Luna taky by mě zajímala ta Praha. A možná dokonce dvě.
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Biely kvet Praha je pekelna a delam mrtvyho brouka, protoze je to hodne slozity. Proste Prahu nechcete.
Chcete lebky, prisery a tak.
Luna Ja by som aj chcela. ![]()
Luna A kde to máš? Já teda před Vánoci nic nechci bohužel, ale pak ještě dotisky budou ne?
Udělala jsem si dneska radost sama - koupila lístky na Balage + Pavlíček. Dost dlouho jsem nebyla na žádném koncertě.
Biely kvet Ja to nejak vyresim, ale prece jen se mi do toho digitálního umeni moc nechce, ja radsi stary dobry papiry...
Karja na instaci, tady jsem to davat nechtela, aby me treba nekdo nezazaloval za prizivnictvi nebo tak neco![]()
Luna Jj, já si tě najdu, já na instac nechodím, mohla jsem si to myslet. Ale znám tvůj nick;-).
Dadoo Praha je tohle. A buhviproc to nekdo nutne chce, tak jich asi udelam vic...![]()

Luna tak já se omlouvám, ale já se odhlášuji. Napadlo mě dát dceram do ciziny obrázek Prahy. Ale tenhle pohled není úplně to, co bych si představovala .
i když se mi to líbí moc.
Dadoo jj, mam jich i vic, ale nejsem to ja, to stopro najdes neco, co Te oslovi.![]()
Luna No, ja som si to tiež predstavovala inak, aj ja sa odhlasujem. Asi vyberiem niečo iné. ![]()
Luna mne se to teda libi moc, asi prave proto, ze je to uplne netypicky pohled. Ale nevedet to, nikdy bych neuhodla, ze je to od tebe.
A dnesni radost - konecne prezute auto! Jak malo staci ke stesti ![]()
Luna mně to nějak uniklo -můžu taky kočku prosím?
Luna a muzu jeste lisku? ta taky bude? mam se hlasit tady nebo na IG?
Luna mě by se ta Praha líbila. Ale jestli máš i jiné, kouknu na ig
andulka01Z té chalupy jsem měla strach, ale vybrali jsme ty nové majitele dobře. O nejvyšší nabídku jsme tenkrát přišli, kvůli sousedovi. Tu druhou jsme nechtěli, protože paní z toho chtěla dělat ubytovnu a vybrali tuhle rodinu. Pán okamžitě začal plánovat přestavbu, jako můj dědeček
. Hlavně oni jsou fajn. Člověk ty lidi nemusí ani znát, ale my jsme se tam dost setkávali, chtěli se rychle nastěhovat a my vyklízeli, takže jsme si popovídali hodně. Nevěděla jsem, jestli chci vidět, jak tam někdo něco mění, dělá, bourá. Kupodivu mi ta návštěva naopak pomohla.
Na tenhle příspěvek jsem narazila až dneska, musím se přidat. Prodávali jsme chalupu na Šumavě, manžel ji měl napůl s bráchou a i když mají dobré vztahy, bylo těžký se dohodnout na rekonstrukci, a že ji ten 100 let starý barák potřeboval. Tak jsme ji prodali první nabídce, ale naštěstí od nich ji koupila paní, která už měla jednu cukrárnu v Sušici a z naší kůlničky na dříví je teď krásná cukrárna. Jednou jsme tam byli a vůbec mi nebylo líto, že ta chalupa už není naše, naopak jsem měla hroznou radost, že ji obhospodařuje někdo, kdo má dostatek financí na to, aby z toho něco udělal. Bavilo nás koukat z terasy na zahradu, kde jsme sedávali, kde si hrály děti, záchody mají v místě, kde my měli sporák, prodejní pult tam, kde jsme hráli ping-pong a tak...
Luna pokud zbyde ještě kočka, moc ráda bych jí měla. Bohužel mi příspěvek na IG uniknul.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my