Co Vám dnes udělalo radost.?.
JankaM Ty se máš!
A ještě jsme včera po opravdu dlouhé době byli spolu v obchodě, zkoušela jsem si sportovní triko na tělo a sambo byl upřímně udiven, jak mám v něm velký prsa (jeho slova) ![]()
Jsem na spravnem miste,rano bylo 28st a sousedka rikala,ze je zima.![]()
No,ale uz zacinaji od zitra vedra a ja se k mori dostanu az na vikend![]()
coz me trochu stve,protoze tam bude narvano.Ve vsedni den by to bylo o moc lepsi.
Zarinya
U nás dnes 32, mám ještě volno, tak celý den jsem u vody. A doufám, že to vydrží.
Renusatko tady bylo zatim do ted tech 31st coz znamena,ze u more s bidou 27...to je na me zima.![]()
Ale v nedeli 38 tak to vyrazim zcela urcite,jen si asi budu muset privstat abych tam s tim nasim autem zaparkovala.![]()
Tak se presouvam ze stezovaciho sem.![]()
Monteri na klimu dojeli na cas jsou ctyri organizovany,behaji tu jak mravenci a jeste jsou mily a vesely.:-)
Zarinya no tak to je parada:-)
ja stihla vystavu v rajhradskem klastere, je opravdu uzasna! a jeste mi tu pani pochvalila ty modry saty![]()

viktorka_od splavu To je super fotka!!! ![]()
Biely kvet diky:-)
no a zjistila jsem, ze sice mela vystava zitra koncit, ale je prodlouzena az do konce srpna, jen otevreno uz pouze o vikendech. je to vazne uzasny a doporucuju vsem, cely ten areal klastera je nadherny a je to teda spis do priznani, ale nikdy jsem tu nebyla
par km od baraku
viktorka_od splavu To jo, klášter v Rajhradě je nádhera. A naproti, asi tak 5 minut chůze, prakticky přes silnici, je moc prima rybníček Za pilou. Třeba na piknik, nebo jen na dumavou vycházku spojenou se zevlováním kachen :-)

Mrs.Robinson no tak to jsem mela cist o pul hodky driv:-) ale ty bys mohla vedet, jeste mi ta pani doporucovala nejakou blizkou restauraci, jejiz jmeno jsem obratem zapomnela. pani nebyla mistni, projizdela pry Jihlava/Viden a dala si odbocku kvuli vystave, narozdil ode me vypadala ze umeni rozumi a byla dost paf
viktorka_od splavu jo, v Rajhradě bývala dobrá restaurace, při té hlavní silnici... Už jsem to našla - U kašny.
Pinot Noir
to je ono! diky
viktorka_od splavu a já to mám kilak a ještě jsem na té výstavě nebyla
.
Pinot Noir ke Kašně jsme chodívali, i křtiny jsme tam slavili. Ale pak dost zdražili a od té doby jsme tam nebyli
Měli bychom tam zas zajít.
Jsem rada,ze muzu pokracovat v tomto vlakne.![]()
Elektrikar mel dorazit v 8.30 a v 8.20 byl tu.![]()
Tak to ma byt....dnes jeste mam dost prace a zitra rano smer more.![]()
Zarinya no to je rychlík, to by byl jeden ještě v pyžamu ![]()
Catherinne presne to jsem chtela napsat!![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my