Co Vám dnes udělalo radost.?.

11. srpna 2014 09:59
Offline viktorka_od splavu
49213 příspěvků moje polička 04. dubna 2022 11:57
Offline Jitka77
1919 příspěvků moje polička 04. dubna 2022 12:37
Reakce na Aranel:

​Normálně Aranel z Brna!! Až na to, že já jsem to NErozsekla z toho důvodu, že jsem cíťa a pořád jsem ještě doufala, že se to spraví, že přijde nějaká katarze. To, že přece se musím ještě o kousek zlepšit a pak bude odměna, je strašidelný nastavení. Přitom já přece vím, že jsem docela dobrá...

Ještě Jitka77 psala "Někdy to může být celková nespokojenost se životem nebo nějaké vnitřní pnutí a partner je prostě nejvíc na ráně, když člověk přemýšlí, co je blbě."

To já ve výjimečných (snad čím dál míň) případech umím odfiltrovat, jakože je ten člověk protivnej, protože má na výlet na běžkách blbý boty a udělaly se mu na třetím kilometru puchejře. Jindy to tak snadný není a já mám tendence pořád hledat, co jsem ještě nesplnila... blbost, no. Potřebuju někoho, kdo umí říct "jsem na sebe nasranej, protože jsem si půjčil blbý boty a mám puchejře, tak si kdyžtak neber osobně, co říkám" nebo "teďka na mě nemluv, mám plnou hlavu svejch věcí" nebo... abych já zoufale nechodila a nepátrala, kde jsem zapomněla otřít sporák nebo co.

​Já myslím spíš dlouhodobější naladění a každopádně u sebe, v mém prožívání. Je mi divně, chybí radost, jsem celkově nenaladěná - a hele, nebude to tím, že on už mi vůbec neříká, že mi to sluší? Ne každá krize je prostě partnerská.

Offline Garfie
28461 příspěvků moje polička 04. dubna 2022 12:38

Aranel viktorka_od splavu  Já vás musím někdy vzít na školení, to snad není možný! Můj muž, když je protivnej, tak protočím oči, řeknu si tvl, to je ale blbec, celej jeho fotr, proč já hloupá jsem si nevzala Pištu Hufnágla, staří chlapi jsou hrozně protivní, ať se jde bodnout, co jsem komu udělala, že tohle musím trpět....nebo prostě něco v tom smyslu a jdu si po svých. Vůbec by mě nenapadlo, že to má něco společného se mnou!!! 

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 04. dubna 2022 12:41

Garfie presne, ja si pomyslím niečo o blbých chlapských frustraciach, prípadne že by potreboval meditáciu a viac neriešim

Offline viktorka_od splavu
49213 příspěvků moje polička 04. dubna 2022 12:45

Garfie to bohuzel nejde tak lehce zmenit, ja chytala uplny panicky zachvaty, fuj (a kdyz to ten druhej nenapadne podporuje.. 2xfuj)

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 04. dubna 2022 12:49

Garfie no že jo! Mně vůbec nenapadlo, že by mohl být naštvaný kvůli tomu, že jsem uvařila hnusnou večeři

Offline Karja
44516 příspěvků moje polička 04. dubna 2022 12:49

betsey Hahahaha, tak to mu někdy řeknu nahlas, že by potřeboval meditaci:-D:-D.Pak dám vědět;-)

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 04. dubna 2022 12:50

Karja tak ten tvůj cvičí jógu, to už je napůl cesty

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 04. dubna 2022 12:50

Karja no ja si dávam veľký pozor, aby som to nahlas nepovedala, bo potom by bolo jasné, že dôvodom jeho blbej nálady som ja

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 04. dubna 2022 12:51

Garfie

Ja mu vzdy rikam,no parada zase tahle naladicka a jdu se divat na televizi.

Offline Karja
44516 příspěvků moje polička 04. dubna 2022 12:53

Evaeva Noo jako, k tomu se snad nedá ani nic napsat....když tady visí vzhůru nohama na tom trakčním lehátku, všude bordel, děti do toho něco chtěj....já už z toho jeho cviceni nemůžu, on tak jako cvičí celodenně teď,mezi ruznejma aktivitám, mně to úplně někdy hlava nedava....třeba jdu do kuchyne a vidím ho jak leží na lince?!?!?! To už jsou takový momenty! 

Offline Karja
44516 příspěvků moje polička 04. dubna 2022 12:54

Garfie Mně dneska sambo řekl a když tě bolí hlava tak na mě budeš hodná nebo mám někam vypadnout? Byl u tebe na školení? Ale mně když něco je a nemám klid tak jsem hrozně protivná! 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 04. dubna 2022 12:54
Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 04. dubna 2022 12:55

Karja čože to robí za cvičenie?

Aj keď ležanie na linke u nás nehrozí, to by som ju musela najprv upratať!

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 04. dubna 2022 12:55

Karja a řekla si, doufám "Ano, běž a děti si vem sebou!"

Offline Karja
44516 příspěvků moje polička 04. dubna 2022 12:57

Evaeva Já to obcas tajne fotím segre a delame si z něj prdel. Teda on to ví, že tohleto probíhá, on takhle rád poslouží někomu k lepší náladě, že má každej doma něco! N

Offline Karja
44516 příspěvků moje polička 04. dubna 2022 13:00

betsey No to on si ten bordel jako posune ke zdi....podle mě na ni leží, že potřebuje tvrdej vysokej povrch a mohl vyvěsit dolů nohu. Já nevím, nemyslím si, že to nějak napomáhá harmonii....jak jeho tak moji:-D. Jako to lehátko mě vždycky dodělá, já jdu třeba ten okamžik s pocitem, že mě vezou na psychiatrii, děti chtěj tohleto a tamhketo, duhový lego a popaty utřít zadek a najednou ho tam vidím povesenyho hlavou dolů jak netopýra....já nevím no! 

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 04. dubna 2022 13:03

Karja takova  normálni  rodinka, no

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 04. dubna 2022 13:04

Karja tak mu skús navrhnúť tú meditáciu, a daj teda vedieť

Offline Karoleena
2948 příspěvků moje polička 04. dubna 2022 13:05

Karja šiš to je jak u nás, já z toho úplně rostu, prostě v kuchyni najednou bliká světlo, tak se jdu podívat, a přítel dělá nějakej cvik u zdi a rukou u toho drcá do vypínače... nebo jsou shrnutý všechny věci na nízkých skříňkách u postele, aby na tom mohl ležet a dělat jakýsi shyby... nebo sedím u PC a periferně vidím pohyb a za mnou ve futrech najednou náhodně probíhají nějaký protahovací cviky... šmarjapano co to je, proč!!

edit: a neustále odšroubovanou násadu od smetáku, na kterou si dává činkový závaží a vyrábí tak improvizovanou obouruční činku už nekomentuju