clothilde Tak to je krásné![]()
Co Vám dnes udělalo radost.?.
clothilde krásné
Hlavně to povolil mi velké objetí
Asi máme podobné syny![]()
clothilde
to je fakt moc hezké.
clothilde přesně.... můj říká, že je bezdotykový
clothilde přesně.... můj říká, že je bezdotykový
A to jsou pro maminky asi všichni ne
. U nás objetí jako největší dárek, třeba jen k těm narozeninám.
Tak se mi přece jen lehkým nátlakem a citovým vydíráním podařilo ze zetě vyrazit číslo účtu zřítelnice (musí mít svoje, protože zřejmě dítko nad 15 pobírá přídavky samo, patrně aby se k nim nedostali rodiče a neprohýřili je
). Pročež jsem jí směla poslat nějaký prachy, no sláva bohu!
Nemám to teda ráda - peníze místo dárku, ale teď je s ní ohledně věcí tak těžký pořízení, že jsem se holt poručila osudu. Doufám, že nenakoupí jen boyfriendovi a že si pořídí i něco pro sebe ![]()
barbucha myslím, že v jejím věku je to nejlepší volba. Určitě si udělá radost.
barbucha já jsem dětem dala k svátku dárkové karty na Zličín a velmi se mi to osvědčilo.
Původně byl důvod, že v bance mají limit 500 Kč na den a nejde to moc navýšit.a chtěla jsem jim dát peníze na dražší kus oblečení, ať ho vyberou a nezatahují do toho mě, páč je to u nás taky dost očistec. Přišlo mi to lepší než peníze.
No sice si nekoupily, co jsem zamýšlela, ale celkově si to dost uzily. Mám pro ně k Vánocům další.
No jo no, ale víš jak to je - člověk by jí kolikrát tak rád vybral, poradil... jít s ní na nákupy aspoň... Teda ne že bych ji jindy nevytáhla, ale pro mě prostě peníze nejsou žádnej dárek (teda třeba takovej milión už bych za dárek brala, ale tolik jsem jí teda neposlala
).
barbucha jo to chápu, s babičkou jsme takhle chodily po nákupech.
Dárkový karty jsem chtěla! Ale jak vysvitlo, musela bych je jet osobně zaplatit do Stockholmu
Nechápu, v dnešní době... ať to byla Sephora, Victoria Secret a další a další, všude mi zkraje hned nabízeli že žádnej problém, ale jak zjistili že jsem z jinýho státu, tak byl šlus.
Knížky jsem jí už nějaký dřív kupovala (po poradě se zetěm, co v poslední době čte), ale chodí i do knihovny za prvé, a za druhé co má toho boyfrienda, času na čtení asi moc nezbývá ![]()
barbucha jo to chápu, s babičkou jsme takhle chodily po nákupech.
No s babičkou chodí i moje,jenže ta jim schválí všechno. Takže 13 letá dcera přitáhne šaty sice s rolakem a dlouhým rukávem, ale jinak obtazene, s rozparkem nevím kam a fakt sexy. Muž sbíral oci až na podlaze.
Když jdu sní já, nějak ji to vymluvim, ale je z toho akorát mrzeni. Kdyz tam jde sama, tak nic takového si nepořídí, protože si netroufne.
continuity to by mi babička neschválila
ani bych to nezkoušela
Evaeva máma je má 1x do roka a na dva týdny, tak úplně nemá odhad a navíc jim je nechce moc věcí zakazovat. No časem se trochu vytáhly, jak je to levnej šunt, tak je už nosí i mezi lidi.
Kupovala jsem dnes lahev hruškovice a prodavač chtěl doklad o věku ![]()
To už se mi nestalo přes 30 let ![]()
SunEclipse
jaká maličkost dovede potěšit, viď?
Když jsem kupovala věnec na stůl, dostala jsem růži, je to týden a drží dodnes. Dnes jsem šla vyzvednout objednanou kytku a dostala jsem bílej amarylis. A panáka k tomu. Miluju svoje oblíbené květinářství ![]()
Já jsem byla dnes u našich Vietnamců a dostala jsem prášek na praní Rex. 260 gramů!!!
No s babičkou chodí i moje,jenže ta jim schválí všechno. Takže 13 letá dcera přitáhne šaty sice s rolakem a dlouhým rukávem, ale jinak obtazene, s rozparkem nevím kam a fakt sexy.
Nekupovala je v New Yorkeru? Protože podle popisu úplně stejné přitáhla domů moje 15letá dcera. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my