Aktuální česká politická situace

29. října 2014 09:07
Offline MaeGandal
1632 příspěvků moje polička 30. ledna 2023 14:40

barbucha tak ta odpověď ale pokračuje dál. Tímhle to neskončilo. Mluví o těch emocích, o atmosféře, o lidech. 

Vzhledem k tomu, že se na to všichni zaměřují, tak ano, je to jak hon na čarodějnice. Je to zbytečné vyhrocené.

continuity pravda, rozhovor s Moravcem byl velmi dobrý, zajímavé otázky 

Offline MaeGandal
1632 příspěvků moje polička 30. ledna 2023 14:44

barbucha pravda, mě zrovna na tom tvém příspěvků vadila ta 'diblice'. Chápu, že máš taková pojmenování ráda, často je používáš. Mně osobně to přijde moc a nerada bych, aby po jedné akci, už navždy byla diblice. Nepřijde mi to fér. Uznávám,že to je můj problém. Ale pro mě je tohle přesně to zbytečné přehánění 

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 30. ledna 2023 14:45

Já bych řekla, že bychom si měli všichni počkat na výsledky práce tm Řehákové, samotné se mi to nelíbilo, ale o ničem to nevypovídá. :D 

Offline Kammila
771 příspěvků moje polička 30. ledna 2023 14:47

Kokoska ten kontext dění je jádro pudla Stačí si vzpomenout na chmurnou náladu a hrozné nervy celého tohoto vlákna před volbami. Takže i kdyby dotyčná v úlevných emocích slítla z pódia, tak v tomto kontextu za mě cajk. Mluvčí nemluvčí, na emoce holt v jistých situacích nárok má

Offline barbucha blogger
35867 příspěvků moje polička 30. ledna 2023 15:26
Reakce na MaeGandal:

barbucha pravda, mě zrovna na tom tvém příspěvků vadila ta 'diblice'. Chápu, že máš taková pojmenování ráda, často je používáš. Mně osobně to přijde moc a nerada bych, aby po jedné akci, už navždy byla diblice. Nepřijde mi to fér. Uznávám,že to je můj problém. Ale pro mě je tohle přesně to zbytečné přehánění 

​Takže ti vadí můj expresivní výraz (teda znám i horší) a ne můj názor? Nebo výraz i názor? Nebo jenom já?

Možná by se zde mohl zavésti slovníček povolených výrazů, i budeme mít vystaráno a dožijeme ve vzájemné lásce a pohodě, k čemuž nám dopomáhej Jezulátko

Offline slniecko admin
19573 příspěvků moje polička 30. ledna 2023 16:19

No, k tym Babisovym oblekom...

nebude to proste "kostym pasujuci k roli"?

Totiz sa mi vynorilo, ako som ho prvy krat pred rokmi videla niekde v novinach a moja prva myslienka bola "netusim, kto to je, ale chcem vediet, kto mu sije". Takze minimalne v minulosti dobre site obleky nosil.

Alebo mozno ked sa aj do slusneho obleku takto skruti ako Cervivec z Rohanu, tak to nemoze dopadnut dobre.

Offline brrr
12341 příspěvků moje polička 30. ledna 2023 16:41

slnieckoČervivec z Rohanu je spravne pojmenování. V te posledni debatě na čt to bylo krasně vidět. Seděl tam celý zkroucený a rameba saka měl nahrnuté až k uším.

Offline Sweet Potato
40393 příspěvků moje polička 30. ledna 2023 17:55

Jestli si někdo dělá čárky, mne v kontextu celé té situace Řeháková potěšila.

Offline Sweet Potato
40393 příspěvků moje polička 30. ledna 2023 17:56

slniecko To je přesné! Grína Červivec!

