žluťásek u nás je v noci ticho: Pár odvážných kosů ale zpívá už kolem páté ![]()
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Tak všechno nej ![]()

andulka01 Díky, od ženy to beru, ale od rána jedu mantru : „ať zplesniví všichni muži, kteří si všimli až dnes, že maj vedle sebe ženu" Na to jim s€r€ Bílej tesák, ať nakupují, líbají, obskakují i během roku, né až jim to řekne fb a kalendář. Bože!
Kan v hypermarketu u pokladen stál dneska kluk - prodavač a rozdával ženám růže, to bylo milý.![]()
Kan to by šlo aplikovat i na Vánoce ten povzdech.
Kan tak i já to myslím trochu sarkasticky (a vtipy od Kantorka nekriticky miluju)
S MDZ jsem skoncovala, jakmile to prestalo byt povinny, ani jsem si dneska nevzpomnela.
Pamatuju se, jak kdysi jeste na koleji prinesli mym spolubydlicim jejich kluci nejaky snezenky a fialky a ten muj porad nesel a nesel, az se objevil nejak hodne pozde, ze byl nekde s kamaradem. Prinesl 3 krasny karafiaty, proti tem snezenkam to byla takova jako nobl kytka tehdy, a ja mela strasnou chut mu je omlatit o hlavu, at si je uz necha, kdyz nemohl prijit vcas. No,mela jsem to tehdy asi udelat, predeslo by se tim mnohemu.
V sámošce dneska konec světa, kytic tam měli nasázenejch v kýblích po celý ploše... u pokladen fronty jak kráva protože každej kupoval kytku, i chudáci děti tam s tím pugétem stály, jednotlivě a snad celá škola
Léta jsem už něco takovýho neviděla - to se jako vracíme ke starejm pořádkům?!
barbucha od dvoch žiakov som k MDŽ dostala čokoládu.
Ty děti to ale musej mít od rodičů, kde by to vzaly? nebo to MDŽ už frčí i v televizi?! Se picnu, za chvíli budem slavit VŘSR!
MDŽ nemá s VŘSR nic společného.
dzizisketa já to dneska vysvětlovala synovi (MDŽ, ne VŘSR
) a po mé obsáhlé přednášce se mně zeptal, co můžu dělat já a táta nemůže
Tak nevím, no.
Já sice chápu tu historii atd., nicméně to byl oblíbenej komunistickej svátek. Možná ty děti to už berou teď jinak, nemaj zkušenost se soudruhama, co si za tři upocený rudý karafiáty kupovali možnost sežrat se - a chovat - jak dobytek...
Osobně mi stačí Den matek ![]()
barbucha mám matnej dojem, že MDŽ se slaví díky ženám ve Velké Británii a v USA, které bojovaly za svá práva někdy v roce 1906.
Co z toho udělali komunisti je věc druhá.
barbucha ôsmaci už často robia vlastné rozhodnutia a fakt nie sú zaťažení komunistickou minulosťou.
Jo, švadlenky... nakonec třeba i odbory začaly původně s dobrým úmyslem, že jo
Co se dá dělat - na co komunista sáhne, to posere.
Ale oslavy to byly mohutný ![]()

barbucha no ale čo tie ženy, čo nie sú matky? Tie deň matiek sláviť nebudú.
Jedna každá z nich má ale matku ![]()
barbucha MDŽ mám raději nez Valentýn. Ale já byla děcko , když se slavilo poslední MDŽ za komunistu. Tak já si pamatovala akorát výrobu přání pro mámu a nějaké ty budovatelské básnicky o ženách.
barbucha nojo, komunisti
moje matka taky MDŽ moc nemusí, i když si historii uvědomuje. To je jak s karafiáty...takový hezký kytky by to byly.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.