Krehutka jaký v tom bude rozdíl?
Aktuální česká politická situace
Neboj, konec historie je překonaný koncept, současná vláda skýtá slibný materiál.
Krehutka myslím, že Pavel zmiňoval, že na zahraniční návštěvy pojede až na jaře... po inauguraci.
Když čtu o tom všem bordelu na Hradě, průserech v Lánech, kamenolomu, Balákovi atd., zajímalo by mě, jestli z toho měl Zeman nějaký prachy.
Pro ilustraci, že příkopy asi hned nezasypeme a cesta bude dlouhá...
Lenka22 Dobře dělá, že je schová. Třeba budou mít ty tikety za padesaát let nějakou sběratelskou hodnotu - historická kuriozita ![]()
999 Chudej jistě neni, ale o prachy mu imho nikdy moc nešlo.
Sweet Potato To je snad ještě horší.
999
Do 9.3. nezůstane stát na kameni kámen.
Sweet Potato co si myslí ti úředníci v Lánech, kdo jim bude dávat milosti?
Sweet Potato po nás potopa...
svoloč jedna hradní.
A teda tohle je zajímavé:
Případ nábojnice pro Babišovou: Podezřelý spáchal sebevraždu, nábojnice byla slepá
999
Do 9.3. nezůstane stát na kameni kámen.
Proč Balák potřebuje těžit kámen:
„Zajištění možnosti reálného vývoje přírody v nové situaci po úpravě historicky částečně odtěženého kamenolomu při výstavbě klíčavské přehrady v období let 1950 a 1952 a zároveň jeho velmi omezeného využití v souladu s platnou legislativou ČR při výstavbě zabezpečení svahových deformací klíčavské vodní nádrže na pitnou vodu pro město Kladno a jeho okolí,“ napsal Balák.
Psát takovýhle větičky je můj denní chleba a musím uznat, že tohle je majstrštyk, ackoli temer stoprocentně není z jeho hlavy. Dokonale nicnerikajici.
andulka01 Nejvíc asi zavaří, pokud jmenuje toho soudce:
MP Meri já jsem to četla třikrát, a nakonec jsem to vzdala. ![]()
Akorát mě přestal bavit i ten článek, neměli do dávat v půlce. Já když tomu přestanu rozumět, ztrácím motivaci číst.
Sweet Potato Věřím, že tohleto Zeman neudělá. Teda chci věřit.
continuity Byla sem na tom stejně, musela jsem si imaginarne škrtnout všechny vloženy věty a přívlastky a pak jsem teprve pochopila ... ze je to fakt nicnerikajici
Ale přesně, otrávilo mě to a zbytek článku už jsem jen prolitla.
Jinak účelem téhle vět je přesně toto - zaskočit, zmást, otrávit a otupit pozornost.
andulka01 ja doufam, ze kdyz to Zeman udela, cemuz jsem nachylna verit, tak to ten jmenovany neprijme.
Sweet Potato Věřím, že tohleto Zeman neudělá. Teda chci věřit.
Já se dost obávám, že udělá.
Nechápu pojem slepá nábojnice. Nábojnice je snad hilzna, futrál náboje, ne?
Kokoska Jo, i věřím tomu, že pro jmenovaného by to byla profesní smrt.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.