Offline Kokoska
34965 příspěvků moje polička 30. ledna 2023 18:04

Sweet Potato ja bych skoro na trochu toho radostnyho blazneni rekla "Kdo, kdyz ne my? Kdy, kdyz ne ted?" Na serioznost a vaznost bude jeste cas a hodne prilezitosti. Skoda, ze se vic nehodnoti vsechny ty hodiny prace pro skvely vysledek, ale par minut vypadnuti z role. 

Offline Sweet Potato
40393 příspěvků moje polička 30. ledna 2023 18:06

Kokoska Viď. 

Offline jerry
11236 příspěvků moje polička 30. ledna 2023 19:43
Reakce na continuity:

​Idnes je Babišova, ale komunita diskutérů vůbec ne, narozdíl od Seznamu třeba. 

​Sledovala jsem diskuse téměř výhradně na Idnes a Novinkách - a na Idnes dostával Bureš naloženo od diskutérů snad nejvíc.

Loni se tak trochu zlehka hovořilo o tom, že se kvůli připravované novele zákona o střetu zájmů Mafra připravuje na prodej (a s ní i celý "mediální blok" spadající pod Agrofert). 

Offline jerry
11236 příspěvků moje polička 30. ledna 2023 19:50
Reakce na Sweet Potato:

A prý rekordní hlasování  pro ANO. Jsou výpočty, kde je pěkně vidět, že spousta voličů ANO jeho teď NEVOLILA! 

​Tak pokud Bureš trvdí, že ANO (jehož kandidátem nedřív nebyl a posléze byl) dostalo rekordní počet hlasů, tak pětikoalice (jejímž kandidátem podle Bureše PP byl) dostala ještě rekordnější počet hlasů...o celý milión

Offline continuity
43132 příspěvků moje polička 30. ledna 2023 20:17

jerry idnes jsou jediné diskuze, kam občas zabloudim. Jednak mají rating příspěvků a umí je větvit. Takže se člověk nemusí pre hrabovat kopou balastu a dá se narazit na fakt zajímavý odkaz. 

Offline SunEclipse
3486 příspěvků moje polička 30. ledna 2023 22:00

barbucha hele nedramatizuj. Svoboda slova platí pro všechny.  Pokud pro sebe chceš právo říci o někom že je diblice, ostatní mají právo říci, že s tím nesouhlasí.

Offline barbucha blogger
35867 příspěvků moje polička 31. ledna 2023 08:18

SunEclipse 

Ano mami.

Já se jen divím, co všechno lidi nepohoršuje. Asi jsem měla napsat, že: "Podle mého osobního a skromného názoru, s nímž má samozřejmě každý nezadatelné právo nesouhlasit, se tato designovaná prezidentova tisková mluvčí při příležitosti vyhlášení výsledků voleb nechovala adekvátně slavnostnímu okamžiku ani svému postavení, ale dala své - jinak samozřejmě pochopitelné - radosti a veselí volný průběh, což měla jako zralá dospělá žena aspirující na důležitou funkci, jíž nepochybně je, raději poněkud korigovat."

Cajk, ne? 

Offline jerry
11236 příspěvků moje polička 31. ledna 2023 10:08

moora 

Juchelka  vypadá na té fotce jak tragéd zralý pro módní peklo - kostkovaný oblek hodný žižkovského pepíka (asi má jen tento, nic jiného poslední dobou nenosí), sako mu přes břicho ani nejde zapnout. Boty s okopanou špičkou jsou vlastně zanedbatelné.

Ani se nedivím, že si Bureš nemohl na jeho jméno vzpomenout

Offline 711990
18319 příspěvků moje polička 31. ledna 2023 10:31

moora ugh

Offline brrr
12341 příspěvků moje polička 31. ledna 2023 10:51

Mám pocit, že má Vondrák slušně našlápnuto na konec v ANO. Včerejších 20 minut Radiožurnálu bylo fakt tvrdých.

https://radiozurnal.rozhlas.cz/podporu-pavla-jako-zradu-nevnimam-babisova-kampan-mi-potvrdila-ze-se-na-8920821