Co Vám dnes udělalo radost.?.
Catherinne viktorka_od splavu no a k tomu jeste je potreba pripocist o hodinu mene ve ktere ziju cely zivot.![]()
Ale v recku je mi lito spat,prespavam se v nemecku.![]()
Biely kvet diky:-)
no a zjistila jsem, ze sice mela vystava zitra koncit, ale je prodlouzena az do konce srpna, jen otevreno uz pouze o vikendech. je to vazne uzasny a doporucuju vsem, cely ten areal klastera je nadherny a je to teda spis do priznani, ale nikdy jsem tu nebyla
par km od baraku
To by byl výlet!
Sweet Potato no presne to me taky napadlo
skoda, ze neni vic casu. ale pokud bychom se dokazaly jeste v srpnu sjet, tak by to bylo dokonaly
viktorka_od splavu Měnit cíl cesty už je asi blbý, což?
Sweet Potato nee to urcite ne, ale dal by se z toho udelat dvoudenni vylet![]()
no a zjistila jsem, ze sice mela vystava zitra koncit, ale je prodlouzena az do konce srpna, jen otevreno uz pouze o vikendech. je to vazne uzasny a doporucuju vsem, cely ten areal klastera je nadherny
parada, dík za tip. už čekuju spojení
Dorazily Mini šaty ve velikosti 34 a jsou mi parádně
. Ty 36 pomažou do Řemenů.
999 jaký, jaký...![]()
Catherinne Jak se tu v nich fotila Mini, myslím v outfitech. Černý, lněný, jenom korzet. Jsou fakt krásný, ale ve 34 pořád vyprodaný. Já je ulovila ve dvě ráno
.
Catherinne Strana 3778 :-)
999 jo, tyhle
po půlnoci se někdy dějí věci ![]()
999 díky
Dorazily Mini šaty ve velikosti 34 a jsou mi parádně
. Ty 36 pomažou do Řemenů.
Už si je od tebe někdo koupil?
Renusatko Ne :-).
Elektrikar je desne milej pan.Uplny opak toho blba instalatera.
Tak jsme spolu vypili dve kafe ,snedli,nanuky snazi se se mnou dorozumet.....ale nevadilo by kdyby uz to mel hotovy a ja mohla jit spat.![]()

Radost mi dělá letní kuchyň, si ji pomalu tuním
a taky jak cosácký hadry krásně schnou na okapu![]()

Vilemina krasna!Taky uz se tesim az budu v tehle fazi.![]()
Vilemina dneska same krásné bydlení.
999 gratulace k satum. Jsou bozi! A teda mam pocit, ze se zabky trochu vytahly, uz mi tak naknop nejsou. Ale ty vis sve a nedalas na me..![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my