Houby jsem vždycky ráda sbírala a voní mi, takový les plný houbové vůně, to je blaho! Ale nejím je, leda tak trochu sušených do bramboračky. Táta je taky nejedl a vždycky se bál, jestli se mamka s babičkou po smaženici dožijou rána :)
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Pavlena přechod Beskyd zní víc než dobře. Jedeš s někým koho neznáš? To jsi odvážná!
Pavlena
Úplně ti závidím! Když se to povede, mohla bys mi posloužit jako inspirace a naplánuju si to na příští rok!
tv sběratele holubinek obdivuji
, já se se držím hřibovitých hub a žampionů ze supermarketu
Milostpán miluje a sbírá holubinky odjakživa - měla jsem s tím zkraje trochu problém, ale tak oba ještě žijem...
barbucha to abys koukala milostpana nenastvat ![]()
barbucha u nás totéž, jsou skvělé. Akorát od nás nikdo nechce jíst smaženici
nevím proč.
Loni ale bylo takových hřibovitých hub, že na holubinky jsme neměli už kapacitu.
Renusatko užijte si to..!
eM, bublifuk spolucestovatel právě může teoreticky upgradovat na víc než kamaráda. Pro případ toho upgradu promýšlím to, aby nebyl k*ot a to nejen v Beskydech (to bych asi poznala už doteď), ale ideálně ani v horizontu měsíců a let. Chm, uvidíme... ![]()
![]()
Garfie no pozor, pozor, mě byla inspirací viktorka_od splavu ..! To zas abych si nepřipsala zásluhy za něco, co mi nepatří..! ![]()
Pavlena Takže taková Svatební cesta do Jiljí ![]()
Pavlena přesně - Svatební cesta do Jiljí
o itinerář/poznatky se potom poděl pro inspiraci ![]()
Pavlena No tak super! Přeju, ať to není ***ot :). Ty hory jsou dobra prověrka. Taky jedu s typkem, co už ho chvíli znám a doufám, že to klapne...
Jimik
ale je to vlastně fakt dobrá prověrka
Pavlena No pravda! To si vlastně pamatuju, dokonce tu myslím dávala i odkaz na ubytování!
Garfie :-)
letos jsme teda sly delsi jinou trasu, kde uz jsem musela vsecko naplanovat a zajistit sama - no.. prezily jsme, ale ta predpripravena byla vyrazne pohodovejsi:))
Garfie viktorka_od splavu Já se teda ale vykašlala na tohle troj-chatí, které tě nutí k jejich plánu. Přiznám, že mě ponouklo to, že jednu ze tří chat měli obsazenou. Nicm.na každé z těch chat se dá domluvit individuálně, možná se na tom ušetří i nějaká kačka. (o to mi primárně nejde, ale chci si to naplánovat po svém). Každopádně okruh mám vymyšlený přibližně stejný, lehce kratší.
viktorka_od splavu Pavlena Díky moc! Stejně se asi připomenu znovu za rok! ![]()
Burčák ![]()
Pavlena mne prave vyhovovalo, ze to bylo naplanovany, ja to nerada a neumim, ale naprosto chapu:-) jinak ta prostredni chata, teda prostredi venku, to byla takova parada, ze jsem si slibila se tam nekdy urcite vratit na dyl... ad cena - loni jsem to pocitala a vychazelo to sul nul, letos samozrejme nevim. ale rozhodne mi moje plany vysly mnohem draz i kdyz to prepocitam na delku cesty![]()
Pavlena aneb jak se da ryzovat uplne na vsem![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY