál.
Proč si proboha za ty prachy nenechá ušít sedící hadry? Vždycky vypadá, jakože si to na poslední chvíli od někoho půjčil.
Protože ze závodního uzenáče neudělá Brada Pitta ani samotnej Diór!
(nebo z krevety, RoSa
)
Mně za tu Řehákovou bylo hlavně strašně trapně. A není mi sympatická už z průběhu kampaně. Zděšení chápu, ale uvidíme, třeba nás ještě mile překvapí...
Mně taky. I v tom druhým souhlasím... a její reakce na kritiku (s nosem nahoru a je nejlepší na celým světě) se mi nelíbila už vůbec. Milý překvapení proto neočekávám. No, přežili jsme Ovčáčka, přežijem i diblika.
Jako oni měli všichni radost, celej jeho štáb, to dá rozum. Bylo to na nich vidět, ale nikdo tam na pódiu nemetal kozelce, ani nevypadal že má trojku v žíle.
A určitě měli velkou radost i novináři, ale i ti všichni dokázali otázky klást klidně a srozumitelně, místo co by se půl hodiny nejdřív rozverně hihňali do mikrofonu. Například nějaká razorblade, ať nemusíme chodit daleko ![]()

Sweet Potato @krehutka no mne je to samozrejme jasne, ale jsem znechucena z te nulove sebereflexe a z toho, jak desne moc lidi mu to stale zere ![]()
Nastesti zrovna na idnesu neni pro tento jeho oslavny clanek "vhodna" cilovka a v diskuzi z neho maji vsichni srandu... ale v jinych mediich nebo na FB ty diskuze vypadaji ![]()
Kan někdo tam v té souvislosti ještě doporučoval knížku Rudý Zeman.
Sweet Potato no vida. Jestli si Babis mysli, ze muze se vsemi hlasy, ktere se mu sesly odjinud nez ANO, pocitat v parlamentnich volbach, tak je jeste vetsi slaboduch, nez by se mohlo zdat. Polovina SPD? Cha!
A ta druha tabulka, co rict. Podle Schillerove fenomenalni uspech.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.