Co Vám dnes udělalo radost.?.

11. srpna 2014 09:59
Offline letfenixa
10841 příspěvků moje polička 26. března 2023 21:11

tzaziki je to úžasné!

Offline Sweet Potato
40130 příspěvků moje polička 26. března 2023 21:56
Reakce na dzizisketa:

Malenge 

Taky v tom byl crush a pocit takové té počáteční zamilovanosti, co člověk v dlouhodobém vztahu už nepociťuje

​To jsou nejlepší sny!

Offline Sweet Potato
40130 příspěvků moje polička 26. března 2023 21:56

tzaziki Krásné.

Offline andulka01
12786 příspěvků moje polička 26. března 2023 22:17

Tak zaprvé letní čas, miluju ho, žije se mi v něm úplne jinak. A dokopala jsem se ke spoustě věcem. Robotický vysavač: konečne vybalen, rozpohybován. Časová úspora zatím teda nic moc, čumim na něj jak maká, zatímco mám já makat někde jinde. Toaster 3+1 vyzkoušen, pojistky nevyhazuje, neprobíjí, vafle v plánu. Přesitý kompost, uaaa tak takhle vypadá kvalitní hlína? No tyjo, asi mi OBI kapku lhali. 

Offline bublifuk
příspěvků moje polička 26. března 2023 22:18

Gatita zdejší zmínka o vile Tugendhat mě také inspirovala a řekla jsem si, že vezmu rodiče.

Lístky pro další předprodej měly být od 11 hodin následujícího dne. Vzpomněla jsem si v jednu hodinu odpoledne a měli maximalně dva lístky. Ty jsem vzala, že půjdou jenom rodiče a vůbec mi nedošlo, že už mají slevu pro důchodce!  Lístky jsou až na duben a doufám, že se jim to bude líbit.

Offline Gatita
8591 příspěvků moje polička 26. března 2023 23:03

bublifuk ja ty listky taky kupovala dlouho, porad jsem to prosvihavala a kdyz jsem si jednou vzpomnela vcas, selhala mi platba a za 3 minuty bylo vyprodano... no a pak jsem na to jen tak jednou koukla a objevilo se tam par uvolnenych mist hned na brezen. Verim, ze si to rodice uziji. Jak se tu uz psalo, kdyz se jde k vile zahradou zespodu, je to krasne. Ale my tam nejak zmatkovaly, sly jsme na posledni chvili, znaceni bud nula nebo jsme ho prehledly, turniket se scanerem, ktereho jsme si nevsimly, pak jsme tam minutu pred prohlidkou behaly dokola, braly za kliky skleneneho pokoje a gestikulovaly na pruvodkyni... no stacilo to obejit, ze jo, ale tak aspon se ten turnus pred nama dobre pobavil

Offline Mohučanka
7348 příspěvků moje polička 27. března 2023 13:48

andulka01 haha, já když poprvé (podruhé, potřetí ) pustila lux, tak jsem si lehla na gauč a pozorovala ho se zalíbením pak.jsem.si.zvykla.

Offline andulka01
12786 příspěvků moje polička 27. března 2023 13:54

Mohučanka no těším se na další kolo :-) Musím vyřešit pár míst, kde se zaseknul a vyzkoušet jestli vyjede na koberec. A asi vyměnit koberec s třapením, nebo to třapení ustřihnu, to bude levnější. Ale je to boží! Jen kočky ho nedávaj.

Offline slniecko admin
19513 příspěvků moje polička 27. března 2023 13:58

tzaziki

krásne!!!

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 27. března 2023 16:21

andulka01 My jsme si ho půjčili od bráchy na vyzkoušení. Mimoto, že jsme zjistili, že do našeho bytu to nejde, tak kočka a kocour byli tak hotoví, že z toho dva dny byli ve stresu. No naštěstí u nás luxují kluci, tak zatím jsme ušetřili. A u vás si snad zvyknou. 

Offline Sweet Potato
40130 příspěvků moje polička 27. března 2023 16:27

andulka01 Angrešt ho lovíval. 

Offline Zina
6322 příspěvků moje polička 27. března 2023 16:28

andulka01 Já mám robovysavač fakt ráda, přijdu si, že žiju v budoucnosti,podobně jako když použiju automatický parkování.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 27. března 2023 16:44

Renusatko mamka ho kvůli kočce taky musela dát pryč. Dala ho ségře, ta má kočky dvě a dobrý.

Offline andulka01
12786 příspěvků moje polička 27. března 2023 16:54

Renusatko Evaeva Kočky mají únikovou cestu, ten vysavač je tam zejména kvůli nim, tak to musej zvládnout. Jasně, nebudu ho pouštět dopoledne, když oba spěj v ložnici, to jim neudělám, dám mu program na třetí odpoledne, kdy choděj ven a taky ne na každý den. 

Sweet Potato Angrešt
Zrzavej i Venouš jsou hin ze všeho, nesnášej i normální vysavač, takže je to vlastně jedno s čím uklidím. Ale taky jsem doufala, že by aspoň Vencu mohl robovysavač zajímat.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 27. března 2023 16:57

andulka01 ona určitě měla kam zdrhnout,, teda jen do jiného pokoje, ale prý se celá třásla, vůbec to nedávala.

Offline andulka01
12786 příspěvků moje polička 27. března 2023 17:06

Evaeva Tak to naštěstí ne, V. šla ven a dospala se pod svým stromem, Z. se dospal v koupelně na čerstvě vypraném černém prádle Oni jsou oba dost autisti, když otroka budu pouštět ve stejný čas, tak si postupně upraví model spaní a vycházky. A bude léto, takže budou víc venku i přes den, do zimy si zvyknou, musej.

Jako teda to první vysávání jsem dala na pořádně - koberec pryč, zvednutý židle. Další už bude hlavně ta "kočičí cesta", jde mi o to co z nich opadá cestou z lesa k miskám.

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 27. března 2023 17:34

Evaeva To stejné bylo u nás. Přitom oni naopak normální vysavač celkem zvládají. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 27. března 2023 18:35

U nás už taky začínají

Offline continuity
42699 příspěvků moje polička 27. března 2023 19:57

Tak jsem si to k narozkám dokončila. Potřebuji ještě rám. Díky Garfie za inspiraci, i když prohrabat se těmi tunami eifwlovwk dalo zabrat.

Online brrr
12301 příspěvků moje polička 27. března 2023 20:04

continuity Teda, ty jsi malířka A všechno nejlepší k narozeninám! (Máš je dneska, že?).