Karja počasí je teď fakt parádní. Konečně normální jaro/léto, žádné z kabátů rovnou vedro k padnutí. A užij si výplatu!
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Evaeva taky mi aktuální počasí náramně vyhovuje.
continuity Jj, já už teda mám jednoho vyhlidnutyho, ale úplnou náhodou. Měla jsem ho vyhlidnutyho už předtím, pak jsem zjistila, že je to nahodou klient. Ovšem, vždyť on mě ten šéf tam pak pomluví, to bude spíš na překážku:-D
Poslite to pocasie aj sem, tu celu jar prsi alebo aspon smokli a je zamracene.
So slnkom je to strasna bieda. Ja som sa tak tesila, co budeme s detmi podnikat. Dufam, ze sa aspon nevyplni Medardova kvapka, lebo ma porazi.
Karja to dáš. Klient si bude myslet, že tě šéf pomlouvá, aby o tebe nepřišel. ![]()
continuity Hahahá, hele s tebou je to přátelství fakt dobrý! Jednou větou, jedním šmahem vyřešíš spoustu mych pochybnosti:-D. Takže to mám hotový, tak paráda.
andulka01 Naházela jsem tam celé ty květy, nechala po dobu vaření a pak je vytáhla.
Archivářka To mě těší, že vám taky chutná.
You are welcome.
notna díky! Miluju jednoduchý recepty ![]()
Byla jsem se projet na kole, naštěstí jsem to nezapomňela.
Vejdu se do plavek.
si mi teraz pripomenula, že by som to mala tiež skúsiť (bojím, bojím
)
Keďže som spamovala predtým v inom vlákne, mám konečne pokračovanie do tohoto. Mamina bola na kontrolných vyšetreniach a nateraz sú výsledky krvi, CT aj sona v poriadku
ďalšia kontrola na onkológii v júli. Tak verím, že všetko zostane, ako je teraz. Teda okrem srdiečka, ktoré si občas robí, čo chce (ale to patrí zas inam
)
pecka Držím palce a raduju se z dobrých zpráv ![]()
pecka mám radost s tebou. Jen tak dál! ![]()
pecka tak to je dobře ![]()
pecka to zni dobre, tak at to vydrzi!
andulka01 Já to taky nepoznám, vzhledem i chuťově se mi zdají stejné, akorát ty lesní budou odolnější na vymrznutí, bych řekla. A to se stalo asi i mámě, možná maj ty měsíční trošku větší úrodu, páč jsou na to vyšlechtěné.
Potrefenáhusa No slimáci. Teď jsem sledovala na zhrádkářským fb pokus hubení Vanishem Slug a nějakým bio granulátem. Bylo to docela zajímavé, měli je ve sklenicích s listím a těma peletkama a pozorovali za jakou dobu bude a zda vůbec nastane úhyn. Jinak moje máma tvrdí, že jednou budem těm slimákům lízat zadky, protože prý v tom slizu je léčivé něco. Vědci říkali z Chille a moje máma. :D
Ten pokus mne zajímá. Jak to srovnání dopadlo?
Dceru vzali na žurnalistiku, kam si momentálně přála nejvíc. Tak snad bude spokojená.
Ještě jsou před ní jedny přijímačky, mysleli jsme, že už se na ně vybodne. Ale ne, cvičně si je udělá. Tak hlavně už se na ně nemusíš učit. No ale to musím! ![]()
Sweet Potato Moc ji gratuluju!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my