clothilde Pinot Noir Tak jako...vidět byla dřív z prvního patra a z ulice, docela by mi to stačilo a raději bych se utápěla v zeleni.
Ale snažím se najít nějaká pozitiva. Pořád doufám, že to na jaře zase trochu zaroste, Fuji stejně v létě moc vidět nejde.
Co Vám dnes udělalo radost.?.
MP Marge Ráda tě vídím![]()
Garfie jo Fuji! Já četla fuj! a divila jsem se, že ti to dělá takovou radost ![]()
Mulen Teda já jsem v hledání pozitiv vcelku dobrá, ale až tak zase ne! ![]()
Mulen Hele, původně jsem to četla stejně a říkala si, co je na "fuj" pozitivního ![]()
Garfie treba to na jare obroste? A budes jen udrzovat pruhled na Fuji.
Kokoska Já doufám, že to obroze! :-) Jakože bych si na Fuji vystřihla v listí čtverec, místo TV bych to měla!
Já myslím, že ty stromy zase hezky obrazí, ale fakt je, že vysekal i takové keře a asi tři stromy pokácel úplně. Sice to byly nějaké náletovky, ale vypadaly hezky a dům odclonily od okolí i od slunce. :-(
Garfie jestli kere nevyrval i s koreny, tak obrostou taky. A neslo by misto tech stromu zasadit jine?
Dneska jsem slyšela Matta Emmonse znovu a buď jsem včera poslouchala jinýma ušima nebo nevím, ale dneska ta mluva nebyla zdaleka tak dokonalá, jak se mi zdálo včera. Spíš tak jako 85% co se přízvuku týká :-). To jen abych vás nemátla
.
MP Marge mazec, to je skvely, ze ses tu znovu ukazala, ahoj :)
jdu dnes na jeji pastorkynu (pastorkyni? :)) do staatsoper berlin, uz se moc tesim, takze mi to dela radost uz dopredu ![]()
Super,že jsi tu zase!![]()
Krásně jsme si zabruslili
Výborný led a klukům to jde skvěle. Bylo to opravdu moc povedené odpoledne.

Taky už tu dlouho nebyla bram. Ani na IG si jí teď neuvědomuju.
Lilly_Ku kocoureksuggy Dekuju ![]()
"Bruslení" bez bruslí v Černovíře. Je tam spousta vody v lese mezi stromy. Švihla jsem sebou jen jednou.
A odpoledne jsem poprvé v životě hrála hokej! ![]()

U nás na plivátku, večerní bruslení se svíčkama a lucerničkama.
My teda už nebyli, jen jsem to byla okouknout, bruslili jsme asi dvě hodinky přes den na St. Havel.

a nebojíte se vy všichni na těch rybníkách?
mně přijde, že je už docela dlouho na nule/nad nulou...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.