Manuka To věřím! No tak hlavně si je užij, dosyta!
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Karja asi se neudržím a nějakou fotkou se pochlubím. Holt pyšná babi![]()
![]()
MP Meri uf, to zní děsivé :-(
já nad tím tuhle premyslela, ze zatím bych se neodvazila s ditetem vůbec, plus my s muzem nejsme dostatečně zkušený na to, abych to považovala za pro dite přiměřeně bezpecny
já měla stesti, ze jsem byla vzdycky na vode se zkusenejma vodakama, jedna kamaradka se provdala za vodaka z vodackyho oddílu s přiměřenou partou odtamtud, další muž kamarádky dela instruktora na vs kurzech, tak s tema to byla na vode velká pohoda, navrch vybírali řeky, kde nebyli skoro žádný lidi (Orlice, Radbuza, polska Kvisa) a nikdo na ty vode nepil a vyhli jsme se i tem uřvanym kempum
barbucha to jsi výborná teda![]()
Manuka tak to bude super , tak ďaleko ziť musi byť náročné aj pre nich . Uži si to s nimi ![]()
Určite daj aj foto
Manuka Určitě se těšíme na fotky! No jako žijí v krásné zemi, jen je to teda daleko predaleko;-)
Dostala jsem od maminky motýla. Její práce a ještě mi ho zapaspartovala.
tzaziki To je nádhera - celé zákoutí ![]()
tzaziki krasny
tzaziki krásný dárek
tzaziki Krásný .-)
A mně dělá radost muž tím, jaké vymýšlí běžecké výlety. Před pár dny jsme proběhli Hřensko, zítra pojedeme autem do Poděbrad, dále vlakem do Kolína a poběžíme zpátky do Poděbrad, já to vezmu až do Nymburka, kde mě muž vyzvedne.
A ještě mám v rukávu přeběh celé Prahy po říčních mostech, od Zbraslavi až to Troji. Na to se těším moc ![]()
My jsme už přemýšleli, kdy vezmeme děti na vodu. Muž je hodně zkušený vodák a oba to máme na vodě rádi. Samozřejmě jsme počítali s vestama a helmama, nějakou klidnou řekou. No, pak byl manžel na vodě, kde jeden z kamarádů zůstal. Je nám z toho pořád blbě. Ukázalo nám to, že na záchranu je někdy jen jeden pokus, kraťoučký čas a s dětmi nejsme ochotní tohle riziko podstoupit. Vůbec. Dokud nebudou obstojní plavci, nic nebude.
Mně dnes udělala radost jedna neznámá, která se jmenuje stejně jako já.
Znám jednu tvou jmenovkyni. Je krásná, plná energie, nápadů, plánů, upovídaná, rozlítaná, miluje umění... Taková superžena.
My jezdili vodu na výšce každý rok, a úplně naposled jsme jeli Vltavu, to jsem byla těhotná už. No a na jedné slajsne nás při nájezdu do ní nabrali jiní potomci, co se tam cpali, takže jsme se cvakli, do toho pes se vydal úplně blbým směrem přímo pod jez, no skvělý to bylo. Ale na starou Lužnici a její meandry, následný závod přes Rožmberk při západu slunce, tak na tu vzpomínám ráda...
dynda Třeba to byla ona :-).
Umím si to představit. Pobavilo mě, jak jste si podobné, teda podle toho, co o vás vím
.
dynda :-)
Že mi dnes na bruslích sambo řekl, že mám koukatelnej zadek ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my