Sweet Potato pisou khaki, tak je to mozne, tobe slusela moc.
Kozacky verim ze budou super !
Sweet Potato pisou khaki, tak je to mozne, tobe slusela moc.
Kozacky verim ze budou super !
Antje Teď bych stejně v něčem jiném než uggs zmrzla.
Sweet Potato já teď vážne uvažuji o těchto, jen se bojím, že se v nich uvařím. Izolace do -32, to by šlo, ne?

continuity Hmm, já zvažuju na chození nové Icebugy, tyhle by mohly být taky fajn. Našlas o nich někde něco víc? Recenze nebo tak?
Jdu hledat, jestli jsou někde v obchodech.
continuity a ten kozich je opravdova vlna? Vypadaj i docela hezky
711990 Píšou, že vevnitř je mikrovlákno.
Sweet Potato
omg to fakt nechapu, co tam tim padem ma hrat? Ale vypadaj fakt hezky, takovy bych klidne nosila
711990 Zase ale věřím, že zrovna @continuity vybírá pečlivě?
Mám zimní Keen ještě vyšší, něco jako je teď Greta, a miluju je, jsou pohodlné a teplé, v těch mi nikdy nikdy na nohy zima nebyla.
711990 tak jsou i jiné izolační materiály, nejenom vlna. Je tam nějaké jejich izolace, keen warm rozdrcené drevene uhlí, bambus a polyester.
Je možné, že do -32 to nebude, ale mě stačí i -10.
Sweet Potato je to nějaká novinka, ale osobně jsou konstruované Grey's, co jsem dávala včera tuším brrr.
Jdu se na ně dnes podivat na Zličín. rezervovala jsem jedny i pro dítě a tomu se nelíbí.
continuity ale jo, tomu verim, jen zatim pro me.jeste nic neprekonalo vlnu, i v tom, ze vydrzi dlouho a neseslape se
711990 to bývá problém s těma umelinama, že většinou mají kratší životnost, no ale tady někdo psal, že mu ty Emu vydržely hezké dva roky. Tak to si myslím, že minimálně tolik vydrží i tohle.
Jinak já jsem fanda přírodních materiálů, ale zrovna ty vlněné boty dělá jenom někdo. Žádné sněhule typu EMU nechci a Rieker mi vydržely hezké rok a ještě nebyly úplně vodoodpudive. Na nic jiného jsem zatím nenarazila a keeny nebývají konstrukčně úplně špatně boty.
continuity naprosto to chapu, tenhle lov na rozumny snehule sem podnikla vloni, nakonec mam kotnikovy Vans s gtx membranou, teplo v nich je, ale nejsem extra zmrzlik a v mrazech si stejne vemu radsi ty Emu.
continuity dzizisketa Měla jsem dneska ty Keen Greta na sobě a jsou super. Jen teda nevím, jestli jsou do - 32 jak píšou. Tady je -3, měla jsem teplejší ponožku a zima mi teda nebyla. Uvidíme v neděli, až bude víc mrznout.
Antje asi vim, kterou myslis, takovou s kapuci a tkanickou v pase? taky jsem ji tu obdivovala na Sweet Potato a ted objednala ![]()
Lilly_Ku ano ano ano!
Presne tu, uz se na ni tesim .
Sweet Potato boty mi přijdou téměř až barefootove, jsou hodně měkké a lehounke. Mají dost tlustou vložku, to udělá určitě jako izolace hodně. Ta kožešina je cca po kotník, níže pak mají něco jako zateplení.
Mě v nich zima jen tak nebude, to nevím, jak bych poznala, jestli to bude stačit zmrzlíkovi. Jsou to určitě nejteplejší boty, co aktuálně mám, tak těžko soudit.
continuity Děkuju za raport.
A od země jsou dostatečně izolované? Mají silnou podrážku?
Sweet Potato noooo mají hodně tlustou tu vložku, podrážka samotná tlustá neni. Ty co má brrr mají lepší podrážku, ale nelíbí se mi ta látka. Já si kupují nové boty, protože Timberlandy jsem v sněhu promocila.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.