Malenge ten déšť je úplně
![]()
Pračka samozřejmě taky!
Malenge ten déšť je úplně
![]()
Pračka samozřejmě taky!
Odjizdela jsem z domova pred sedmou, vsude kolem cerny mraky a nic. Za Prahou par kapek, v cili pod Zeleznyma horama nic.
Kokoska prijde, kamaradka z olomouce vzdycky sonduje, jak je v praze, za den max. dva to tam maj taky
Edit: špatné vlákno
Sweet Potato Catherinne Kokoska Karja continuity Lamicka Evaeva Děkuju, měla jsem potřebu si to někde zapsat, někde sdílet tu radost a vděčnost za to, co mám. Měli jsme úžasný a klidný večer se sklenkou vína na balkoně v dešti a když pominu epizodku zvracení v noci (malá vs rajská polévka), perfektní ráno v posteli s oběma, lechtáním, mazlením, blbinkama a smíchem...
marieu to je tak krásný
mmoc ti to přeju a dalších 20 podobných let k tomu.
marieu možná si podobné chvíle zažívá každý, ale jen ty umíš ty běžné denní radosti popsat tak, že z nich úplně úplně sálá štěstí, klid a pohoda. ![]()
marieu Krásný :-).
Vrátila jsem se z jógy a doma promočenej manžel s kytkou :-).
999 Teda, ten ťa musí milovať! ![]()
![]()
Biely kvet Vždyť já jeho taky :-).
999 závidím kytku i ten déšť:) Kytice je fakt překrásná a manžel skvělej.
999 wow, to je kytice s velkym K! Nadherna!
999 ta je nadherna
999 Krásná květina!
999 Wow! A s hortenzií uprostřed![]()
999 kde vážou takovy krasny kytice?
Kokoska Manžel mi chodí pro kytky většinou do Carmelity v Karmelitské, ale dnes měli zavřeno, tak je z květinářstvi U Červeného lva v Saské :-).
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.