Kokoska to asi ne, to už by se dnes projevilo, mám tady na sobě tři vrstvy, na nohách dvě a teplo na 23*
(dopoledne jsem měla chvíli čepici abych se prohřála celá a na sobě ještě deku)
Budu doufat, že za měsíc, na maraton, bude ideálních 15 stupňů
Kokoska to asi ne, to už by se dnes projevilo, mám tady na sobě tři vrstvy, na nohách dvě a teplo na 23*
(dopoledne jsem měla chvíli čepici abych se prohřála celá a na sobě ještě deku)
Budu doufat, že za měsíc, na maraton, bude ideálních 15 stupňů
to si sepis abys vedela co v novem vztahu nedelat,obvzlast v zacinajicim vztahu.
No přesně. To není o tom s tím chlapem úplně vorat, ale od jisté doby jsem tenhle přístup přehodnotila. Je potřeba být sobec tak akorát a netvářit se, že všechno udělám sama a je to v pohodě, když potom budu týden v duchu zuřit. V každém případě mi to pomohlo.
Chápavá a vstřícná jsem, ale vocamcaď pocamcaď.
Evaeva napsala jsi ve dvou vetach to, co jsem se ja snazila rict dvema dlouhymi prispevky ![]()
continuity a to máš přiděleno nebo sis ji vybrala? brrrrrr já teda nakonec zjistila, že mě ničí i ty plány a že na mě nefunguje ani to usilovný vytváření světlých zítřků... nakonec mi největší smysl dává ten směr, který radí nedělat nic - prostě žít v přítomnosti a nechat věci, aby se děly. tu hlavu sice nezastavím a šrotuje dál, ale dá se to postupně čím dál líp odfiltrovat a je to fakt osvobozující
continuity ne se v tom babrat, to ne, projit si nejakou dobu tim smutkem, ale nezustavat v nem. Poucit se, co jsme oba udelali spatne a nechat minulost byt, kdyz se clovek porad otaci do minulosti, logicky nemuze zit ted a uz vubec ne hledet do budoucnosti. Mne taky pomoha spis planovat a kdyz se obcas pristihnu u premysleni o tom, co bylo, co mohlo byt jinak, jak zije exmanzel, hned si reknu stop, tyhle myslenky mi nejsou k nicemu, to uz se meho soucasneho zivota netyka, je to pryc. A funguje mi to
viktorka_od splavu no úplně jsme si v některých věcech nesedly, zas dokud to neplatim, tak to tolik neřeším. Hlavně s ní řeším pracovní věci, na to je přijatelná, i když si to taky musím probrat. Shodly jsme se s kolegyní, že je prostě málo empatická. To jsem nikdy netušila, že se mi jednou bude vyčítat, že příliš opečovávam podřízené. ![]()
nikka75 já tomu rozumím, co je cílem. Jenže pro mě deník není způsob jak toho dosáhnout.
Já rozumím tomu pocitu, zažívam to pokaždý, když píšu analytický report. Úplně cítím fyzickou úlevu, jak to že mě padá. Ale když si potřebuji vyřešit nějaký vnitřní problém, tak mě tyto pokusy akorát rozbrečí a ani to nejsem schopná sepsat.
Renusatkoasi tak!![]()
Vorani s chlapem mi vubec neprislo na mysl,protoze to by zas vypovidalo neco o nem a s takovym bych byt nemohla.
Ono je taky dulezita faze vztahu....jina v zacatcich jina po delsi dobe.Kazdopadne muzi radi bojuji a zachranuji takze trochu mrcha,trochu divka v nesnazich byva dost ucinna.Chapajici,vstricna atd vetsinou skonci v lepsim pripade jako kamaradka.:-)
continuity nojo, holt kazdy clovek je jiny a kazdemu pomaha neco jineho, dulezite je aspon vedet co. A vsechno stejne nakonec nastesti vyresi cas /nebo jiny chlap/
Taky bych se utápěla v sebelitosti, a tim padem by mne to vic emočně vycucávalo
continuity Málo empatická koucka, tak to je taky dobrý teda!
