marieu Nedři se, nic a nikdo za to nestojí. Hodně sil a hlasu na to NE, ti přeji.
Co Vám dnes udělalo radost.?.
marieu krasna mlhava fotka :) NE je dulezite. Ale chce to pevnou vuli a vytrvat, ze zacatku si rikas "mozna jsem mela, mohla", ale ne, fakt nemusis vsechno. Okoli se mozna nejdriv bude divit, tvarit, ale vydrz!
Když je na Moravě výjimečně krásně...

marieu gratuluji k tomu NE. ![]()
Předpokládám, že nemocnice z toho nespadla. ![]()
marieu hura!!![]()
continuity nespadla, ale oddělení se otřásá v základech. A budu kvůli tomu mít ještě dost nepříjemností...
viktorka_od splavu jak jsem psala výše- ještě úplně nevím, jak moc zle z toho budu mít (nějak zcela jistě), ale jsem ráda, že jsem to udělala.
marieu pro me byla treba zasadni informace, ze to, co na me hrnou druzi lide, si od nich nemusim vzit. mam na mysli nazory, odsudky, problemy, nevyzadane rady a podobne. proste je to jejich a ne moje. pokud je na me treba nekdo nastvany, tak to se mnou nema nic spolecneho, vubec. no a nejhorsi co se mi muze stat v praci je ze si budu muset hledat novou. to neni zadna tragedie![]()
continuity Krásný fotky, já tu podzimní depresi mám ráda, fakt.
marieu Udělala jsi dobře. Kdyby se to otřáslo moc, můžeš se živit psaním, ty tvoje popisy jsou tak plastické! ![]()
Já mám dnes úplně drobné radosti. Dcera si vyšla poprvé, co jsme v Japonsku, ven s kamarádkou. Myslím, že jsem měla větší radost než ona "můžu zítra po škole ven s Shuli?" "jasně, běž kam chceš, vrať se, kdy chceš, tady máš kapesné...." asi tak nějak.
Potom jsme včera psali Ježíškovi a děti si napsaly prakticky jenom o knihy. Dcera chce kromě knih havraspárskou šálu a syn jakouliv hračku. Byla jsem mile překvapena.
Ma onkologicka lecba je ukoncena, vysledky jsou v poradku a uz budu chodit jen na kontroly
To je tak krasna zprava!!
viktorka_od splavu To teď někdo psal, že je to jak s dárkem, který nemusíš přijmout. Prostě ti někdo něco dává a ty to nevezmeš. Já to teda používám už dlouho, ale spíš mysli si co chceš, je mi to jedno, tvoje myšlenky, tvůj problém. A od některých lidí ten jiný názor beru jako, kontrolku, že to dělám dobře. Když mi třeba nemožně nahastrošená kolegyně zkritizuje boty, to by mi spíš zatrnulo, kdyby pochválila. :D
Vam davaju darceky ludia s ktorymi si nevychadzate? Mne pride ze dar mi dava niekto kto ma chce obdarovať, a aj keby som nebola az tak nadsena z jeho vyberu, podakujem. Mam za to ze mi chcel urobiť radosť. Tiez sa zamyslim ked sa niekto na mna hneva, co je pricjna. Som teda prehnane zdvorila?
Alebo som nieco nepochopila?
Viem ze marieu odmietla asi nieco urobit navyše, na co ma isto pravo a je treba sa ohradiť. Myslim ze niekedy su poziadavky v praci vyššie a vyššie akobg sa testovalo pokial sa dá ísť, alebo pokiaľ vydrží , ale nie je to spravne.
marieu já bych si to nebrala osobne. Pokud ty jsi vždy na vše kývla, bude chvíli trvat, než si všichni zvyknou na to, že odteď to bude jinak. To je vcelku normální.
Držím palce, ale fakt mysli na sebe a když už ne na sebe, tak na děti. Jsou ještě malinké a nepotřebuji vyhořelou mamu. Znám několik lidí, co skončili tak, že se jim podobný stres somatizoval na různé autoimunitní, s prominutím, sračky, nebo alespoň na únavový syndrom.
Pro pacientky taky není dobrý úplně vyšťavený a vyčerpaný ošetřující lékař. Je mám z toho spíš hrůzu, co tady občas píšeš.
marieu predpokladam, zes neodmitla udelat neco, co patri k tvym povinnostem nebo co ti neda svedomi. Tak at se klidne otrasaji a zvykaji si.
Janulik03 ne, myslim to tak, ze ja sama jsem odpovedna za to, co od druhych prijmu. kdyz je to neco nedobre, spatne, zkazene... nemusim si to vzit. je to moje odpovednost za me telo a zivot-jako by ti nekdo nabizel zkazene jidlo a ty ho "ze zdvorilosti", nebo "z povinnosti" snis. to prece normalne clovek neudela...
Potešilo ma, že prebieha už 5.ročník 'Koľko lásky sa zmestí do krabice od topánok ' - Vianoce pre seniorov v domovoch. Ešte syn nakresli vianočný obrázok a máme to hotové.
Výlet do Českého ráje, na okruh nad Sušky, úplná nádhera (kam se hrabe naše Bludiště)![]()

Radost jste mi udelali vy vsichni, mozna spise vy vsechny, ktere jste si poridily moje tisky. Zitra pujdu delat dalsi. Budou i harpyje a Praha a dostik koček a snad dodelam i tu ukrajinskou ilustraci. Vsechny krome Sweet Potato a 999 jsem kontaktovala, s nimi se domluvim, jestli bude osobni setkani![]()
Proste jste bozi, dekuju!![]()
Luna Jasně, že bude osobní setkání :-).
Luna Moc ráda, děkuju.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my