Co Vám dnes udělalo radost.?.

11. srpna 2014 09:59
Offline bram
4111 příspěvků moje polička 31. března 2023 12:53

Udělalo mi to radost už včera, ale tak velikou, že se musím podělit :) Děti ve škole měly matematickou soutěž, dcera spadala do kategorie druhé a třetí třídy. Skončila z 95 na 4. místě, byla nejlepší ze všech druháků a před ní byli už jen tři třeťáci. Jsem na ni fakt pyšná, má skvělé logické myšlení.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 31. března 2023 13:15

bram chytrá holka!

Offline GChK
299 příspěvků moje polička 31. března 2023 13:19

Dermatologie prof. Hercogové - šli jsme s manželem na čas, mimino v čekárně a byl to skvělý zážitek. Děkuju všem, kteří sem napsali tip!

Offline continuity
42699 příspěvků moje polička 31. března 2023 13:29

bram gratuluji. Naše taky měla největší radost z druheho místa v klokanu někdy ve druhé třídě. To už se nikdy neopakovalo, i když pak uspěla v mnohem těžších soutěžích. 

Offline moora
8667 příspěvků moje polička 31. března 2023 13:45

bram sikovna moc!

Offline Sweet Potato
40130 příspěvků moje polička 31. března 2023 13:53

bram To je nádhera!

Offline marieu
5153 příspěvků moje polička 31. března 2023 18:39

bram to je úžasný...! 

Catherinne na produktovce absolutně nezaujal, ale ve vašem interiéru vypadá opravdu výborně.

Offline bram
4111 příspěvků moje polička 31. března 2023 19:24

Evaeva continuity moora Sweet Potato marieu děkuju :)

continuity jo, tohle byl taky klokan :) 

Offline Zuzuli
3723 příspěvků moje polička 31. března 2023 19:28

GChK ehm... No tak zrovna tam jsme my ve stredu predvedly tu akci, co jsem popisovala v detskem vlakne myslim, ze jakekoliv dite, co se nesnazi pod stolem doktorovi ukrast pantofle z nohou , je pro ne prijemna zmena. Ja asi radeji pujdu priste jinam. Sama

Online Pinot Noir
29756 příspěvků moje polička 31. března 2023 19:39

GChK zážitek, říkáš? Mám se těšit? Jdu za dva týdny. To hledání vhodného termínu emailem bylo tedy dost martyrium.

Offline marieu
5153 příspěvků moje polička 31. března 2023 20:32

Dnešek byl tak zvláštní... strašně intenzivní. Ráno rozervaný nebe, kde chtělo vyjít slunce, ale mraky byl příliš těžký vodou a na východě bylo krásné, tlumené a při tom jasné světlo. Pak moc práce- ve dvou, s oblíbenou kolegyní jsme toho zvládly jako jindy ve 3-4, nezastavily jsme se, ale všechno odsýpalo, všichni spokojení, odpoledne jsem už měla odejít, ale zdržela mě průtrž mračen, tak jsme se zapovídaly ještě u kávy po pracovní době. Doma jsme se s mužem jen minuli, odjížděl na noční a starší sazenice dneska přespává u babičky- po ránu jede na meziokresní setkání krasobruslařských klubů. Jsem doma s menší a měly jsme fantastický podvečer- sice se k nám vetřela sousedovic prvňačka (trochu dítě ulice, věčně doma sama, pozdravit a poděkovat se naučila vloni u nás), skládala jsem s nimi puzzle, pak se obě napucly těstovinama k večeři, s mladší jsme se dorazily jahodama, hrály jsme "milá babičko tečka, máme doma křečka-tečka" a já to shválně kazila a vymýšlela jsem si a malá se děsně řehtala a opravovala mě... po koupelně zalezly k ní do postele poslouchat doktora Proktora, mluvily jsme spolu anglicky- ona plynule nějakou fantastickou hatmatilkou a nechala se lechtat na krku a tváři až spokojeně usnula. Byla jsem neskutečně dojatá a vděčná. Jen moc doufám, že se mi někdy podaří urvat společný čas i s tou starší. 

Offline 999
19695 příspěvků moje polička 31. března 2023 21:34

bram Šikovná :-),

Offline 999
19695 příspěvků moje polička 31. března 2023 21:37

GChK Chodím tam už rok s matkou a velká spokojenost. Dokonce jsem se rozhodla, že opustím svoji lékařku, kterou mám za rohem a budu tam taky jezdit :-).

Offline Isca
4888 příspěvků moje polička 31. března 2023 21:54

bram Moc šikovná dcerka

Offline Mohučanka
7348 příspěvků moje polička 31. března 2023 21:54

GChK hahaha, jeli jsme spolu výtahem dolů? Dnes dopoledne? Byli jste tak hodní, že jste mě vzali s sebou? 

(Měla jsem na hlavě delší vrabčí hnízdo a na sobě tmavomodrý kabát.)

Offline Isca
4888 příspěvků moje polička 31. března 2023 21:55

marieu To je tak krásný, jak to líčíš

Offline Mohučanka
7348 příspěvků moje polička 31. března 2023 22:00

Pinot Noir jo, bylo to fakt super. Objednání na čas, v čekárně seděl jenom pán s miminkem

Pan doktor mladý sportsman, který mi vše vysvětlil a pak se dlouze a pečlivě věnoval hledání mastičky, kterou bych mohla používat vzhledem k alergii a kojení. Nechápu, proč to tak nemůže fungovat i jinde. 

Offline Garfie
28428 příspěvků moje polička 01. dubna 2023 03:50

bram Je šikovná!

Offline Fakirka
2224 příspěvků moje polička 01. dubna 2023 11:22

Už týdny se snažím koupit vstupenky do vily Tugendhat.

A dneska jsem úplnou náhodou a bez očekávání koukla a mám je

Offline GChK
299 příspěvků moje polička 01. dubna 2023 11:22
Reakce na Mohučanka:

GChK hahaha, jeli jsme spolu výtahem dolů? Dnes dopoledne? Byli jste tak hodní, že jste mě vzali s sebou? 

(Měla jsem na hlavě delší vrabčí hnízdo a na sobě tmavomodrý kabát.)

​Ano ano ano! Největší kočár a špinavá žlutá pláštěnka