Kokoska existovalo na to takové lepidlo, které se nalilo zhora a rozetřelo. Pak to zůstane držet pokope. Kdysi jsem to skládala na intraku na desce pod matraci a pak mi to viselo na zdi ( byla to taková ta stará mapa).
Co Vám dnes udělalo radost.?.
continuity nojo fakt, lepidlo k naneseni shora jsem nasla! Dik za radu.
Kokoskanení zač, jen si už vůbec nevybavuji jestli se to slepilo i s podložkou.
Kokoska krásný to máš, jsi šikovná! a nebo mě napadá, co vodní sklo?
RoSa s tim nemam zadne zkusenosti. Nasla jsem lepislo, ktere ma rovnou houbicku a tou se to zvrchu natre.
continuity predpokladam, ze se to k podlozce prilepi, ale to je jen ctvrtka, to by snad nevadilo, kdybych to chtela dat do klipramu.
No, vzdycky to jeste muzu rozebrat a dat nejstarsi muzove vnucce, ta sklada rada.
Kokoska ja bych to rozebrala a schovala pro další generaci.
Tak Betty no vzdyt, jen to nemusim schovavat, muzu to predat dal hned.
Archivářka to je super
. U vás musí být ptáků!
Radost veliká, Ebby se dnes s cukrem v krvi dostala jen na 9.5!
Halelujááá
Kokoska puzzle jsou parádní. Odkud jsou? Děkuji
https://www.mamiee.cz/p/puzzle-kolibrici-500-dilku
Jeste mam tohle, na to se tesim.
Catherinne tak držím palce, ať se to drží v nízkých hodnotách i dále.... ![]()
Kokoska díky, naposledy jsem kupovala šedo šedé, tak by se barevné hodily ![]()

Samantha díky, kéž by konečně, po 2 měsících.
bublifuk to musi byt hrozne na skladani, ty barvy aspon pomuzou. Ja to nikdy neskladala, ti kolibrici byli prvni, ale po prvni fazi zdeseni a nemohoucnosti me to bavilo.
Vynesla jsem do kontejneru svuj vysokoskolsky zivot. Ty tahaky, to byla vylozene umelecka dila! Kdybych nespechala na bus, asi si je zalibne prohlizim jeste ted ![]()
moora Asi dobře, že jsi spěchala, jinak se taky taháky mohly projít ke kontejneru a zase zpátky domů![]()
Ja som na Vianoce dostala toto puzzle, 2 000 kúskov, stavali sme ho štyria, mňa to baví, len mi to strašne dlho trvá. Sestre to ide oveľa lepšie.
dorota to je moc krasne, ale na me je az dost tech 500 :)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.