Když on je fakt milej
Zřítelnice si dobře vybrala!
Co Vám dnes udělalo radost.?.
barbucha ten kluk ví, jak na tebe
Ale celé je to moc milé.
barbucha zřítelnice je chytrá holka, přece nesbalí nějakého prostoduchého ňoumu!
barbucha jak to tak ctu, mam dojem, ze sramy kdyztak bude mit spis boyfriend. Ale samozrejme jim preju, at to vydrzi hezký co nejdyl.
Pavlena šikulka. My ženy si vieme poradiť :)
barbucha to je milé, mladá má dobrú "školu " po Tebe
barbucha tyjo, to se hezky čte. A Hugo teda ![]()
Pavlena Připojuju se s varováním, nesypte tam moc hydroxidu sodného, když je tam méně vody, ztvrdne to na sklo a je třeba vyměnit celý sifon. Vyzkoušeno za vás :-).
barbucha Hugo je fajn a to jméno se mi taky líbí :-).
999 na každém balení je napsáno, že lžíci hydroxidu a dva litry vody. A že může poškodit kovové instalace. Já připojují varování lidi čtěte ty návody!
Alespoň na těch nebezpečných věcech.
Kokoska no ale chápeš, že barbucha k nemu už přilnula, takže to vlastně bude jedno, kdo si ty šrámy odnese?
Už vidím, jak ji zhrzenej boyfriend pláče na rameni. Moje matka to měla se ségrou pořád. Já vodila domu, podle ní, samý otrapy, to se ji vždy akorát ulevilo, když jsme se rozešli.
No chudák boyfriend to bude mít na vyplakání dost z ruky... My tohle zažili u bratra, jeho odložený přítelkyně, když jsme je po příchodu domů nacházeli spící na rohožce před dveřma (jak se ho nemohly dočkat) si k nám chodily pobrečet pravidelně. Marně, samozřejmě, on byl hroznej zloduch ![]()
Ale vypadá to, že největší šrámy si z toho odnesu nakonec já! Protože se mi ten kluk fakt líbí (999 včetně jména
) a navíc zřítelnice vždycky vypadá tak šťastně...
Díky všem za reakce - sdílená radost atd. atd.
Yemi poletí k Měsíci!
A bude cestou tancovat ![]()
barbucha ve stavu bez tize? To bude zajimavej tanec :)
To mě právě zaujalo. Někde to sám tvrdil...
999 to je ta druhá varianta, tohle se stalo kámošce. Pod vanou. No sekala se koupelna no...
Tak aspoň už jsem taky poučena no. ![]()
barbucha ja obrecela vsechny odkupnuty partnery i partnerky mejch deti. Vsechni i vsechny byli fajn a predstava, že mi zmizí ze zivota byla hrozna, protoze u nas byli, byly jako doma. Pak to nový polovice v pohode zaplnily, ale stesk po vetsine mi zustane.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my