bylo, opravdu, ony ty vodojemy samy o sobě jsou zážitek, natož takhle
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Udělalo mi radost přečíst si o vašich radostech, než jsem se rozepsala sama, Catherinne , ta fotka je skvělá- maminka vypadá báječně, držím vám palce při rekonvalescenci i dál. Já jsem měla upřímnou radost z odchodu z práce, z toho, že za sebou nechávám všechny, co měli velký potíže, v úplně pořádku. Že jsem se mohla nadechnout čerstvýho vzduchu venku, nechat pohladit slabým podzimním sluncem a než jsem došla těch pár kroků domů, přeletěla mi nad hlavou rodinka mlynaříků dlouhoocasých, který mám hrozně ráda. A doma se na mě holky těšily tak, že mě skoro povalily ve dveřích...
marieu To se tak krásně čte ❤️
marieu tobě taky děkuju a snad máš čas nabrat sílu. Vy, doktoři, to máte někdy meganáročný.
Sledujeme úplně zatmění Měsíce. ![]()

A hotovo!

Garfie wow
Ma onkologicka lecba je ukoncena, vysledky jsou v poradku a uz budu chodit jen na kontroly ![]()
Zuzuli super!!
Zuzuli To je skvělá zpráva, gratuluju a přeju ti, ať jsou ty kontroly jen formalita.![]()
Zuzuli to moc rada ctu!
Catherinne Zuzuli vyborne zpravy, gratuluji a dal preji hodne zdravi ![]()
ja jsem dnes mela hezke dopoledne - rano jsem sice zacala na krevnich odberech, ale pak jsme si zasla do bistra na snidani (kde me servirka opakovane oslovovala slecno haha), pak koupila dlouho hledane padnouci kalhoty a par drobnosti v Nile a vubec, bylo krasne, svitilo slunicko, ja mela klid, nikdo na mne nemluvil, nikdo po mne nic nechtel, poslechla jsem si par dilu podcastu, precetla par kapitol z knizky a citim se tak zazdrojovana, jak uz dlouho ne
Takze pri vyzvednuti deti z ustavu.a ceste domu jsem jejich obvykle sarvatky a sceny brala s nadhledem a klidem ![]()
Zuzuli
Báječná zpráva!
Zuzuli Super! ![]()
Zuzuli Super! Nejkrásnější Vánoční dárek![]()
Catherinne Super
a nacvičila sis jízdu vlakem!
Zuzuli to je skvělý..! ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my