Co Vám dnes udělalo radost.?.

11. srpna 2014 09:59
Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 20. prosince 2022 22:19

clothilde Tak to je krásné

Offline Fakirka
2224 příspěvků moje polička 21. prosince 2022 11:24

clothilde krásné  Hlavně to povolil mi velké objetí

Asi máme podobné syny

Offline Mulen
4987 příspěvků moje polička 21. prosince 2022 11:48

clothilde to je fakt moc hezké. 

Offline clothilde
2042 příspěvků moje polička 21. prosince 2022 14:32

Fakirka jako večeře podle vlastního výběru mě potěšila, ale to VELKE OBJETI jsem natahovala, abych si to užila do zásoby, když je jinak nedotýkavka

Mulen Renusatkoudělal mi radost kluk jeden

Offline Fakirka
2224 příspěvků moje polička 21. prosince 2022 14:57

clothilde přesně.... můj říká, že je bezdotykový

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 21. prosince 2022 19:58
Reakce na Fakirka:

clothilde přesně.... můj říká, že je bezdotykový

​A to jsou pro maminky asi všichni ne. U nás objetí jako největší dárek, třeba jen k těm narozeninám.

Offline barbucha blogger
35634 příspěvků moje polička 22. prosince 2022 09:33

Tak se mi přece jen lehkým nátlakem a citovým vydíráním podařilo ze zetě vyrazit číslo účtu zřítelnice (musí mít svoje, protože zřejmě dítko nad 15 pobírá přídavky samo, patrně aby se k nim nedostali rodiče a neprohýřili je ). Pročež jsem jí směla poslat nějaký prachy, no sláva bohu!

Nemám to teda ráda - peníze místo dárku, ale teď je s ní ohledně věcí tak těžký pořízení, že jsem se holt poručila osudu. Doufám, že nenakoupí jen boyfriendovi a že si pořídí i něco pro sebe

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 22. prosince 2022 09:47

barbucha myslím, že v jejím věku je to nejlepší volba. Určitě si udělá radost. 

Online continuity
42716 příspěvků moje polička 22. prosince 2022 09:57

barbucha já jsem dětem dala k svátku dárkové karty na Zličín a velmi se mi to osvědčilo. 

Původně byl důvod, že v bance mají limit 500 Kč na den a nejde to moc navýšit.a chtěla jsem jim dát peníze na dražší kus oblečení, ať ho vyberou a nezatahují do toho mě, páč je to u nás taky dost očistec. Přišlo mi to lepší než peníze.

No sice si nekoupily, co jsem zamýšlela, ale celkově si to dost uzily. Mám pro ně k Vánocům další. 

Offline barbucha blogger
35634 příspěvků moje polička 22. prosince 2022 09:57

Evaeva 

No jo no, ale víš jak to je - člověk by jí kolikrát tak rád vybral, poradil... jít s ní na nákupy aspoň... Teda ne že bych ji jindy nevytáhla, ale pro mě prostě peníze nejsou žádnej dárek (teda třeba takovej milión už bych za dárek brala, ale tolik jsem jí teda neposlala ).

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 22. prosince 2022 10:00

barbucha jo to chápu, s babičkou jsme takhle chodily po nákupech.

Offline barbucha blogger
35634 příspěvků moje polička 22. prosince 2022 10:01

continuity 

Dárkový karty jsem chtěla! Ale jak vysvitlo, musela bych je jet osobně zaplatit do Stockholmu Nechápu, v dnešní době... ať to byla Sephora, Victoria Secret a další a další, všude mi zkraje hned nabízeli že žádnej problém, ale jak zjistili že jsem z jinýho státu, tak byl šlus.

Knížky jsem jí už nějaký dřív kupovala (po poradě se zetěm, co v poslední době čte), ale chodí i do knihovny za prvé, a za druhé co má toho boyfrienda, času na čtení asi moc nezbývá

Online continuity
42716 příspěvků moje polička 22. prosince 2022 10:09
Reakce na Evaeva:

barbucha jo to chápu, s babičkou jsme takhle chodily po nákupech.

​No s babičkou chodí i moje,jenže ta jim schválí všechno. Takže 13 letá dcera přitáhne šaty sice s rolakem a dlouhým rukávem, ale jinak obtazene, s rozparkem nevím kam a fakt sexy. Muž sbíral oci až na podlaze. 

Když jdu sní já, nějak ji to vymluvim, ale je z toho akorát mrzeni. Kdyz tam jde sama, tak nic takového si nepořídí, protože si netroufne.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 22. prosince 2022 10:10

continuity to by mi babička neschválila ani bych to nezkoušela 

Online continuity
42716 příspěvků moje polička 22. prosince 2022 10:14

Evaeva máma je má 1x do roka a na dva týdny, tak úplně nemá odhad a navíc jim je nechce moc věcí zakazovat. No časem se trochu vytáhly, jak je to levnej šunt, tak je už nosí i mezi lidi. 

Offline SunEclipse
3469 příspěvků moje polička 23. prosince 2022 14:04

Kupovala jsem dnes lahev hruškovice a prodavač chtěl doklad o věku

To už se mi nestalo přes 30 let

Online Catherinne
10783 příspěvků moje polička 23. prosince 2022 14:25

SunEclipse jaká maličkost dovede potěšit, viď? 

Online Catherinne
10783 příspěvků moje polička 23. prosince 2022 14:36

Když jsem kupovala věnec na stůl, dostala jsem růži, je to týden a drží dodnes. Dnes jsem šla vyzvednout objednanou kytku a dostala jsem bílej amarylis. A panáka k tomu. Miluju svoje oblíbené květinářství

Offline Tak Betty
6089 příspěvků moje polička 23. prosince 2022 17:21

Já jsem byla dnes u našich Vietnamců a dostala jsem prášek na praní Rex. 260 gramů!!!

Offline Paris
příspěvků moje polička 24. prosince 2022 10:03
Reakce na continuity:

​No s babičkou chodí i moje,jenže ta jim schválí všechno. Takže 13 letá dcera přitáhne šaty sice s rolakem a dlouhým rukávem, ale jinak obtazene, s rozparkem nevím kam a fakt sexy.

​Nekupovala je v New Yorkeru? Protože podle popisu úplně stejné přitáhla domů moje 15letá dcera.