Evaeva Já spíš ted nechápu, že jsem nevystudovala něco pořádného:-D. Já si myslím, že to učení se zpaměti, ta ochota k tomu, tak nějak věkem odchází, že dřív jsme to tak prostě necejtily, že je to kravina.
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Karja já teda jo. Ve třetí třídě jsem se odmítla učit nazpaměť přítoky Vltavy, však je to přece v mapě
časem jsem teda pochopila, že bude fajn naučit se aspoň na 3, ale bylo to utrpení.
Karja Ty jo, já byla asi přehnaně vyspělá, protože mě učení nazpaměť nebavilo a připadalo jako kravina už na základní škole! ;o)
Ale já mám štěstí, že mám přirozeně dobrou paměť, takže si bez velké snahy i tak pamatuju kdeco.
DruIJako mně taky, ale nějak jsem to ještě akceptovala. Nebo spíš mi to nedalo moc námahu, tak jsem nad tím takhle nepřemýšlela.
Karja mně (by) to stálo dost námahy, nedokázala jsem se soustředit. Ale je pravda, že když byl dobrý učitel, tak mně bavila hodina a to celkem stačilo. Ale když jsem viděla, jaké objemy se učili na některých VŠ, to bych nedala.
Když jsem přišla večer z práce, tak už visel. A vypadá tady skvěle. Tenhle internetový nákup se mi povedl

Paráda!.![]()
Miru díky ![]()
Catherinne Povedl se vám!
Catherinne to je hezky, hodi se tam.
Catherinne parádní, fakt tam sedne.
Catherinne moc krasny..!
Catherinne ja milujem tie vase dvere! Vzdy mi padnu oci na ne :)
Catherinne ten je super ![]()
Catherinne krasny luster, krásny interiér
Sweet Potato Kokoska continuity Pavlena andulka01 Janulik03 Mrakoplasděkuju vám
Mrakoplas já je taky miluju, vždyť jsem je 6x natírala! ![]()
A velké hurá, po 11 dnech odešla rezervace na kabát v Cos. Takže, pokud mi bude 32, bude 34 volný, kdyby ho někdo sháněl jako já, je mi krapet větší.

Catherinne Ten je teda zajímavý, s tím volánem
Sweet Potato je krásný a má krásný materiál
Sweet Potato Catherinne a NAŘIZOVANÝ! To se prostě musí koupit! ![]()
Hmmm, tak ne, oni mi ty prachy vrátli...dopr....11 dní...nemůžou být pružnější? No budu doufat, že se ještě objeví
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my