Co Vám dnes udělalo radost.?.

11. srpna 2014 09:59
Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 18. dubna 2023 18:17

Luna Přeháníš. 

Offline Luna
10864 příspěvků moje polička 18. dubna 2023 18:36

Kan Důkaz nemám, ale pokud znáš Big bang theory, tak mrkni na Amy, jako vejce vejci...

Offline Janulik03
20149 příspěvků moje polička 18. dubna 2023 18:53

Ja teda neviem, mne fotky z minulosti pridu úžasné. Su to spomienky dnes uz na veci a miesta davno minulé a ten pocit aspon ich vidieť mi robi dobre. Tiez vidim to dievca ktore sa mi nepacilo ani vtedy v zrkadle, ani na fotkach, ale som to ja. A vacsinou je na nich so mnou niekto blizky a uz ho inak ani nemam moznost vidieť. 

Cim som staršia, tym viac spomínam. A ako mi to bolo kedysi divne ked som to pozorovala u starych ludi, roto spomínanie na minulosť. 

Offline Zina
6322 příspěvků moje polička 18. dubna 2023 18:58

Janulik03 Já jsem za fotky taky ráda, jako vypadám hůž, než bych si byla myslela, ale jsem to já a rozumím si. A jsem ráda i za deníky, ty ze 7. třídy je sranda číst, a mám i pár zápisů z pozdější doby. A jo, myslela jsem si, nenajít je, že měly vyšší literární úroveň a obsahovaly vznosnější myšlenky, ale i tak mě těší, že je mám.

Offline Janulik03
20149 příspěvků moje polička 18. dubna 2023 19:02

Zina dennik som nasla pri prerabani domu. Citala som ho celu noc a smiala som sa tak az ma bolela tvár. Tie kecy, ten literarny počin. Hrozna puberta. Sa divim nasim, ze to so mnou vydrzali.

Offline černá káva
2114 příspěvků moje polička 18. dubna 2023 19:45

Janulik03 Mam to s fotkami také tak. A na mnoha jsou rodiče, babička, děda, které už roky, roky nemám.

Offline Karja
44439 příspěvků moje polička 18. dubna 2023 20:08

Luna Já jsem si myslela, že jsem jako teenager byla docela dobrá, i jsem měla nějaké nápadníky, nějaké kluky. Ale nedávno jsem viděla nějaké nezverejne fotky z maturitního výletu, mám tam asi 70fotek....ty vole. Musela jsem k tomu připsat, že těch 15 let a 15 kilo mi moc prospělo:-D. Vůbec nechápu, kdo se se mnou chtěl jako tahat....Podobné wtf jsem měla u jednoho maturitního videa, měli jsme něco jako besídku a mě v té době tak nějak nadbíhal náš učitel, teprve teď jsem si uvědomila, jak to bylo nechutný, já jsem tam byla regulérní dítě.   

Offline Luna
10864 příspěvků moje polička 18. dubna 2023 20:13

Karja No mne teda zas prospelo tech 15 kg minus. A teda nenadbihal mi nikdo, ale bylo strasne frustrujici, ze ostatnim ano. No na dusi a umelecky sklony fakt nikdo nebyl zvedavej.

Offline Karja
44439 příspěvků moje polička 18. dubna 2023 20:15

Luna Tak nezapomeň, že jsi taky asi nikam moc nemohla chodit, to je potom taky těžší. Já byla co pátek od 15 někde v hospodě a pak v klubu, kde bylo celý maloměsto, to se někdo musel najít:-D.

Offline Zina
6322 příspěvků moje polička 18. dubna 2023 20:22

Karja Mně nikdo v 15 ani pozdějc, nenadbíhal, já jsem měla dvě hroz8ně hezký kamarádky, tak jsem si řekla, že budu muset být ta chytrá, což teda moc nevím, jestli vyšlo :D. Ale já hlavně měla svoje vlastní ambiciózní plány, koho chci sbalit, a na tom jsem pracovala, dokud to neklaplo.

Offline DruI
5556 příspěvků moje polička 18. dubna 2023 20:41

Luna Prosímtě já byla takové telátko, že nejenže mi nikdo nenadbíhal, ale ani jsem si nevšímala kdo komu nadbíhá!

Online Evaeva
příspěvků moje polička 18. dubna 2023 20:43

DruI já jsem si dokonce nevšimla, že já nadbíhám

Offline DruI
5556 příspěvků moje polička 18. dubna 2023 21:17

Evaeva No hele, to se mi stalo taky! Jsem se, nic zlého netuše, ve škole bavila s jedním klukem, co měl podobné zájmy, a on mi pak poslal takovou opatrnou zprávu, že ať se nezlobím, že nejsem jeho typ. Tak to jsem byla značně překvapená :o)

Offline Karja
44439 příspěvků moje polička 18. dubna 2023 21:23

DruI Tak to jsi zabila:-D

Online Evaeva
příspěvků moje polička 18. dubna 2023 21:54

DruI mně to musely říct kamarádkyten kluk si asi taky nevšiml, on byl taky podobně natvrdlý 

Offline Karja
44439 příspěvků moje polička 18. dubna 2023 22:55

Mně vždycky někoho ,,domluvily,, ségry. Jakože mi někoho tak jako vecpaly, jak je dobrej, a takovej a makovej, bože, z toho nevylezl vůbec nikdo normální! Jakože nějak pouzitelnej. Což nebylo nejhorší, nejhorší bylo, že já jim nějak důvěřovala a fakt jsem s těma klukama třeba šla na rande nebo jsem s jedním i chodila, ale nevím jestli on se mnou:-D:-D. Vlastně jsem chodila se dvěma takhle od nich...místo toho abych investovala čas do někoho normálního!

Offline Pinot Noir
29755 příspěvků moje polička 19. dubna 2023 00:03

DruI promiň, ale

Online continuity
42694 příspěvků moje polička 19. dubna 2023 00:07

Karja no to takto dohodila ségra kamoske po rozchode nějakého nabijaka, aby mala ísť s kým na večeru. A oni sa dali dohromady! Nadávala jej teda dosť. (Nakoniec to ani nedopadlo příliš dobre). 

Myslím, že sa už do žiadnych dohadzovacich pokusov nikdy nepustila. 

Offline Garfie
28426 příspěvků moje polička 19. dubna 2023 04:29

Já dala dohromady svého ex se svojí kamarádkou, o to pikantnější, že ten můj bývalý měl před svatbou, jenomže když se mi k sobě ti dva tak hodili! A navíc jeho budoucí žena mě neměla ráda... 

Offline Myrtila
5266 příspěvků moje polička 19. dubna 2023 07:39

Mě s mým mužem dala dohromady moje spolužačka z gymplu, chodila s mužovým bratrem a mám pocit, že to pro ni byla taková srandička na jeden večer, my dvě jsme se spolu zas tak moc nekamarádily. No, takže nakonec jsme všichni už skoro 20 let součástí jedné rodiny