Janulik03 Já teď sleduju nemovitosti a kolikrát nechápu, kolik chtějí za něco, co vypadá, že během prohlídky spadne. Tenhle je moc pěkný, opravdu je ale hodně zchátralý a chtít za něj tolik, je hloupost.
Co Vám dnes udělalo radost.?.

Tady jsem dneska seděla. Měla jsem nedělní službu, po který jsou mi dneska džíny trošku volnější. Fotka je půjčená, dneska je tam ještě léto na svém vrcholu, cvrčci, rozkvetlé hvozdíky, pod kopcem stádečko koz a ovcí ze zvonky, z druhé strany kopce sladké švestky- karlátka. Mindfulnes jak prase, rozhodla jsem se nezbláznit ![]()
marieu To mne až dojalo. ![]()
Držím ti palce, ženo
. Proč je to v práci tak náročné - je vás málo, nebo je víc komplikovaných případů, nebo jsou to ty problémy v pozadí?
Sweet Potato jsem fakt vděčná, za každý takový moment...
dynda občas mám úplně klidnou službu- třeba v pondělí to bylo úplně na pohodu a blbou/náročnou službu má občas každý, já na ně začínám být expert. Navíc ve špitále špatně spím- venku pod oknem lékařáku je kuřácká budka, kam se průběžně courá půl špitálu vyvenčit a pokuřovat- v teplém počasí samozřejmě častějí a kde je navíc nově vyústění nějaké hlučnější vzduchotechniky, takže klid není ani když je klid.
marieu miesto krásne.Zaslúžiš si relax a pokojnejšie obdobie v práci ![]()
Potesil dnes nový "kolega" v práci ![]()

pecka Teda to je krásný kolega :-),
pecka takového kolegu bych také chtěla ![]()
pecka
Na toho poletí všechny baby z kanceláře!
pecka Juuuuu! Bulíček?
pecka ten je boží...!
A děkuju za předcházející příspěvek. Ráda bych, ale nevím, jestli to zak vyjde..
999 dupali Garfie marieu Magráta ďakujem.Sweet Potato myslím,že áno. Je to šéfov nový "hauko".Včera ešte ani meno nemal, lebo ho akurát priniesol a vraj sa chce poradiť s dcérkou.Mal predtým weimara,tak nás prekvapil výberom.Ďalšie týždne v práci budem mať s kolegyňou veselo.Ked sa včera malému vybili baterky,spal na mne :)
pecka to je krasavec :)
Dnešní koncert Pražského výběru! To byl nářez!
Lav Muselo to být super
.
pecka Ten je, dokonalost ![]()
.
Jéé, tak to věřím a závidím! Už jsem nebyla ani nepamatuju...

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my