Co Vám dnes udělalo radost.?.

11. srpna 2014 09:59
Offline KonečněTady
139 příspěvků moje polička 22. listopadu 2022 16:29

Luna pokud je jeste možnost doobjednani, prosila bych lišku. Kdyby liška nebyla, tak labuť nebo kočku. Děkuji

Offline Luna
10864 příspěvků moje polička 22. listopadu 2022 16:31

KonečněTady Ja myslim, ze liska bude, nechavala jsem pridelavat. Dekuji.

Offline KonečněTady
139 příspěvků moje polička 22. listopadu 2022 17:40
Reakce na Luna:

KonečněTady Ja myslim, ze liska bude, nechavala jsem pridelavat. Dekuji.

​to je skvělá zpráva. Až to bude aktuální, poprosím o informace k platbě do SZ. Nestihám to tu plně sledovat. Děkuji 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 22. listopadu 2022 20:00

Luna máš ještě kočičku na sněhu? Jednu bych si vzala. 

Offline Ginger
1216 příspěvků moje polička 22. listopadu 2022 20:07
Reakce na Luna:

Dadoo Praha je tohle. A buhviproc to nekdo nutne chce, tak jich asi udelam vic...

​Prahu chci taky a kocku, to uz jsem tu nekde psala. Dekuju!

Offline Kokoska
34655 příspěvků moje polička 22. listopadu 2022 20:13

Luna prosim te, kdybys teda tu Prahu prece jen delala, tak ja bych si s dovolenim take vzala, dekuji.

Offline Luna
10864 příspěvků moje polička 22. listopadu 2022 20:23

Pokusim se v tom zorientovat a dam vedet. Dekuji.

Offline Catherinne
10783 příspěvků moje polička 22. listopadu 2022 20:28

Luna zrovna jsem chtěla napsat, že jestli se v tom ještě orientuješ, máš můj obdiv

Offline Luna
10864 příspěvků moje polička 22. listopadu 2022 20:34

Catherinne No ted uz ne, kdyz to bylo na IG, tak jakz takz. 
A chystam na sebe bic, pac chci udelat jeste vic zase trochu jinych minimalistickych kocek.

Offline Catherinne
10783 příspěvků moje polička 22. listopadu 2022 20:52

Luna tak trocha adrenalinu občas nezaškodí, chce to velkou tabulku  

Offline Luna
10864 příspěvků moje polička 22. listopadu 2022 21:09

Catherinne Adrenalinu mam tolik, ze to tu ani nestiham cist. Prace, studium, ultraproblemova trida, vlastni decka a vlastne vubec nezvladam zivot, ale nejak to dopadne.

Jsou na tom ted mnozi hur.

Offline Luna
10864 příspěvků moje polička 23. listopadu 2022 06:24

Jinak je pro me lepsi samozrejme, kdyz nekdo chce to, co opravdu fyzicky mam. Ona zrovna ta Praha je ulet delany na ipadu a pro me bude slozity to nejak realizovat. Hlavne casove

Offline marieu
5154 příspěvků moje polička 23. listopadu 2022 21:24

Dneska den jak na houpačce- v práci narůstající marast, neustálý úvahy, jestli to má šanci se zlepšit, co bych s tím já měla dělat, stres, únava, ale pak radost z práce na sále, o kterou jsem zatím nechtěla přijít... a k večeru jen taková chvilenka tichýho štěstí, dodělávám něco v noťasu, ale přijde velká, sama, potichu, schoulí se mi v klubíčku do náruče, opře hlavu o rameno a já si vzpomenu, jak jí voněla hlavička jako miminku a šeptám jí, jak jsem jí milovala chovat jako miminko, jak jsem ji držívala a hladila, jak jsem byla nejšťastnější v životě, když se narodila a že ji mám. A vidím, jak moc je v ten okamžik spokojená, uvolněná a bez hlesu to všechno poslouchá a v tu chvíli je to tak intenzivní a krásný, že zapomenu na celý to trápení a mám v sobě aspoň chvíli klid.

Offline continuity
42716 příspěvků moje polička 23. listopadu 2022 21:25
Online tina
6295 příspěvků moje polička 23. listopadu 2022 21:31

marieu ty to umíš tak krásně podat, jsem dojatá a brečím (ale je mi u toho hezky) (a taky jsem hned musela jít pohladit moji malou spící A. do postýlky)

Offline marieu
5154 příspěvků moje polička 23. listopadu 2022 21:35

tina my na ně chodíme koukat, jak spí, chrupkají, vykřikujou ze spaní a s mužem voláme jeden druhýho, když legračně leží...

Online tina
6295 příspěvků moje polička 23. listopadu 2022 21:38

marieu já miluju ty jejich grimasy:)

Offline Catherinne
10783 příspěvků moje polička 24. listopadu 2022 22:55

Mám sbalený kufr a ráno jedu domů. Od čtyř už budu v práci a těším se na Ginger 

Musím pochválit mámu a mám radost jak se za dva týdny postavila na nohy. 

Chodí po bytě, tuhle si sama oblékla triko a legíny. Jí, pije  neremcá, že nic nechce. Každý den jsem vařila jiný oběd, všechno snědla, pokaždé i vývar. Pije nutridrinky.

Domluvila jsem chlapskou oporu kdyby chtěla vyzkoušet pár schodů, to zatím prý ne. Tak za 14 dní, až přijedeme zas, bude muset, protože ji sundají sádru.

A musím pochválit i sebe, mají komplet vygruntováno, včetně oken a kuchyně, přesazený kytky, upečený perníčky, plnou spíž i lednici. Dokonale popsaný věci v mrazáku s plánkem uložení. Vypráno, vyžehleno, uloženo. Dnes jsem ji vyfoukala vlasy a zahrála jsem si na manikérku a pedikérku. A pes mě asi miluje, protože ty procházky měly grády

Mám pocit, že můžu odjet v klidu

P.S. já se tak strašně těším do práce. 

Online Tak Betty
6090 příspěvků moje polička 24. listopadu 2022 23:04

Catherinne dcera snů,  je to hezké. 

Offline Ginger
1216 příspěvků moje polička 24. listopadu 2022 23:08

Catherinne to jsou skvele zpravy a uz se moc tesim.