Udělalo mi to radost už včera, ale tak velikou, že se musím podělit :) Děti ve škole měly matematickou soutěž, dcera spadala do kategorie druhé a třetí třídy. Skončila z 95 na 4. místě, byla nejlepší ze všech druháků a před ní byli už jen tři třeťáci. Jsem na ni fakt pyšná, má skvělé logické myšlení.
Co Vám dnes udělalo radost.?.
bram chytrá holka!
Dermatologie prof. Hercogové - šli jsme s manželem na čas, mimino v čekárně a byl to skvělý zážitek. Děkuju všem, kteří sem napsali tip!
bram gratuluji.
Naše taky měla největší radost z druheho místa v klokanu někdy ve druhé třídě. To už se nikdy neopakovalo, i když pak uspěla v mnohem těžších soutěžích.
bram sikovna moc!
bram To je nádhera!
bram to je úžasný...!
Catherinne na produktovce absolutně nezaujal, ale ve vašem interiéru vypadá opravdu výborně.
Evaeva continuity moora Sweet Potato marieu děkuju :)
continuity jo, tohle byl taky klokan :)
GChK ehm... No tak zrovna tam jsme my ve stredu predvedly tu akci, co jsem popisovala v detskem vlakne
myslim, ze jakekoliv dite, co se nesnazi pod stolem doktorovi ukrast pantofle z nohou , je pro ne prijemna zmena. Ja asi radeji pujdu priste jinam. Sama ![]()
GChK zážitek, říkáš? Mám se těšit? Jdu za dva týdny. To hledání vhodného termínu emailem bylo tedy dost martyrium.
Dnešek byl tak zvláštní... strašně intenzivní. Ráno rozervaný nebe, kde chtělo vyjít slunce, ale mraky byl příliš těžký vodou a na východě bylo krásné, tlumené a při tom jasné světlo. Pak moc práce- ve dvou, s oblíbenou kolegyní jsme toho zvládly jako jindy ve 3-4, nezastavily jsme se, ale všechno odsýpalo, všichni spokojení, odpoledne jsem už měla odejít, ale zdržela mě průtrž mračen, tak jsme se zapovídaly ještě u kávy po pracovní době. Doma jsme se s mužem jen minuli, odjížděl na noční a starší sazenice dneska přespává u babičky- po ránu jede na meziokresní setkání krasobruslařských klubů. Jsem doma s menší a měly jsme fantastický podvečer- sice se k nám vetřela sousedovic prvňačka (trochu dítě ulice, věčně doma sama, pozdravit a poděkovat se naučila vloni u nás), skládala jsem s nimi puzzle, pak se obě napucly těstovinama k večeři, s mladší jsme se dorazily jahodama, hrály jsme "milá babičko tečka, máme doma křečka-tečka" a já to shválně kazila a vymýšlela jsem si a malá se děsně řehtala a opravovala mě... po koupelně zalezly k ní do postele poslouchat doktora Proktora, mluvily jsme spolu anglicky- ona plynule nějakou fantastickou hatmatilkou a nechala se lechtat na krku a tváři až spokojeně usnula. Byla jsem neskutečně dojatá a vděčná. Jen moc doufám, že se mi někdy podaří urvat společný čas i s tou starší.
bram Šikovná :-),
GChK Chodím tam už rok s matkou a velká spokojenost. Dokonce jsem se rozhodla, že opustím svoji lékařku, kterou mám za rohem a budu tam taky jezdit :-).
bram Moc šikovná dcerka![]()
GChK hahaha, jeli jsme spolu výtahem dolů? Dnes dopoledne? Byli jste tak hodní, že jste mě vzali s sebou?
(Měla jsem na hlavě delší vrabčí hnízdo a na sobě tmavomodrý kabát.)
marieu To je tak krásný, jak to líčíš![]()
Pinot Noir jo, bylo to fakt super. Objednání na čas, v čekárně seděl jenom pán s miminkem ![]()
Pan doktor mladý sportsman, který mi vše vysvětlil a pak se dlouze a pečlivě věnoval hledání mastičky, kterou bych mohla používat vzhledem k alergii a kojení. Nechápu, proč to tak nemůže fungovat i jinde.
bram Je šikovná! ![]()
Už týdny se snažím koupit vstupenky do vily Tugendhat.
A dneska jsem úplnou náhodou a bez očekávání koukla a mám je ![]()
GChK hahaha, jeli jsme spolu výtahem dolů? Dnes dopoledne? Byli jste tak hodní, že jste mě vzali s sebou?
(Měla jsem na hlavě delší vrabčí hnízdo a na sobě tmavomodrý kabát.)
Ano ano ano! Největší kočár a špinavá žlutá pláštěnka ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my