Garfie hezkypěkně... jak to dopadlo?
Co Vám dnes udělalo radost.?.
andulka01 Pro moji stranu dobře, byla jsem jediný host mimo rodinu na svatbě (haha, milé setkání po letech s celou jeho rodinou, ale to je jiná vtipná historka) :-) a jsou spolu dodnes, dcera už chodí do školy. :-) Ta jeho původní nevěsta úplně dobře neskončila, ale moc o ní nevím, jen že si pořídila dítě se ženáčem, ten se k tomu nějak neznal a probíhaly tam soudy o otcovství.
tak hlásím, asi pro Mulen , pokud si dobře pamatuju, a je skvělá
nevím, jak jsem bez ní mohla žít![]()
Keď to tu tak čítam, nemôžem si nespomenúť, ako to bolo kedysi u mňa .Vopred sa ospravedlňujem za dlhší text, ale to viete, keď raz človek začne spomínať,......
V ten významný deň som ešte zostala v práci aj po pracovnej dobe, aby som si tam urobila niečo pre seba .Ako dobre vychované dievča som potom zavolala domov, že chcem ešte ísť do kina, aby o mne rodičia vedeli . Chodila som do kina často a rada ,s kamarátkou, s rodičmi, s priateľom, ak práve nejaký bol. Tentoraz to ale bolo prvý krát, čo som išla sama. Dlho som totiž možnosť, že by som do kina mohla ísť aj sama odmietala, z dôvodu, že by tak predsa všetci videli, že som tam sama, a ktovie čo by si ľudia , teda celé kino, o mne myslelo.
Ten deň som si ale po prvý raz povedala, že mi to vlastne môže byť celkom jedno, a zistila som tak, ako taký postoj príjemne oslobodzuje .
Teda išla som do kina. / Štefan Uher – film Genius / .Film bol dobrý, ale to nebolo to najpodstatnejšie. Nemohla som si totiž nevšimnúť, že sa dvaja chlapci, sediaci vedľa mňa každý z jednej strany, po celú dobu na mňa často a neskrývane pozerajú . Pán režisér prepáči, ale nemohla som byť až tak moc sústredená na dej filmu, keď sa zaujímavé veci diali tak blízko mňa. Samozrejme, že som sa tvárila, že sú mi obaja celkom ľahostajní, ale jedno som vedela: je mi jedno kto to bude, ale jeden z nich to bude isto . Bola som vtedy už nejaký čas od rozchodu s posledným chlapcom sama a vzniknutá situácia sa mi, prirodzene, páčila .
Veľmi dôsledne som si dala záležať na tom, aby som po skončení filmu nenadviazala očný kontakt ani s jedným, vedome som ich oboch prehliadala, a nechala som tak len na nich, ako si to medzi sebou vybavia / pästný súboj, pištole, alebo kordy... / Nenáhlila som sa do šatne, a svoju krásnu fľaškovo zelenú pelerínu podšitú bielym plyšom, s kapucňou a s pekným štulcňom som si vyzdvihla ako posledná .Až sa čudujem, ako som si mohla byť tak istá, ale keď som vyšla pred kino, skutočne tam chlapec stál. Ani vtedy som si ho akože nevšímala, a bez záujmu som prešla pomimo neho .Ale dobehol ma , oslovil ma a ja som mu dovolila, aby sa ku mne pridal a potom ma pozval do kaviarne .
Kto vie, aké by to bolo, keby tam stál ten druhý, ale to ma nikdy netrápilo. Toto bola obojstranná láska na prvý pohľad .Muž rád vymenúva, že sme sa zoznámili 2.2. ,svadbu sme mali v piatok 7.7.1972, o 13. hodine, svadobnú večeru sme mali v hoteli na 13 poschodí a u stolu nás bolo 13 .Je to všetko pravda, ale ja si na rozdiel od neho nemyslím, že by tie čísla mali nejakú symboliku, natož význam .A ani fakt, že som si svadobné šaty šila sama, a že boli bledo-modré, čo oboje je vraj zlé znamenie, som neriešila.