Catherinne Gratuluju vám oběma. Hele to byl ten půlmaraton, jak běžel Prof. Pirk?
Kan jo, včera jsem viděla na ig, že běžel taky.
Catherinne Taky borec teda.
Kan no to teda, v jeho věku, čas měl úžasný
nikka75 já zas nemůžu moji koučce vysvětlit, že na mě to nefunguje. Když je mi špatně, tak se v tom nemůžu hrabat a nimrat, páč se v tý sebelítosti začnu utápět a to nemá žádné konstruktivní vyústění. Já musím vyrábět ty plány, pak se vyhrabu z leččeho i když ten plán nikdy nepoužiju. Ale je tam.
Hodně mluvim sama se sebou, když je mi alespoň přijatelně, ale nesmim v depresi.
Já jsem taky plánovač, když jsem v úzkých, tak si sestavím nějaký bojový plán jak z toho, a už sám fakt jeho existence mi pomůže, i když ho pak uskutečním jenom zčásti, nebo taky vůbec.
já jsem taky (byla) velkej plánovač a dost mi vadilo když někdy plán nevyšel... no přesně tohle nastavení mě dostalo do úzkých, protože když v tom plánu figuruje druhá osoba, která jakýkoliv varianty sabotuje/nutí svou pro mě nepřijatelnou verzi, než jsem přišla na řešení, tak mi málem vybuchla hlava. takže už to pouštím, resp se o to snažím
Candance nejsem si úplně jistá, na co se ptáš, ale nemám problém odpovědět, kdyžtak optej znova.. já mám nastavení do závislých vztahů, nebo teda měla, doufám, že tohle poučení už mi stačilo:-) takže jsem se prostě snažila dát do toho fakt veškerý úsilí s tím, že když to furt nestačí tak asi já dělám někde chybu, protože tentokrát ten protějšek je fakt dokonalý, ta zázračná spřízněná duše, jen to zatím teda nepochopil a já mu to dokážu (no na
) tím pádem jsem si nechala všechno líbit a z druhé strany zas nastavení že se lidi nerozvádí, tak jsme se trochu drželi (nechtěně) v šachu, rozsekla jsem to já z toho důvodu, že jsem cíťa a nedalo se mi v tom žít, on nic řešit nechtěl jako všichni chlapi. hlavní ale je, že o mě nestál - to je pro mě takovej zásadní bod. takže pokud řešíš problém, můžu jen doporučit podívat se na něj z tohohle pohledu: stojí o tebe? jako o tebe osobně, nemyslím o "manželku" nebo matku či hospodyni, ale o tebe jako člověka, jako tu spřízněnou duši. pokud jo tak bojuj, pokud ne tak ser na to
Normálně Aranel z Brna!! Až na to, že já jsem to NErozsekla z toho důvodu, že jsem cíťa a pořád jsem ještě doufala, že se to spraví, že přijde nějaká katarze. To, že přece se musím ještě o kousek zlepšit a pak bude odměna, je strašidelný nastavení. Přitom já přece vím, že jsem docela dobrá...
Ještě Jitka77 psala "Někdy to může být celková nespokojenost se životem nebo nějaké vnitřní pnutí a partner je prostě nejvíc na ráně, když člověk přemýšlí, co je blbě."
To já ve výjimečných (snad čím dál míň) případech umím odfiltrovat, jakože je ten člověk protivnej, protože má na výlet na běžkách blbý boty a udělaly se mu na třetím kilometru puchejře. Jindy to tak snadný není a já mám tendence pořád hledat, co jsem ještě nesplnila... blbost, no. Potřebuju někoho, kdo umí říct "jsem na sebe nasranej, protože jsem si půjčil blbý boty a mám puchejře, tak si kdyžtak neber osobně, co říkám" nebo "teďka na mě nemluv, mám plnou hlavu svejch věcí" nebo... abych já zoufale nechodila a nepátrala, kde jsem zapomněla otřít sporák nebo co.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.