Sweet Potato tady věřím, že případný ústavní soudce to jmenování prostě odmítne. Už se v tomto smyslu nějak vyjadřovali, navíc oni jsou ti, co by měli dbát na ochranu ústavy, takže by to hrozně poškodilo jejich pověst.
Aktuální česká politická situace
A teda tohle je zajímavé:
Případ nábojnice pro Babišovou: Podezřelý spáchal sebevraždu, nábojnice byla slepá
Myslím, že si na mě v UNIQA zase vzpomněli - a prý že je smrt kolem AB záměrně vymyšlená![]()
Když čtu o tom všem bordelu na Hradě, průserech v Lánech, kamenolomu, Balákovi atd., zajímalo by mě, jestli z toho měl Zeman nějaký prachy.
On sám by všechny prachy vyměnil za moc... ale zas na druhou stranu dcerunka má určitě jistou spotřebu, takže jí určitě něco naspořil... a ten barák v Lánech ho nevyšel moc draho řekla bych, šutry měl zadarmo ![]()

![]()
![]()
![]()

Sweet Potato Ten střih má fakt hroznej, tohle nesluší nikomu.
nerolix 10 let, který si klidně moh odpustit a živit se poctivější prací. No, on by to stejně vzal někdo jinej. A teď by mě zajímalo, jestli ho Babiš vyhodil, nebo se Mára urazil, když neúspěch Andrej hodil na marketéry.
andulka01 Někde jsem četla, že to bylo domluveno ještě před koncem voleb, ale to může být taky jen mlžení na dané téma. Ono taky těch 10 let v blízkosti Bureše muselo být fakt výživných ![]()
nerolix No tak ona i Tünde říkala v tom děsivým rozhovoru, že když prohrajou, tak se na čas rozloučí
andulka01 zajímavá teorie, ale taky mě napadlo, že pro Babiše je funkce prezidenta celkem nuda, když ty pravomoce nejsou zas tak velké.
No já se toho dost bála. Prezident teď bude jmenovat nové soudce do Ústavního soudu a kdyby ovládl Babiš ještě Ústavní soud (nebo ho neobsazením míst zablokoval) a pak po pár letech vyhrálo ANO volby a on přes Havlíčka nebo Schillerovou měl v ruce i vládu, to by bylo hodně špatný...
Z IG paní Pavlové.

Tak Nečasová amnestii a Nečas flastr.
Řvousenka Mě by docela zajímalo, jakou šanci na další profesní zakázku má člověk s náturou (resp. posledními výsledky) Máry nebo Tünde. Nemyslím si, že nejsou schopní ve své oblasti, jen že jsou všeho schopní. A ukázalo se, že to přestává být trendy ![]()
nerolix Řekla bych, že velkou, zvlášť když je předchází pověst.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.