Co Vám dnes udělalo radost.?.

11. srpna 2014 09:59
Offline Pavlena
6908 příspěvků moje polička 09. zaří 2022 09:47

Lav my prisli pozde a byli jsme uplne vzadu nahore. Sluselo asi primerene, kdyz jsem byla schopna ukecat ochranku, aby me pustili na WC do hospody. Protoze toi toika potme je velke ne..

viktorka_od splavu super..!

Offline Catherinne
10783 příspěvků moje polička 09. zaří 2022 10:04

milacka člověk si musí užívat co to jde

viktorka_od splavu najednou všechny, to mě udivuje, že se to ještě dělá! Tak hlavně ať ani jedna díra neprotestuje. Drž se.

Offline Catherinne
10783 příspěvků moje polička 09. zaří 2022 10:09

Pavlena toiku si ve tmě teda taky nedovedu představit, vlastně na ni jdu akorát občas před závodem (ale vždycky stavíme na poslední benzínce, to máme zmapovaný). A to je má Runczech vymydlený, vyčištěný, často i s toaleťákem

Offline viktorka_od splavu
49195 příspěvků moje polička 09. zaří 2022 10:11

Catherinne díky moc. ale nemyslím si, že by to byl nějaký zastaralý postup, naopak nevím o nikom, komu by to v minulosti dělali naráz:-) pan doktor na soukromé klinice tam má dost dlouhou čekačku a já ho teda můžu doporučit, kdyby někdo v okolí potřeboval. byl rychlej, šikovnej a moc milej a dokonce mě několikrát rozesmál!:-)) 

Offline Catherinne
10783 příspěvků moje polička 09. zaří 2022 10:15

viktorka_od splavu pár lidí z dřívějška znám, mně to přijde náročný, třeba levou a pak pravou stranu chápu. 

Moje jedna byla venku za pět minut I s injekcí a ještě jsme povídali o běhání.

49195 příspěvků moje polička 09. zaří 2022 10:28

Catherinne  

náročný to samozřejmě je a kdybych nemusela tak se tam nehrnu, na druhou stranu není to něco, co by chtěl člověk absolvovat dvakrát (horní jsou v pohodě, problém jsou ty spodní), navíc to mám s antibiotiky a ty taky nechceš brát zbytečně dvakrát po sobě. trvalo to 30 minut včetně šití a kontrolního rentgenu

Offline dzizisketa
8919 příspěvků moje polička 09. zaří 2022 10:37

viktorka_od splavu 

Já mám taky dnes radost zubní, na hygieně mne hygienistka pochválila, že jde vidět, že si dobře čistím zuby! A druhá radost - jak jsem seděla v čekárně, říkala jsem si, že ten chlap přede mnou je teda hodně hovorný. A vyšel švagr! Tak jsem si vzpomněla na Gatita , že my fakt do jedné ordinace chodíme celá rodina.

Offline Catherinne
10783 příspěvků moje polička 09. zaří 2022 10:45

viktorka_od splavu je otázka, zda by ta antibiotika byla nutná, kdyby toho nebylo tolik. Jestli je potřebuješ nebo to byla sázka na jistotu. Já ani muž před měsícem jsme je neměli.

Ale nechtěla jsem být šťouravá, jen si myslím, že je to pro organizmus velká zátěž. Takže na sebe dávej pozor a přeju brzké vyzdravění. 

(já jsem ras, co se dovede během víkendu zničit, ale možná právě proto si to svoje tělíčko dost chráním)

Offline Catherinne
10783 příspěvků moje polička 09. zaří 2022 10:46

dzizisketa taková pochvala vždycky potěší

49195 příspěvků moje polička 09. zaří 2022 12:04

Catherinne chapu, no zuby sly ven kvuli zanetu takze nutny to je, jinak bych do toho ani nesla. delam, co muzu

Offline Len
2673 příspěvků moje polička 09. zaří 2022 13:47

Catherinne Pro antibiotika musí být indikace, nedávají se preventivně. Pokud jsou indikovaná, už je jedno, jestli jde o jeden zub nebo víc. Aspoň má viktorka_od splavu klid. Ať se rychle hojíš a užij si volno

49195 příspěvků moje polička 09. zaří 2022 13:53

Len dekuju. vypadama teda priserne, tak snad to brzy splaskne, jinak dobry i jde trochu otevrit pusa:-)

Offline Mha
příspěvků moje polička 09. zaří 2022 13:57

viktorka_od splavu

Chudáku, nepomohla by trocha dobré zmrzliny? 

Offline Catherinne
10783 příspěvků moje polička 09. zaří 2022 14:14

Len poté, co viktorka napsala, že byly v zánětu, tak to chápu. 

Offline Karja
44471 příspěvků moje polička 09. zaří 2022 14:44

Mně udělalo radost, že jsem tady ve vedlejším městě našla divadlo co hraje představení pro děti, to mi tady fakt chybělo. Já se tu stále nějak neumím zorientovat a ty věci/zábavu správně hledat. To samé bazén, najednou mi proběhlo, proč jako nejezdime jinam, do jiného okresu, když je to stejne daleko a tak....

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 09. zaří 2022 17:10

barbucha V Igrane jsme byli 2x taky. Jezdili jsme do Živogošče Blato se školkou a poto jsme si to protáhli týden v Igrane s kamarádkou a dětma.

49195 příspěvků moje polička 09. zaří 2022 17:24

Mha přikládám zamraženou listovou petržel zmrzlina by byla, pravda, lepší

Offline Dadoo
11628 příspěvků moje polička 09. zaří 2022 17:59

Jen k těm zubum.. 

V pondělí mi zubarka zapravila malicky kaz a odstranila zubní kámen.

Ještě dnes mám jazyk rozedrany do krve a blbě se mi mluví, protože pořád slinim a pořád to bolí.

Ale zubarku mám skvělou. 

49195 příspěvků moje polička 09. zaří 2022 18:09

Dadoo tjo tak ty dvě věty takhle za sebou moc nedávají smysl, nicméně soucítím a když už se to tady rozvíjí dál a vedle jak čtu o té školce "pro autisty" tak jsem si ještě vzpomněla, když už doktor měl hotovo a štupoval ty lochny, tak na odlehčení se se sestrou začal bavit o chlápkovi, který se k němu chtěl objednat, angličan... a prej když ho požádal o žádanku tak dotyčný zákazník mu řekl, že si má skočit o dvě patra vejš a domluvit se s jeho paní doktorkou... no pan doktor byl z toho uplně perplex, totálně vyšokovanej co si to ten člověk dovolil... já se dobře bavila a kdybych mohla mluvit, tak bych mu vysvětlila že v UK nejsou doktoři takový modly jak u nás

Offline Sweet Potato
40146 příspěvků moje polička 09. zaří 2022 18:42

Dadoo
To je teda strašidelné. Co bolí? A od čeho ten jazyk? Nechala ti tam nějaké drsnosti po tom kameni?