Catherinne tyjo zenska, ty jsi zajicek Duracel, jak to delas..?!?!?? ![]()
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Zimni pohádka na Kraličáku

Mulen krása!
Pavlena já ti ani nevím ![]()
continuity ale výhled opět nulový ![]()
Mulen no to tak už v listopadu a prosinci často bývá.
Mulen to je hezky, v zime jsem tam nikdy nebyla. Letni fotku se slonem mam z doby pred vic nez 50 lety
Kokoska já tam byla naposledy před 20 lety asi. Ale mrzí mě, že tam postavili tu rozhlednu. Mám radši pusté vrcholy. Slon je pořád stejný ![]()
Mulen ve starem meste je geodeticka zakladna, kam jsme jezdivali kazdorocne na cviceni, vylet na sneznik musel bejt :)
moora já tam byla na geodetickém cvičení taky![]()
(VUT Brno). Nezapomenutelná akce, vraceli jsme se tam pak ještě několik let.
Mulen že? Nejzměřenější kout naší republiky :))
moora
to rozhodně. A dokonce se za těch 22 let na trati něco změnilo. Ne zrovna koleje asi, ale sem tam nový příkop a podobně!
Tak mám z tiskárny kočky, to je dnešní radost, dále jsem zadala ten ukrajinský obrázek, to je taky radost...No a deníček, kde mám všechny, kdo něco chtěli zapsané, zůstal v práci a to je moje vlastní BLBOST.
Takže SZ pošlu zítra, hlava děravá.
Renusatko na Návrší jsme spali
. Mám ráda tyhle staré chaty, ale jako víc uklízet by tam mohli. Spali jsme v tom desetilůžkovém pokoji úplně nahoře a tam ta uklízečka asi vůbec nevyleze![]()
Mulen My jsme tam jezdili, protože majitel byl kamarád, ale když to prodal, tak už jsem tam nebyla. Tenkrát to tam vedl hrozně milej a pěknej chlap s manželkou a ti už tam taky nebudou. Myslím, že se rozvedli. Tak já si moc nechci kazit ty vzpomínky.
RenusatkoTo chápu. I když lidi co to tam vedou teď byli taky fajn. Ale je to dost zanedbané no :(
Dost radost mi udělala návštěva zahraničního šéfa, který nám oznámil zvýšení platů větší, než jsme žádali a očekávali..
A teď se tu všecky, doufám, nakazíte..!!! ![]()
Pavlena Gratuluju. A doufám, že se nakazím ![]()
Pavlena Paráda!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my