marieu hele my meli tedka takovejhle covid. Zaclo to jalo strevni chripka se vsim vsudy, pokracovalo jako laryngitida a ja to jeste zavrsila zanetem stredniho ucha...proste 3 nemoci v jedny, uplne neuveritelny. Sambo to mel jen jako tu strevni, dite zas jen jako 7 dni horecek a rymu. Ze je to covid, sem se dozvedela jen proto, ze sem si proste ze zvyku udelala test. Bylo to sileny, tahlo se to skoro 3 tejdny a doted jsem vycerpana.
Co Vám dnes udělalo radost.?.
711990 zůstanu do středy doma s malou, test si určitě udělám než bych se vrátila do práce..
marieu jo to jsem ani kvuli tomu nemyslela, spis jen ze tedka jsou ty nemoci fakt divoky a lituju te![]()
711990 to jsem taky tak nemyslela- jen, že mě to napadlo taky...
711990 Kurnik, já mám střevní chřipku a chlap a dítě nějakou divnou rýmu, to mě nenapadlo, že by to mohl být i covid
Ja doufala, ze ta covidova hnusoba konecne potichu zmizi, a pry je zas nejaka nova a jeste nakazlivejsi verze, lidi pak maji cerveny oci ![]()
Kokoska Ne-e
právě červený oči má syn, přičítala jsem to té rýmě ![]()
Myrtila no pro nas to byl prvni covid a ani vzdalene netusim, kde jsme k nemu prisli:(
711990 Sebe jsem otestovala, nic, a dite ted spi, tak uvidime vecer.
Do šroubku zas ne, ale i tak je to hezké.
Myrtila ale tak to od rymy muze byt, zatim snad u nas ta nova varianta neni (Arcturus).
Velice mě potěšila pozvánka na svatbu od jedné milé kamarádky. Vůbec jsem netušila, že chystají svatbu a vlastně bych ani nečekala, že nás pozvou. Pozvánku mi doručil muž a několikrát jsem se ho zeptala, zda to není omyl, jestli to není jen oznámení:-D. Ten to po pátém dotazu ukončil tím, že jo, že si ho asi s někým spletla:-D:-D. Mám je moc ráda ale nemyslela jsem si, že je to takhle oboustrané, tak jsem byla naměkko....protože ona má kamarádů asi milion a zas tak veliké to není.
Karja U vás nechodí snoubenci osobně zvát? Jenom pošlou oznámení?
Karja to je hezké, užijte si svatbu!
Kan my zvali osobně jen rodinu a nejbližší kamarády, ostatním to šlo poštou.
Radost mi udělal zubař. Šla jsem se synem na 8. 7:56 jsme vešli do čekárny a v 8:00 už jsme byli venku i s termínem na řijen. Alespoň jeden má v pohodě i osmičky. Manželova rodina má malou pusu a velké zuby a všichni mají nékde něco vytrhaného kvůli prostoru.
Lamicka Tak pokud je u toho kartička ,,pozvání k svatebnímu stolu" tak asi ok, ale někteří kamarádi/kolegové jsou zváni až na odpoledne třeba. Z praxe vím, že nevěsty si to ošéfují jestě osobním pozváním/telefonátem.
Kan Jo snoubenci to dali osobně memu partnerovi. Jinak oni pocházejí daleko od sebe, já taky bydlím jinde, to by se najezdili. No tak to mě nenapadlo, že bych to ještě měla dávat osobně, tak to se v životě fakt nevdam asi:-D:-D
Karja My jsme od "tak se vezmeme" k obřadu měli dohromady 6 týdnů. A to nás netlačil čas, jen jsme se tím nechtěli zabývat dlouho.
Podotýkám, že jsme to zvládli včetně pozvánek, vlastnoručně šitých šatů a přípravy na pobyt v zahraničí. Teď zpětně to moc nechápu a moc si toho z toho léta nepamatuju ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my