Kan ten satelit musim vycihat.
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Janulik03 Vyčíhej! Je to opravdu nadpozemsky kosmický zážitek, trvající asi 15 vteřin. Někde jsem viděla i odkaz na stránky, kde zadáš město kde jsi a vyplivne ti to datum a čas přeletu.
Potkala jsem dnes whiskas a strasne moc ji to sluselo !
Mini
jsi moc milá. Ovšem potěšení je na mé straně. Obdivuji Tě vždy v oufitovém vlákně, ale naživo je to vážně pecka. Dokonalé, takto bych to chtěla umět. A kromě "hadrů"
, vyzařuje z Tebe tolik pozitivní energie, že jsi mi opravdu vylepšila den. A to je k nezaplacení
.
whiskas ❤️
Sweet Potato Omlouvám se moc
Garfie nahodou :) ale neco v tom bude protoze Whiskas uz jsem potkala poctvrte :)
a asi priznani: mela jsem dlouho planovany vylet do Olomouce a vedela ze budu mit cely den cas pro sebe a rikala si ze se odvazim a napisu ti a nabidnu pozvani na kafe a minuly jsme se asi o tyden ! Ale potkala jsem 0zero7 maminku :)
Právě mi kolega přinesl sklenku prosecca
Nic neslaví, prý měl prostě jen chuť na prosecco ![]()
ps: ne, není alkoholik
Garfie priste se zkusím k mamince prihlasit :)
Garfie Šlo o zcela náhodné (nikoli však první) potkání
. Daly jsme krátkou řeč a já měla následně po zbytek dne úsměv na rtech.
whiskas :-) tak to je vtipné!
Po návratu z práce, jsem měla ve schránce hodně opožděný pohled.

Kan :)))
Kedze som este na maródke, tak mala prechadzka okolo domu a kusok za dom. Cesta pomaly zarastá, starý železničný dom ek naďalej chátra. Taky bol krásny. Asi by ho aj niekto kupil, keby zaň nepýtali take strašné peniaze. Skoda.

Janulik03 toho domku je skoda, brzo bude na strzeni
Janulik03 To je krásnej dům ![]()
moora je to skoda, my sme kupu zvazovalit, ale 50000€ je suma fakt na hlavu. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my