Po delší době jsem měla také skvělý sen, že se ta dobrá nálada přenesla i do bdělého stavu. Mám ten pocit moc ráda.
Co Vám dnes udělalo radost.?.
dzizisketa to znám! Stále vzpomínám na jeden sen, byl o mé dávné lásce, báječném klukovi a byl tak krásný, že ten pocit štěstí, naplnění, spokojenosti, se kterým jsem se probudila, až skoro "bolel" a vydržel ve mě celý den. Užij si to!
My měli včera taky báječný den, byli jsme pozvaní k novým kamarádům a bylo to strašně příjemné, kluci byli štěstím úplně u vytržení, přitom byli hodní a prakticky nás nepotřebovali s výjimkou dozoru při plavání, ale to si vzali na starost tatínkové a já mohla v klidu konverzovat s dospělými osobami, paráda prostě ![]()
marieu krasny den ! Bockem zkuste priste :)
Mini mám ho v merku, jen z Malý Strany to nebylo dopravně úměrný našemu hladu
, s tím zavřeným Újezdem..
Ja ted mela taky hezky den, i diky inspiraci nacerpane zde. Jely jsme s mamou na vylet do Brna, pekne vlakem, prochazka, obed, kaficko, prohlidka vily Tugendhat. Necist to tady, v zivote listky nekoupim, jak je potreba neco hlidat predem, je to pro me ztracene. Krasny vylet, uzily jsme si to obe. Brno vubec neznam a moc se mi to centrum libilo, spousta sympatickych podniku. No a vila paradni. Ve vlaku jsem precetla celou knizku a pripadam si jak po dovolene, i kdyz slo jen o jeden den.
bublifuk stačí se tam zaregistrovat, akorát poslední dobou trochu zlobí, nestíhá hardvér.
marieu to se úplně krasne čte ![]()
Gatita to je parada, ze jste si Brno uzily
Mamince klapla vernisáž, vše se povedlo a je to tam tak krásné. 
tzaziki to je parada
sikovna maminka
tzaziki to je hezke :)
Taky v tom byl crush a pocit takové té počáteční zamilovanosti, co člověk v dlouhodobém vztahu už nepociťuje ![]()
clothilde dekuju. Musim priznat, ze mi tohle forum dost pomaha vybrednout z kazdodenni rutiny. Jedna nedavna zdejsi diskuze me nakopla k tomu, abych sehnala listky a nekam vyrazila. A mamka byla nadsena, ona se taky nikam nedostane a v tom Brne jsme si pripadaly jak v New Yorku![]()
tzaziki to je hezke, to je delane pastelem?
Gatita Akvarel
tzaziki dekuju, moc pekne to maminka ma.

Gatita tak to me moc tesi. Ja se dneska prosla po brnenske Masarykove cvrti, podle mapy Brnenskeho architektonickeho manualu okoukla moc pekne vily a ve vila Stiassni si v kavarne Ernst dala kavu . Proste moc pekne odpoledne
tzaziki akvarel? No tak to klobouk dolů, maminka je moc šikovná!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my