mirajo uz aby to bylo! Vzala jsem si druhy den volno, ani se nejspis nebudu z Prahy vracet, tak se trochu bojim, ze se decentne urvu z retezu ![]()
Co Vám dnes udělalo radost.?.
První den v práci po skoro 4 a půl letech![]()
Sairon tohle bych ja psala spis do stiznosti.
Ale super ![]()
Jinak me udelala radost pochvala od trenéra, byla jsem po letech na jízdárně (viktorka_od splavu
). V pulce hodiny uz jsem teda nemohla, ale nakonec jsem skocila, pozor teď to prijde....pres 40 cm prekazku!![]()
Zítra nebudu moc chodit..
Sairon dufam, ze dopadol dobre. Mna to caka zajtra (a este v novej praci), tak som v klude uplne neni. Ale do prace sa uz tiez tesim, s detmi doma uz nevydrzim.
Lama_z_Lana Ty jo, strašně to uteklo!!
Mulen Jsi dobrá!
Mrakoplas Hrozně se mi líbí vazba "som v klude uplne neni". :-) Je to spíš do přiznání, vždycky se to na Slovensku snažím nějak poskládat, ale většinou to nějak spletu.
Mulen super borka![]()
Garfie
obcas tomu slovencinovi davam zabrat
Garfie můj muž si z toho dělal srandu a rikal: ja som tuná není som.
continuity Haha, tak nějak podobně to skládám já! Já som tu neni su a tak. ![]()
Garfie ono to není 2x spisovně ani po slovensky, takže je to fuk. ![]()
continuity strejda mel nejaky slovensky kamarady a doma jsme se tomu jako decka hrozne smali, ja som tu neni:-) jsem doted myslela ze to je spravne
Mulen Ty jo, jsi fakt dobrá!
Mrakoplas mne se tyhle slovenske obraty moc libi. Mluvi tak i svagrova a manzel, kdyz ji slysi, prechazi automaticky taky do slovenstiny, ten ale uz spis patla ceskoslovenstinu. Ale hrozne rada to posloucham.
Sweet Potato dík :) On je to jeden z mála koníčků, který se mě drží už od dětství a ke kterému se průběžně vracím. Jinak jsem v tomhle hrozně přelétavá a už jsem zkoušela kdeco (nakonec i to lítání
, na ultralightu)
viktorka_od splavu no, správně ve smyslu, že se to tak řekne a všichni tomu rozumi. ale nespisovně.
Spisovně je: ja tu nie som.
To neni je místo nie.
O víkendu chci jít do kina (sama!) a ráda bych na Il Boemo, ale nevím, jestli pro mou mentální kapacitu nebude až až i Princ Mamánek.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my