continuity Tak ať se ti v nich dobře chodí.
Kouknu, kde je mají, a kouknu.
continuity Tak ať se ti v nich dobře chodí.
Kouknu, kde je mají, a kouknu.
Sweet Potato diky
Pilot nás uvítal slovy “počasí je strašné, nad Koreou nás čekají turbulence, ale nebojte, náš tým je zkušený, zvládneme to!”, takže sem se bála celou cestu, mlčeti zlato!
Unavená jsem jako kotě a sotva mluvím, natož něco jiného, ale zato!
Doma nás čekal uvařený oběd, naplněná lednička a čerstvé koláčky a vánočka! Děti v pokojíčku pyžamka a čokoládka...bedna plná jablek, ve váze barborky.
Moje maminka je nejúžasnější na světě.
Garfie vitejte doma!
Turbulence nejsou pro letadlo nijak nebezpečné, jen protivné a je dobré být připoután.
Garfie Jé, ahoj do Olomouce! Moc si to tu užijte.
vitajte!!!
Garfie maminka je uzasna! ![]()
Garfie Super, mamka je úžasná a my moc doufáme, že si po svátcích uděláš čas i na Brno.
Děkuji všem! ![]()
Garfie To je úžasný přivítání, vítej doma!
Garfie vitej doma ![]()
a maminka je super
Garfie Hlavne ze jste dobre dojeli! Uzivej si hyckani, budou to krasne Vanoce!
Garfie wow, tak teda šťastné a veselé ![]()
Garfie Šťastný návrat domů, maminka je zlatá, takové přivítání! Užijte si krásné svátky s rodinou.
Garfie hura, vitejte doma!
Garfie No tak super. Ať žijí maminky!
Garfie tak to je krásné uvítání! ![]()
Děkuju všem, maminka se opravdu překonala!!
Teď už mě čeká jeden večírek za druhým, bude to náročné! ![]()
Garfie maminka je supermaminka! ![]()
Garfie Vítejte doma! Maminka je super
A moc si užij večírky!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.