Sweet Potato A co má prosím tu druhou školu?
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Sweet Potato gratuluji, ale je to teda trochu nešťastná povaha. ![]()
continuity Trochu hodně.
Karja Ehm, druhou...pokud počítám dobře, tak sedmou! (Dostala se teda zatím na dvě, na jednu ne, další neví ještě) Tahle poslední je tropické zemědělství.
Sweet Potato Ty jo je dobrá, asi si chce prostě vybírat, proto jich dělá 7:-D. Tropické zemědělství dělaly dvě moje kamarádky a jako podívaly se po světě, to zase jo. Vůbec z toho vždycky měly takové wtf zážitky, ale spíš tak dobrý na vyprávění:-D
Sweet Potato Dopadlo to tak, že slimák po sežrání prvních granulí nejevil zájem o zelené listy a žral jenom ty granule, ten s Vanishem byl kaput za 5 dní a ten s bio žil o den déle, dobré je, že oběma stačilo těch granulek asi 10, aby si už zelených listů nevšímali. Někdo tam volal po slepém testu, zda náhodou nebyl úhyn, protože byli zavření ve skle, takže se provedl i test se slimákem s listím bez jedovatých peletek a ten se teda cpal listím o 106 a výborně prospíval.. Závěr byl, sypejte jim granule, smysl to má.
Sweet Potato lol tak ucit se na prijimacky na tropicky zemedelstvi fakt nemusi
a gratuluju!
Sweet Potato to jí tedy moc gratuluji a je mi sympatická, první rok po maturitě jsem postupovala s tím počtem přihlášek podobně ![]()
Mohučanka ty blaho já měla dvě, na obě technické/přírodovědní teda bez prijimacek. Musela jsem se tam ale dostavit osobne v jeden týden a intuice nebo co, na druhou asi 500m vedle jsem už ani nedošla. ![]()
continuity já měla taky dvě, ještě jsem uvažovala o třetí, ale tu jsem nakonec neodeslala. Přijímačky jsem dělala jen jedny, dvoudenní talentovky, abych se pak rozhodla, že radši půjdu na tu, kam mě vzali bez přijímaček
Ale pamatuju si záchvěv paniky, kdy jsem se chtěla hlásit na všechny aspoň trochu myslitelné školy![]()
Evaeva já se hlásila na čtyři, čtvrtou jsem měla teda do zásoby, tam jsem ani nejela na přijímačky. Ale pamatuji si, že jsem u prvních byla hrozně nervozní, špatně jsem to vyplnila do toho archu, dělala jsem to na poslední minutu znovu a fakt jsem se div nepočůrala z té nervozity:-D. A hlásila jsem se taky divný mix škol ekonomky, cestovní ruch a sociologie:-D Edit: holky z této zkušenosti budu vést k něčemu pořádnému:-D:-D
Sweet Potato Dcerka je dobrá, gratuluju!
Evaeva já když přemýšlela kam se starší na střední a ta má přesně dva gymply v Praze, kam by případně chtěla. Jestli bude možnost dát tři přihlášky, tak fakt nevím, co uděláme s tou třetí. ![]()
S výškou to bude asi podobné, protože mi už teď vysvětluje, kam všude NEchce.
Evaeva Ja se hlasila na tri skoly, na dve me vzali bez prijimacek. A rovnou na Karlaku byl i zapis s indexem. Posledni prijimacky byly do Motola, kam se hlasilo pres tisic lidi a byla jsem 40. (fyziku jsem nevidela znalostne ani z rychliku). Takze bylo jasny, kam chci nastoupit. Ze jsem si to jako "zslouzila". Takze ja lidi, co jsou na vsechny prijimacky uplne chapu.
Karja já dělala nějak na podzim ty Scio testy a věděla jsem tím pádem, kam by mě případně vzali, tak jsem byla klidnější. Ale já obecně nejsem stresař, vždycky naivně věřím, že to dobře dopadne.
Jos já taky chápu, že se člověk na přijímačky dostaví všude, kam se hlásil. Docela jsem litovala spolužáky, kteří se po maturitě ještě museli učit, pro mě to maturitou končilo. Ty jediné přijímačky jsem měla už v lednu.
Děkuju všem. Kdyby byla jen trochu větší salámistka, všem by se nám dost ulevilo.
Sweet Potato Dopadlo to tak, že slimák po sežrání prvních granulí nejevil zájem o zelené listy a žral jenom ty granule, ten s Vanishem byl kaput za 5 dní a ten s bio žil o den déle, dobré je, že oběma stačilo těch granulek asi 10, aby si už zelených listů nevšímali. Někdo tam volal po slepém testu, zda náhodou nebyl úhyn, protože byli zavření ve skle, takže se provedl i test se slimákem s listím bez jedovatých peletek a ten se teda cpal listím o 106 a výborně prospíval.. Závěr byl, sypejte jim granule, smysl to má.
Díky!
Ja zavidela vsem, ktery brali na vejsku na prumer. Ja mela prihlasek sest, jako zachranu jsem si dala mezinarodni vztahy, kde taky zrovna moc lidi nebrali :-D. Vykaslala jsem se jen na prijimacky na plzensky prava, to uz jsem vedela vysledky odjinud a od nas z ostravska by to byl prece jen dost dalekej vylet.
Mohučanka Tak za nás byla jen jedna možnost. V podstatě to bylo o dost jednodušší.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my