Mulen Já jsem tuhle myslela, že vidím na poli čápa, a pak jsem se napomenula, že přece odlítají... ale možná to fakt byl
(i když neměl červené nohy, takže spíš ta volavka)
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Aranel zase barvy někdy klamou
.
Koukala jsem na známé čapí komíny cestou z venkova domů, ale nikde ještě nebyli. Na Vysočinu se ještě teda nehrnou.
Kokoska asi to budou fakt ojedinělé případy. Ale za chvíli se začnou vracet![]()
andulka01 Cococo?
Sweet Potato v pondělí na Prima Max, moc jsem si to uzila
Dnešní ranní návštěva na zahradě. Plot je hin kvůli kácení na sousedním pozemku a není náš.

Archivářka Šla si k vám nakoupit slepici k snídani? Ale kožíšek má parádní u nás jsou strašný vychrtliny, oblezlé, si i myslím, že mají nějakou nemoc.
Archivářka Juuu, u vás dávají lišky dobré ráno :)
Archivářka takovej krasnej ocasek![]()
Kan slepice naštěstí nemáme. Ona se tu producírovala docela dlouho, ale než jsem doběhla pro mobil, tak se vždycky přesunula pod jiné okno.
Na divoké kachny a volavky jsme zvyklí. Máme větší zahradní rybníček. Ale tohle je fakt jinej level.
Dnes som stretla bývalých žiakov ako zamestnancov v knižnici, lekárni aj soľnej jaskyni. Bolo to fajn ![]()
Radost mi udělala výstava obrazů Aloise Mikulky v Kalina gallery v Brně ![]()
Dnes super den. Odpoledne jsme vyrazili na procházku, cestou se rozhodli dojít až ke tchýni. (Naštěstí, zapomenuté otevřené okno na kuchyni, kdovijak dlouho). Plná zahrada bledulí a když už jsme tam byli, shrabali jsme alespoň listí a vycistli sklenik.
A cesit zpět kamínek. Den jak korálek. ![]()

Mrs.Robinson Díky za zmínku, ještě chvilku bude, tak se tam některý den stavim.
Mrs.Robinson Díky za zmínku, ještě chvilku bude, tak se tam některý den stavim.
Jojo, do 16. března to tam bude.

Kokoska no ale to je krása ![]()
continuity a ted co s tim, rozebirat se mi to nechce, ale ma to pres pul metru v prumeru, nemam to kam dat. To se kdyztak na neco nalepi?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.