Pinot Noir bublifuk děkuji ![]()
Co Vám dnes udělalo radost.?.
continuity vse nejlepsi..!![]()
continuity Všechno nejlepší![]()
Já pokračuju v linii: dneska jsem šla do tý čistírny v centru a kabáty už tam byly, o dva dny dřív! Klidně si může příští týden zase sněžit ![]()
continuity Kdepak?
Sweet Potato je to strašný prdelakov ve Strašnicích. Kdysi jsem tam pracovala. Leta jsem tam nebyla, tak mě dost nadchlo, že se vůbec nezhorsili, právě naopak.
Pavlena Isca děkuji.
A ještě jsem se stavila cestou domů na nejlepší Pad Thai, které jsem v Praze jedla a měli tam dokonce ty dětské jídelní hůlky!
Dětské jídelní hůlky taky udělali dceři nedávno radost. Ač je puberťačka a jí s normálními, hned si je objednala. Předtím ji pochválili na hygieně za čistění zubů s rovnátky, tak jsem jí je koupila i domů ![]()
Aranel Ta kráso, čistírna! Já věděla, že jsem měla ještě něco udělat.
Dnes mi udělalo radost společné zkoušení vzorků od prďola (děkuji mnohokráte
), naše sdílená excelová tabulka nás usvědčuje z toho, že se opět na ničem neshodneme (šest žen).
Je to velký rozptyl od Tuhle vůni musím sehnat až po Který idiot by tohle nosil.
Sweet Potato je to strašný prdelakov ve Strašnicích. Kdysi jsem tam pracovala. Leta jsem tam nebyla, tak mě dost nadchlo, že se vůbec nezhorsili, právě naopak.
to můžu potvrdit, že jsou pořád stejně dobří... chodíme a objednáváme pravidelně a vše vždy výtečné
Mha To je skvělé, že jste si to patřičně užily! ![]()
Určitě by mě zajímaly propadáky a líbivky ![]()
continuity notna dětské jídelní hůlky dostaly děti před časem pod stromeček a měly obrovskou radost, že konečně můžou taky jíst hůlkama, nosívám je i s sebou do restaurací :)
Díky za tip, jezdím kolem celkem často, tak tam někdy zkusím zastavit.
Díky za tip, jezdím kolem celkem často, tak tam někdy zkusím zastavit.
Jimik tak to ti vcelku závidím. Mají tam i dobré pho, ale to seženu dobré i jinde. pad thai jsem různě zkoušela a vždy tomu něco chybělo.
A dítě druhé na fyzikální olympiádě.
První místo ji uteklo o bod, ale na prijímačky, o které hlavně jde, je to jedno.
A to jsem ji k tomu dokopala fakt na poslední chvíli. Dělala to školní kolo celé týden před termínem, což završila slovy: už dávno jsem si tak dobre nezapočítala. ![]()
continuity gratuluju! To se nějak započítává při přijímačkách?
Evaeva jj, jsou z toho nějaké body ( každá škola jinak) a vzhledem k tomu, jak se vyvíjí druhé pololetí prospěch, budou potřeba. ![]()
continuity to jsem nevěděla, to je fajn. Musíš být na ní pyšná.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my