...tenhle článek se mi líbí moc!.![]()
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Miru "mohou si úplně v klidu ve stáří zemřít na něco jiného."
![]()
jako mysli to dobre ale ta formulace..
Miru No ty kráso, na prevenci chodí jen 60% žen? To jako fakt? Na tu vnitřní radost věřím, ale taky věřím tomu, že je tam i spousta jiných faktorů (měli jsme v rodině leukémii u tříletého dítěte).
Mamka má hotovou koupelnu a dnes jsme ještě zvládli vymalovat u ní kuchyň a chodbu. Bráchova tchýně uvařila k obědu buchtičky se šodó, nám všem a stihli jsme i občas bazén
. Mamka tentokrát vše zvládla bez neustálých strachů a stresů a dokonce měla ráno dost vyklizenou kuchyň. Oproti tomu, když jsem k ní jela ve středu vyklízet skříň v chodbě a bylo to tisíc problémů.
Dopsala jsem si notýsek a za letošek už jsem přečetla 26 knih! Další dvě mám rozdělané.
dzizisketa Seš dobrá! Já mám za celou mateřskou, tj 5 let asi 3:-D. A to jsem před MD četla třeba 3 měsíčně. Už se k tomu nevrátím.
Karja já bych řekla tak deset za těch šest let. Před mateřskou jsem četla v metru, s dětmi nejdřív u uspávání (a to šlo tak mezi rokem a třemi) a teď teda na hřišti. Ale dost často sáhnu spíš po mobilu než knize.
Včera mi udělal radost výlet do Milovic. I v dešti a i včetně toho, že pratury a divoké koně jsem viděla jenom z dálky ![]()
Je to zajímavé město, rozvíjí se.
Dneska jsem zvládla první oficiální schůzku v angličtině sama, bez podpory další osoby, malý krok pro lidstvo, velký pro mě.
Ale větší radost mi udělalo, že naše škola přijmula nového učitele, který je mimo jiné profesionální ergoterapeut a škola mi nabídla terapii pro syna přímo ve škole a za víc než poloviční cenu, než je obvyklé! ![]()
Garfie Jseš dobrá
a školní terapeut je teda super, úplně mě fascinuje ta vaše škola, co všechno nabízí, jak je proaktivní
andulka01 No taky jsem koukala. Navíc jsem tam šla se strachem, co se mnou chtějí řešit, jestli nějaký průšvih hned z kraje...a tohle!!! ![]()
Garfie super![]()
Tak super.
Garfie oo to je super, tá vaša škola je dakt dobrá.
Monstera,ktoru som ustrihla , zakorenila a práve vyrazila svoj prvý list.

Janulik03 Ta je krásná!
barbucha Já byla na mateřský začátkem tisíciletí a v televizi byla Jessica Fletcher, na to se dalo dívat a četla jsem taky hodně. Prostě dovolená neasi.
No právě, přece nebudu po večerech látat ponožky ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my