Kokoska Ty bláho, pán si teda vyhrál.
continuity Volkswagen vypadá super
Kokoska Ty bláho, pán si teda vyhrál.
continuity Volkswagen vypadá super
continuityKaždá ta koruna stojí za to. Měla jsem možnost projít si to s majitelem a některými z autorů, to je naprosto neskutečné, jak to vzniká.
Zbylo mi pár volných dnů z loňska, tak jsem se na všechno vykvajzla a vzala si dneska volno. Miluju, když mrzne a svítí sluníčko (ráno tu bylo -17). Udělala jsem si dvouhodinovku kolem vsi. (Smog jsem nefotila.)

brrr jé, u vás je sníh. Dneska bylo opravdu nádherně.
To je krása ![]()
Vyrazili sme s mužom do Košíc. Vlakom . Som happy jak dva grepy. Krásne mesto, nič nemusiet, len sa poflakovat. ![]()
Kan to je milé
Janulik03 Aj vy si krásně užíváte a tak to má být!
Janulik03 uzivej si,vsak si to zaslouzis!
Kan oo ta druha cast daru sa mi paci este viac! ![]()
Patřilo by to spíš do vlákna Co mě dneska překvapilo, ale slyšela jsem před chvílí mluvit střeleckého trenéra našich biatlonistů Matta Emmonse, myslím je to Američan, a asi jsem nikdy neslyšela mluvit cizince Američana/Angličana tak dokonale česky. Jen trošílinku u nějakých slov cizí přízvuk, ale jinak fakt borec.
Lenka22 jo, Matt je sympaťák a češtinu fakt válí.
Makara já jsem ho slyšela mluvit už i dřív a myslím, že s tím přízvukem se posunul na 98 % rodilého mluvčího :-) Obdivuhodné.
Lenka22 má za ženu Češku a asi výborný hudební sluch. Ale stejně je to úctyhodné.
Možná jste zaslechly, jak jsem si stěžovala, že v době naší nepřítomnosti přišel zahradník, vysekal všechno co mu přišlo pod ruku, my přišli o veškeré soukromí a je k nám vidět za všech světových stran...tak díky tomu vidím z kuchyňského okna Fuji!!! ![]()
Garfietakže to bylo pro vaše dobro!
Garfie tak Ti nakonec zahradník udělal radost ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.