V dobrom i v zlom , v mladosti aj v starobe, v zdraví aj v chudobe ....... tak nejako nám to, po takmer 3 rokoch, do spoločnej budúcnosti radil oddávajúci , a nám to bolo také smiešne ! Ale ako sme si nedávno pripomenuli 50. výročie tohto skutku, obaja si uvedomujeme, že to tak bolo, a že to tak je .V dobrom i v zlom, v mladosti i v starobe, v zdraví i v chorobe - áno sme stále spolu a sme spolu radi .
Nehovorím, že sa niekedy nevyskytli mráčiky, alebo ťažkosti, ale skutočne nie veľa . Dokonca úprimne priznám, že niekedy sú situácie, keď by som toho svojho miláčika najradšej ......
, no neurobím to, lebo viete – no, mám ho predsa rada ! A nepochybujem , že aj ja som mu už neraz pripravila podobnú príležitosť, a - vidíte - aj on ma nechal žiť, lebo ..... lebo ma má rád .
Niekto hovorí, že láska časom vyprchá a že manželstvo je zvyk a nuda . No ja neviem, možno záleží na tom, s kým v tom manželstve ste a ako sa tí manželia k sebe správajú, nie ?
Blanka a taky snad ako sa správa manžel k vám?
Já na lásku i manželství v podstatě věřím, ale ne vždy to vyjde přece. A zůstávat v manželství jakožto nerovnoprávný člen (v mém případě) je zbytečné. Každý máme jiné zkušenosti a jsem teda velmi vděčná této době, že nás nenutí zůstávat v nešťastných a nepodařených svazcích.
Zase čtu se zpožděním, ale jak jste tu psaly o dívkách se stejnými jmény...kamarádka to dovedla do dokonalosti když přezdívku jejího přítele převzal i ten následující. Teď už manžel.
andulka01 - nechcem provokovať, ale áno, obaja sa správame ku sebe rovnako , inak by to skutočne nemohlo fungovať. Je to až smiešne, ale / viď nedávne komenty / ak sa ideme prejsť, väčšinou sa držíme za ruky, pobozkáme sa ráno pri raňajkách, pritúlime sa večer pred spaním, oslovujeme sa menom, a nie Ty, alebo Stará . Ale ako som písala, to neznamená, že mňa niekedy poriadne nevytočí , alebo sa niečo jemu nepáči na mne. No a ? Vieme to prežiť a vrátiť sa späť .
Blanka Neprovokuješ, okolo mě je spousta stabilních a krásných manželství, všem to moc přeju ![]()
Blanka hezky pribeh, at vam to jeste dlouho vydrzi!
Fakirka určitě je to pravda, ale co?![]()
Mulen ta vyhřívaná myška
Naše městská čtvrť začala vyvážet papír a kartony každý týden (místo jednou za dva týdny) a navíc přesunula odvoz plastů ze soboty na čtvrtek. Taková blbost, ale výrazně mi to zkvalitní život! ![]()
Garfie Gratuluju! Když jsi to třídění v japonsku popisovala, tak si pamatuju, že jsem si říkala, že nás by tříděný odpad doma nakonec sežral :o)
Fakirka a joo, tak to je super! Mám ji pořád na seznamu.
Neuvěřitelnou radost mi udělala Knižní hitparáda na Country rádiu. Kosmas vybral do recenzování cestopis mého muže o Africe a Miloň Čepelka o něm tak krásně mluví! Asi 2 minuty ![]()
A protože mám velkou fantazii, tak si představuju tu šatnu u Cimrmanů a dialog: MČ: "Pánové, teď se mi dostal do ruky zajímavý cestopis." ZS: "Vážně? O čem?" MČ: "O safari v Africe." ZS: " To bych si rád přečetl."
Archivářka to je krasny!
Archivářka jeeee, to je hezký.
Archivářka to je hezký![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my