Luna ja jsem to nejak prosvihla, tak jestli bude jeste liska a Ukrajina, tak bych prosila.
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Luna já jsem taky nějak zaspala
kdyby šla ještě liška a kočička, byla bych ráda![]()
Kokoska viktorka_od splavu Lišky a kočky teda jedou, mně se v práci kolegyně strašně smála, jak může někdo chtít tu kočku. Ha, kdyby to viděla...![]()
Akorát upozorňuju, že ten kontrast tisku není až tak velký jako u fotky, je to přece jen trochu 3D věc, ale mně se to teda líbí víc na tom tisku po pravdě.![]()
Když jsem byla běhat ztratila jsem naušnici z bílého zlata, zjistila jsem to až doma, po sprše, ale díky selfie jsem věděla, kde jsem ji ještě měla. Takže jsem vyrazila s baterkou ven a představte si, já ji našla!
A to se ke mě přidal nějaký pán, co měl u sebe baterku a hledal taky ![]()
Luna Jé já taky zaspala a taky bych chtěla kočku![]()
Luna tyjo, nevim pres jaky kanal se to pak resilo ty objednavky, ale info se ke mne nedoneslo ![]()
Lama_z_Lana No jasne, Lama!!!![]()
...mam to nachystane v obalce, ale asi ti nedosla SZ nebo jsem na to fakt zapomnela.![]()
Luna ja jsem si taky nevsimla, ze se dalo objednat. Ja jsem asi zaspala a to davam pozor kvuli Ukrajinskemu obrazku. I ten jsem myslela, ze jsem zaspala.
Jedna kocka by se nenasla, prosim?
Candance Jo, kocka pujde, zitra chci zajit do tiskarny. Dekuji!![]()
Ukrajina bude brzy, dodelavam detaily uz jenom.![]()
Luna Tak kočku i mně, abych nezapadla, prosím.
Renusatko Ano, rano vas spocitam. Chtela i Janejane a dalsi...![]()
![]()
Luna prosím, prosím, můžu kočku i já? Taky jsem to prošvihla!
Pinot Noir jasne!![]()
![]()
Luna Taky jsem spala...sla by prosim jedna Hwi s labuti?
Luna v pohode, to se stane kdyz je toho moc ![]()
Lunadekuji moc. Kdyby nahodou zbyla i HWI, vzala bych i tz ale nechci to komplikovat. Dekuji.
Luna Jaký je prosím tě ukrajinský obrázek? Nemůžu to najít.
Luna A Praha je aká, prosím?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my