Luna pokud je jeste možnost doobjednani, prosila bych lišku. Kdyby liška nebyla, tak labuť nebo kočku. Děkuji
Co Vám dnes udělalo radost.?.
KonečněTady Ja myslim, ze liska bude, nechavala jsem pridelavat. Dekuji.![]()
KonečněTady Ja myslim, ze liska bude, nechavala jsem pridelavat. Dekuji.
to je skvělá zpráva. Až to bude aktuální, poprosím o informace k platbě do SZ. Nestihám to tu plně sledovat. Děkuji
Luna máš ještě kočičku na sněhu? Jednu bych si vzala.
Dadoo Praha je tohle. A buhviproc to nekdo nutne chce, tak jich asi udelam vic...
Prahu chci taky a kocku, to uz jsem tu nekde psala. Dekuju!
Luna prosim te, kdybys teda tu Prahu prece jen delala, tak ja bych si s dovolenim take vzala, dekuji.
Pokusim se v tom zorientovat a dam vedet. Dekuji.![]()
Luna zrovna jsem chtěla napsat, že jestli se v tom ještě orientuješ, máš můj obdiv ![]()
Catherinne No ted uz ne, kdyz to bylo na IG, tak jakz takz.
A chystam na sebe bic, pac chci udelat jeste vic zase trochu jinych minimalistickych kocek.![]()
Luna tak trocha adrenalinu občas nezaškodí, chce to velkou tabulku
Catherinne Adrenalinu mam tolik, ze to tu ani nestiham cist. Prace, studium, ultraproblemova trida, vlastni decka a vlastne vubec nezvladam zivot, ale nejak to dopadne.
Jsou na tom ted mnozi hur.
Jinak je pro me lepsi samozrejme, kdyz nekdo chce to, co opravdu fyzicky mam. Ona zrovna ta Praha je ulet delany na ipadu a pro me bude slozity to nejak realizovat. Hlavne casove![]()
Dneska den jak na houpačce- v práci narůstající marast, neustálý úvahy, jestli to má šanci se zlepšit, co bych s tím já měla dělat, stres, únava, ale pak radost z práce na sále, o kterou jsem zatím nechtěla přijít... a k večeru jen taková chvilenka tichýho štěstí, dodělávám něco v noťasu, ale přijde velká, sama, potichu, schoulí se mi v klubíčku do náruče, opře hlavu o rameno a já si vzpomenu, jak jí voněla hlavička jako miminku a šeptám jí, jak jsem jí milovala chovat jako miminko, jak jsem ji držívala a hladila, jak jsem byla nejšťastnější v životě, když se narodila a že ji mám. A vidím, jak moc je v ten okamžik spokojená, uvolněná a bez hlesu to všechno poslouchá a v tu chvíli je to tak intenzivní a krásný, že zapomenu na celý to trápení a mám v sobě aspoň chvíli klid.
marieu ty to umíš tak krásně podat, jsem dojatá a brečím (ale je mi u toho hezky
) (a taky jsem hned musela jít pohladit moji malou spící A. do postýlky)
tina my na ně chodíme koukat, jak spí, chrupkají, vykřikujou ze spaní a s mužem voláme jeden druhýho, když legračně leží...
marieu já miluju ty jejich grimasy:)
Mám sbalený kufr a ráno jedu domů. Od čtyř už budu v práci a těším se na Ginger
Musím pochválit mámu a mám radost jak se za dva týdny postavila na nohy.
Chodí po bytě, tuhle si sama oblékla triko a legíny. Jí, pije neremcá, že nic nechce. Každý den jsem vařila jiný oběd, všechno snědla, pokaždé i vývar. Pije nutridrinky.
Domluvila jsem chlapskou oporu kdyby chtěla vyzkoušet pár schodů, to zatím prý ne. Tak za 14 dní, až přijedeme zas, bude muset, protože ji sundají sádru.
A musím pochválit i sebe, mají komplet vygruntováno, včetně oken a kuchyně, přesazený kytky, upečený perníčky, plnou spíž i lednici. Dokonale popsaný věci v mrazáku s plánkem uložení. Vypráno, vyžehleno, uloženo. Dnes jsem ji vyfoukala vlasy a zahrála jsem si na manikérku a pedikérku. A pes mě asi miluje, protože ty procházky měly grády ![]()
Mám pocit, že můžu odjet v klidu ![]()
P.S. já se tak strašně těším do práce.
Catherinne dcera snů, je to hezké.
Catherinne to jsou skvele zpravy a uz se moc tesim.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my