Píšeš si tohle i někam sama pro sebe, nějaký deník?
Co Vám dnes udělalo radost.?.
GChK špinavá, tak to nevím, to jsem neviděla, protože jsem nemohla odtrhnout oči od miminka ![]()
Sweet Potato asi bych měla, viď??
marieu Myslím, že ano. Pokud máš takovýhle dar zachytit okamžik psaným slovem, jednou by to byla krásná památka. ![]()
Fakirka kdy dorazíš?:-)
viktorka_od splavu v neděli 16.4. máme to na 11
Sweet Potato asi bych měla, viď??
Mela. Ty mas fakt dar slova, ja te moc rada ctu.
marieu Já myslím, že by se to jednou hrozně moc mohlo líbit holkám až budou samy dospělé.
Juhu! Sousedi, co mi roky pijou krev neustalym vyhulovanim na pavlaci, se stehujou! Tak mi drzte palce, at se tam nastehujou nekuraci (a normalni lidi) a mne nebude muset bejt kazdy rano na bliti ![]()
Třeba operní zpěvačka a hráč na trubku, který chová perličky? ![]()
Mha Korejská operní zpěvačka!
Vsechno lepsi nez kuraci ![]()
Lama_z_Lana no nech bejt, známý hraje na dudy a teď k tomu přidal akordeon. To nechceš :)
bram u nás taky takhle někdo preluduje, i do toho zpívají. Ale moc slyšet to není a hlavně nehrají třeba pozdě večer. Když si nemůžeš v létě ani otevřít okno, je to horší.
Lama_z_Lana Nebo nějaký vařiči! Dělám si srandu, no jasně, že to bude lepší! Super!
Fakirka tak jsem se taky koukla (na vstupenky) a nic, leda v květnu v němčině ![]()
Karja Třeba nějakej princ, žejo ![]()
bublifuk to byla náhoda, já to fakt hlídala a nic. Pak kouknu a nic nečekám...a byly tam
Taková (nelegální) blbost. Naklusala jsem na pracák, další pracovní den po ukončení pracovního poměru, ze kterýho jsem se tu lehce hroutila, a bála se, že mě úřednice seřve, že tam nemám co dělat, že jsem si během výpovědní lhůty mohla už dávno něco najít. Seřvání se nekonalo, byla moc milá, a lehce naznačila, že si teď (vzhledem k odpracované době v posledním zaměstnání) budu chtít asi chvíli odpočinout.
Isca jo, pracaky jsou zvlastni vesmir, za me jedna z nejvic wtf urednich zkusenosti (umoznil mi parkrat prezit behem pgs studia, nez mi nabehla nova dohoda a vsechna stipendia). Taky na me byli hodny, protoze jsem jim dokazala odpovidat na dotazy. Treba jak se jmenuju a kde bydlim. Kdyz jsem prineslala vse pripravene a predvyplnene, urednice se malem rozbrecela stestim ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my