Luna ano, určitě to pošli najednou. Děkuju.
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Garfie Děti jsou super. A já musím googlit co je to holistický přístup ![]()
Luna Já měla jen kočku. Děkuji :)
Garfie podle mě je to dobré, že na ty zprávy nekoukaji. Ta doba fakt vymknutá z kloubů a i to veřejnoprávní zpravodajství mi přijde spíš jako hledání katastrof než informováni o tom, co se děje.
JankaM Zní to česky i trochu divně, mohla jsem to napsat jinak, ale prostě jsem to jen tak tupě přeložila. :-)
Vorařství a plavení dřeva bylo zapsáno na seznam kulturního dědictví Unesco.
A taky francouzská bageta!
(Napadá vás, to co mne?
)
continuity zabili - ukradli - vyhořelo - zaplavilo, prejeme prijemny zbytek vecera.
continuity zabili - ukradli - vyhořelo - zaplavilo, prejeme prijemny zbytek vecera.
jo, ja se na zpravy prestala divat, kdyz jsem chtela prepnout z novy na ct a ona uz tam byla![]()
viktorka_od splavu no asi tak. ![]()
Já mám teda velkou radost, že jsem se dožila konce pracovního týdne a ještě se mi nějakým zázrakem za cenu celkem brutálních přesčasů povedlo dodat vše, co jsem měla.
Nemůžu bohužel napsat, že ve zdraví, no ale nemůžeme být tak nároční. ![]()
Renusatko Jako, že se učili dějepis pozpátku? To je nějaké divné, vzdyt historii ze sebe všechno vyplývá a potřebuješ znát proč a na základě čeho.
brrr Já úplně nevím, jak to probíhalo. Oni domů nic nenosí a testy nepíšou. Jen vím, že nějak byly moderní dějiny 1900-2000 a to probírali nějak postupně, o každém roce něco. Dál spíš po stoletích a pravěk úplně jiný rok.
Nevím, jestli je to tak na každé základce, ale starší celý druhý stupeň pořád dokola začínal pravěk a to se pořád nějak rozšiřovalo. Každý rok toho bylo víc a zabralo velkou část roku a o minulém století nic. Kdyby se můj tchán nezajímal o dějiny a neprobíral to s nimi pomalu od mimin, tak z toho neví nic.
Renusatko normálně se začíná v šestce pravěkem a do devítky projdeš celé dějiny. A znova na střední. Akorát na soudobé dějiny nezbývá moc času. Nevím, jestli se to nějak nezměnilo, resp. asi si to vyučující může trochu určit, ale my se na můj vkus hodně babrali v antice.
Luna super, mam i perlovou pannu, takze prosim poslat spolecne
Renusatko Aha, to je zvláštní, jak můžou brát treba příčiny 1. světové, aniž by znali sotuaci v 19. stol. (národní obrození, sjednocení Itálie,....). Asi to nějak vymyšlené mají.
Starší dítě zvládlo v průběhu čtvrté, páte třídy ve vlastivědě probrat všechno od pravěku do roku 1989. Teď v šestce tomu pravěku moc nedali, brali spíš heuristiku a starověk, soubězně s tím probírají v občance jak funguje stát, co je 28. říjen, co 17. listopad, atd.
Normálně! Jsem sama dokázala opravit díru v umyvadlovém sifonu. Rozmontovat, zmarnit obsluhu v Hornbachu, aby mi přiřízli trubku, sestavit a namontovat zpět pod umyvadlo. Neteče, funguje. Jsem boží...! ![]()
Konec chlubivého okénka.
Pavlena paráda! Já nedavno v bauhausu obsluhu požádala, aby mi ukázala, kde je všechno, co potrebuju k posunutí světla na stropě. Kanál na kabel, kabel, svorky (nebo jak se to česky jmenuje). Asi jsem vypadala nějak blbě, u každý položky mi říkal, jak je to drahý. ![]()
Pavlena ses bozi!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my