Pavlena šikulka. A jak se tam udělala díra? Je to nakažlivé? Když už zname všechny postup ![]()
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Pavlena Holka šikovná! ![]()
Pavlena tyo!!![]()
Magráta baltik KonečněTady janejane Suzam Evaeva Renusatko
Máte to hotové. Kočky i lišky. Jen teď nevím, jestli jste měly i ten ukrajinský obrázek nebo ne, protože seznam jsem si zas nechala v práci.
Máš SZ odo mňa. ![]()
Biely kvet Ano, dekuji Jarusko, mam to nachystane a zitra bych mela dalsi varku posilat, na SZ odpovim co nejdrive!![]()
Pavlena Hodně dobrý! Mají na tebe Brňačky telefonní číslo? Víš až se to rozkřikne.....
Garfie to me zajima! Je to online?
continuity Tabea 711990 JankaM Sweet Potato viktorka_od splavu Garfie Karja diky..! Vtipny, ze instalaterska ma vic ohlasu, nez outfity, mela bych zvazit, kam se zamerim...![]()
![]()
A za dirou byl asi nejaky pribeh, ve kterem hral roli krtek, spis moc krtku...
Zensky, nelijte ty krtky do odpadu a zvlast ne do tech, co maj kovove trubky. Proste trubka jsem... ![]()
![]()
Biely kvet Ano, dekuji Jarusko, mam to nachystane a zitra bych mela dalsi varku posilat, na SZ odpovim co nejdrive!
Potrebujem číslo účtu v tvare IBAN.
Včera měla zřítelnice narozeniny
tak jsem na ni číhala na Skypu (než se vrátili ze slavnostní večeře) a potěšilo mě velice, že jí velkou radost udělal nejen zaslanej medvěd z růží (taková blbost
), ale byla úplně nadšená z prstýnku - už jsem se zmínila o tom rodinným dědictví - a pravila že je moc krásnej a bude ho pořád nosit! ![]()
Samozřejmě tam s ní seděl i boyfriend, a na rozloučenou mi popřál dobrou noc - česky! No co si budem... úplně jsem se roztekla! ![]()
barbucha to je hezke ![]()
barbucha Teda, to muselo potěšit.
Myslela jsem, že zřítelnice neumí česky. Nebo jenom trochu a naučila to Huga? (Jmenuje se Hugo?
)
barbucha no teda ![]()
barbucha to je veľmi milé
barbucha No to je krásný! A ten boyfriend jak to s tebou umí skoulet:-D
barbucha Teda, to muselo potěšit.
Myslela jsem, že zřítelnice neumí česky. Nebo jenom trochu a naučila to Huga? (Jmenuje se Hugo?
)
Umí trochu resp. se rozmluví jakžtakž když jsem s ní delší dobu. Ale ty základy si pamatuje, takže to boyfrienda (jo, je to Hugo) naučila, lépe řečeno ho asi navedla ![]()
Hele boyfrienda si nechám, i kdyby se rozešli! ![]()
barbucha boyfriend tě už má pěkně omotanou ![]()
![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my