Aktuální česká politická situace

29. října 2014 09:07
Offline RoSa
10172 příspěvků moje polička 31. ledna 2023 11:29

toho člověka bych chtěla vidět, co to vsadil... pobočka Krupka, nám.SNP

Offline monis
1611 příspěvků moje polička 31. ledna 2023 11:51

jerry já když Juchelku někde vidím, tak to musím rozdýchat. Vždycky si vzpomenu toho mladýho kluka z Medůzy a teď takovej fotr a většinou ješte s debilníma kecama navrch

Offline jerry
11236 příspěvků moje polička 31. ledna 2023 12:01

monis

Mám to podobně. To, že je z něj fotr, to by mi nevadilo, ale ty kecy - a k těm kecům oplývá ještě nezměrnou vytrvalostí v rektálním alpinismu vůči Burešovi.

Offline monis
1611 příspěvků moje polička 31. ledna 2023 12:05

moora to je fakt strašný, že měli v zásobě ještě větší nechutnosti, ale "vyměkli." Chtěla bych vidět výraz té babišovy zmije s dotazníky, když sledovali ty volební výsledky.

Offline monis
1611 příspěvků moje polička 31. ledna 2023 12:08

jerry však jo, každej stárne, ale u něj je to dohromady s osobností hroznej koktejl

Offline Garfie
28562 příspěvků moje polička 31. ledna 2023 12:26

brrr Nebo chystá puč! 

Offline jerry
11236 příspěvků moje polička 31. ledna 2023 12:53
Reakce na brrr:

Mám pocit, že má Vondrák slušně našlápnuto na konec v ANO. Včerejších 20 minut Radiožurnálu bylo fakt tvrdých.

https://radiozurnal.rozhlas.cz/podporu-pavla-jako-zradu-nevnimam-babisova-kampan-mi-potvrdila-ze-se-na-8920821

​Vondrák není žádný nýmand ani profesní (profesor - rektor - hejtman) ani stranický (místopředseda ANO).

Svůj názor dal veřejně najevo už před 1. kolem, tzn. že měl všechno rozmyšleno dopředu. Zajímavé je, že se k němu Bureš nevyjadřoval (jen Dlužena, ale ta je intelektuálně velmi nesmělá, takže to se nedá počítat. O Havlíčkovi nemluvě...). Nelze vyloučit, že se Bureš bál o hlasy z M-S kraje

Vondrák možná něco chystá (vlastní stranu?), pravděpodobně s ostravským primátorem Macurou (taky svůj názor prezentoval už před prvním kolem a taky to není žádný hlupák). Nebo se jim už Bureš a jeho ansámbl zajídal.

Vondrák chce dát na stranickém sněmu svou funkci všanc - a to bude ten zlomový okamžik: pokud ho spolustranící podpoří, může se Bureš i divit (díky počtu poslanců a z toho plynoucího státního příspěvku už není ANO finančně závislé na Burešovi - tedy pokud tam nejsou nějaké směnky nebo jiná finanční zajištění). 

Offline Pinot Noir
29890 příspěvků moje polička 31. ledna 2023 13:16

Nějak mi ta fotka udělala radost. Jako že i naše politika může být kultivovaná.

Offline brrr
12341 příspěvků moje polička 31. ledna 2023 13:27

Garfie Puč myslím, že ne, většina ANO je stále silně probabišovská (a blbá, doporučuju dnešní vyjádření děčínského starosty k volbám). To spíš nějaká forma odtrhnutí se.

jerry Macura je dlouhodobý kritik ANO, ale furt tam zůstává.

Mám pocit, že kdyby se ti dva trhli, tak jim to v Ostravě moc nepomůže, tady je pozice Babiše hrozně silná.

Offline notna
9450 příspěvků moje polička 31. ledna 2023 13:38

brrr To jsem málem spadla ze židle, když jsem to četla. Myslím to byl náměstek primátora Děčína, jestli myslíme to stejné. Koumák odhalil spiknutí

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 31. ledna 2023 13:46
Reakce na brrr:

Garfie Puč myslím, že ne, většina ANO je stále silně probabišovská (a blbá, doporučuju dnešní vyjádření děčínského starosty k volbám).

"Jen" náměstek. Doufám teda, že aspoň primátor drží ústa, jinak k němu ztratim poslední zbytky shovívavosti

Jinak Macura je borec. Takovej ten prototyp chytryho charismatickýho chlapa, co ma respekt i u úředníků (co volej z opačného spektra). V tom komunale tu stranickou příslušnost beru vždycky s rezervou a on celkem potvrzuje, ze dost často ty straníci tomu celostátnímu směrování strany úplně nefandi.

Offline Kokoska
34965 příspěvků moje polička 31. ledna 2023 13:49
Reakce na Krehutka:

https://www.stream.cz/prostor-x/pavel-situace-na-hrade-je-horsi-nez-jsem-cekal-mozna-padne-trestni-oznameni-babis-mi-napsal-sms

​Zacinam se o toho cloveka bat. 

A taky souhlasim s nazorem, ze Pavel za vcerejsek udelal vic prace nez Zeman za poslednich 5 let

Offline barbucha blogger
35867 příspěvků moje polička 31. ledna 2023 14:37
Reakce na RoSa:

toho člověka bych chtěla vidět, co to vsadil... pobočka Krupka, nám.SNP

​Třeba klidně i zoufalec, co se potřebuje dostat z dluhů a vsadil poslední prachy. (tak blahopřejeme )

Offline Lenka22
2645 příspěvků moje polička 31. ledna 2023 14:39

monisprosím o vysvětlení, neznám ani Meduzu, ani Juchelku v Meduze - jakej souvis s dnešním Juchelkou?

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 31. ledna 2023 14:45

Lenka22 to bývala hitparáda na ČT pro puberťáky, uváděl to ještě s Krajčem, něco jako eso na nově. 

Offline Liesel
1676 příspěvků moje polička 31. ledna 2023 15:19
Offline Černá kočka
1772 příspěvků moje polička 31. ledna 2023 15:23

barbucha Ja jsem svuj nazor na tiskovou mluvci vyjadrila velmi slusne a taky jsem byla poucena, ze je to spatne hledat na tom neco spatne a vadilo mi i to jak se snazili umravnit tebe s tim honem na carodejnice. 

Priznavam se, ze to tady zacina  mit pro me vic minusu nez plusu, kdyz je tady snaha moderovat co kdo muze kritizovat.

Offline Lenka22
2645 příspěvků moje polička 31. ledna 2023 15:26

Evaeva Liesel Jejda, díky, to jsem netušila. A on je teda původně zpěvák? 

Offline Liesel
1676 příspěvků moje polička 31. ledna 2023 15:28

Lenka22 ne ne, juchelka byl jen moderátor